Napsat recenzi

Mírné rozladění

Recenze hotelu Eden Club Skanes Hotel *** (Tunisko - Monastir - Skanes Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 768x
Recenze se líbila: 428 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0
  • čistá podlaha, pokoj byl předán prý jako čistý čistá podlaha, pokoj byl předán prý jako čistý
  • plíseň ve sprše plíseň ve sprše
  • moře moře
  • hotelová pláž hotelová pláž
  • pokoj pokoj
  • krátká přistýlka krátká přistýlka
  • stůl v jídelně stůl v jídelně
  • bazén bazén
  • když se vyčistilo moře :) když se vyčistilo moře :)
  • výlet na lodi Jacka Sparrowa výlet na lodi Jacka Sparrowa

Za spoustu peněz velmi chabé ubytování i servis, moře špinavé s odpadky. Podrobně se rozepíšu dál. Hotel je vhodný pouze pro otrlé povahy anebo pro osoby, které hodlají strávit celou dovolenou pod vlivem alkoholu. Jediné co se dá vyzvednout je zábava ve dne i v noci, ale to je bohužel málo za ty peníze, co jsme do dovolené investovali.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Pro 3 dospělé osoby je pokoj moc malý. Dvoulůžko v pořádku, přistýlka byla malá postel pro děti, reklamovat ji nešlo, neboť v hotelu prý jinou možnost přistýlky nemají. Koupelna špinavá, s plísní na stěnách, zrcadle, i na kachličkách a ve spárách mezi kachličkami. Na podlaze špína pravděpodobně ze záchoda, jelikož se soustředila právě kolem něj, asi v minulosti prosakoval a nikdo to neuklidil. Po příjezdu jsme měli špinavé ručníky, ty nám na recepci dali vyměnit. Pokoj měnit nechtěli.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Jídlo bylo dobré, nejsem žádná "frfňa" takže jsem si každý den něco vybrala a pochutnala si. Musím moc pochválit hlavně zákusky. Ty měli nejlepší a taky jejich vlastní pečivo. Měli tam svou pekárnu a to bylo vynikající. Ale co se týká hygieny v jídelně, tak hrůza... Špinavé ubrusy po francouzích, které nikdo neměnil. Sem tam i špinavé talíře a příbory. Ve venkovní části byly umístěny větráky, opět špinavé, zarezlé a do nich byla navedena voda z vodovodu, kterou rozprašovaly přímo do jídla. Bon apetit!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Personál byl v pohodě, až na obsluhu v baru u bazénu. Nepříjemní lidé, kteří občas nechtěli nalívat, přednostně obsloužili francouze a nás, i když jsme byli první na řadě obsloužili až potom. Dále jsem jednou na našem pokoji viděla uklízečku, měla v kyblíku úplně černou vodu a tím nám vytírala koupelnu jen tak aby se neřeklo, fuj. Musím vyzvednout hlavně práci animátorů. Byli velmi přátelští, pokud zrovna nenabízeli sex, a zábavy byla spousta po celý den i večer.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Pláž byla hezká, ale kdyby na ni někdo občas uklidil vyplavené odpadky, tak by byla ještě hezčí. Super byl plážový bar i s jeho obsluhou. Moře první 3 dny špinavé se spoustou odpadků, odmítali jsme se v něm koupat. 4. den se snížily vlny, moře se vyčistilo a bylo kupodivu moc hezké. Poslední den dovolené už to byl ale zase pěkný hegeš.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

V okolí hotelu samé odpadky, rozbité chodníky atd. V sousedství pláže bylo z každé strany smetiště, kam při přílivu dosahovala mořská voda a stahovala si odpadky, takže pak palvaly v moři a vyplavovaly se na pláži.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Celkový dojem je takový, že to byla dobrá dovolená, ale jen díky tomu, že jsme tam potkali stejnou partu čechů a využívali animačních programů. Více méně jsme si to udělali pěkné sami a rozhodně už nikdy neplánujeme dovolenou v tomto hotelu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 34
z 49 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání