Napsat recenzi

Rozpoluplné pocity

Recenze hotelu Eden Club Skanes Hotel *** (Tunisko - Monastir - Skanes Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 505x
Recenze se líbila: 406 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

No, v první řadě pokud byste sem chtěli jet, tak jedině v období Ramadánu... my jsme zde byli po něm a to 7.-14.8.2015 a byla to katastrofa... kdo nezná tunisany - upozorňuji - že se chovají o hodně hůř než cikání... nemají návyky slušného chování, nemají hygienické návyky a naopak jsou zvyklý se prostě chovat že jim to tam patří... Byli jsme tam pouze já se synem a jeden pán s dcerkou... drželi jsme se občas pospolu, protože se k nám chovali strašně... první šok - obyvatelé Tunisu se koupou tom, v čem chodí celý den, v těch hábitech, které jsou špinavé, zaprášené... od rána do večera, v tom vedru, fakt super... válejí se v tom všude a pak si to "perou" v bazénech, pohazují kolem sebe odpadky i vajgle...... Tento hotel navíc slouží jako "veřejné lázně"... je to ohromný komplex několika bloků a i přes to, tam ceý den pouštěly ještě další davy "z ulice"... Neexistuje přednost pro turisty... 2x jsme na večeři stáli, pokud jsme vůbec vybojvali jídlo... jídelna dost divočina, jídlo jen místní... chce to hodně sebezapření... Areál je ohromný... od brány k recepci cca 200m, od recepce k moři cca 80m, takže věta: "hotel u moře" není až tak pravda... kdo je méně pohyblivý, má smůlu... Celkově velmi rozlehlý areál, a rozložitý komplex budov - kde nemůžete nechat děti ani chvilku bez dohledu... NEDOPORUČUJI !!!

Ubytování  průměrně (3,3/5)

velmi obyčejné pokoje, žádné noční stolky, žádné poličky... a kupodivu - na to, že se sem člověk jede především koupat, tak ani kousek šňůry na sušení plavek a ručníků. Malinký balkónek, kde se vejde jeden člověk, vzhledem k ohromnému množství komárů - raději nedoporučuji otvírat. TV na pokoji? ano, ale jen ta bedna...ovladač nikde... jeden stoleček, jedna židle, jinak nic... ale je to na přespání... Pro 3 členou rodinu maličké... Celkově to není odhlučněné, takže slyšíte hlasy ze všech okolních pokojů a z chodeb a dvorů.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

vizuálně super... vyskládané hromady do růzých obrazců... spousta zajímavých nádob, pro Evropana zajímavé... ale jen přes výlohu, než otevřou dveřre a nahrnou se tam místní neandrtálci... pak je všude všechno, hlavně po zemi příbory, ubrousky, kousky jídel, prostě dobytek... Strava z 95% místních blafů... pro evropana bageta, brambory... Pití - automaty kam se nedostanete, tlačí se ze všech stran a když něco vybojujete, vezmou vám to z ruky... katastrofa. Ale smekám před personálem, kterého je malinké množství oproti šílenému davu a vše se neustále (zbytečně) snaží uklízet a uklízet a uklízet... a ještě se stále u toho usmívat... Velká pochvala k zákuskům a sladkým pokrmům a pěnám, ty byly velice výborné. Zklamání-ovoce celý týden pouze meloun na střídačku se žlutým.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Animační program jsem za celých 7 dnů neviděla, kdybychom si sami nazajistili za peníze aspoň výlet u místního zástupce (Výlet na pirátské lodi-na širé moře-super!) tak sedíme jen nešťastní na pláži... Ale zase - možná je to proto, že jsme tam měli 600 arabů a 2 české děti... místní rozhlas totiž mluvil stále jen arabsky, takže jsme nerozuměli co říkají.... také všude řvala jejich hudba... jen u moře ji přehlušily vlny... Jinak stolků, židlí, lehátek dost, na pokoji denně vyměněné prostěradla i ručníky. Musím pochválit i zahradníky, pořád pleli, zalévali a starali se o zahradu, která byla opravdu nááádherná... ale plná komárů. Jinak všude amfóry na smetí, bedny na nádobí a popelníky. Bohužel místní to házeli kam je napadlo, často i do bazénů.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Super vybavení, slunečníků spousta, místních slaměných stříšek taky a lehátek i židlí plno... řasy ano, ale v pohodě, to ale je prostě příroda, občas projel velbloud, nebo traktor a sbíral je. Jinak všude amfóry na smetí, bedny na nádobí a popelníky.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Mrtvé, špinavé, neutěšené... na jednu stranu rozpadlá továrna na druhou stranu dlouho zahrada hotelu, pak zarostlé zahrady, špína, smetí, a pak tři jiné hotely a pak pár obchůdků a safary schoping s kavárnou a restaurací, nedaleko hřebčín, solné farmy. Jinak nic.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Na fotkách to tak nevypadá, vše je vyfocené bez lidí, ale je to tam strašně veliké a přeplněné. Tobogány jedou vždy jen 2h dopoledne a 3h odpoledne. Nevím, celkově jsem byla strašně zklamaná... ale pokud tam chcete jet, tak jedině v období Ramadánu, kdy tam místní nesmí... Taky to asi bude celkově jiné, když tam bude více turistů... možná jsme jen měli smůlu...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 34
z 49 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání