Napsat recenzi

Už nikdy více!

Recenze hotelu Chiraz Family Resort & Spa (ex Palmyra Holiday) *** (Tunisko - Monastir - Skanes Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 1,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 787x
Recenze se líbila: 554 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Vlhko a smrad Vlhko a smrad
  • Žádné mýdlo ani kalíšky a pro 4 osoby 3 osušky a 2 ručníky Žádné mýdlo ani kalíšky a pro 4 osoby 3 osušky a 2 ručníky
  • Bezpečnost především Bezpečnost především
  • Bez komentáře Bez komentáře
  • Hned vedle hotelu Hned vedle hotelu

Nejdražší ubytovna. S hotelem**** nemá nic společného.

Ubytování  průměrně (1,8/5)

Tmavé špinavé chodby, sešlapané koberce, vlhko, střepy na chodbách, nepříjemný zápach. Pokoje vhodné opravdu jen na přespání.

Strava a stravování  průměrně (1,6/5)

Malý výběr, takřka žádné ovoce. Zelenina všechno, jen ne čerstvá. Rádoby kuřecí sekané snad tupou mačetou se spoustou úlomků kostí. Omáčky plné kostí, pozor na mrtvé mouchy v jídle, což je zcela běžné. Nápoje u bazénů do okousaných, smradlavých a špatně mytých gumových kelímků. Snídaně celkem ucházející.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,6/5)

Animátoři super. Věnují se dětem i dospělím, pro ně jen chvála. Uklizečky - katastrofa. Za týden pobytu jednou ustlaná postel, neměněné ložní prádlo, neměněné osušky, toaletní papír jsme si museli půjčit od známých z jiného pokoje. Obsluha barů - katastrofa. Neochota, až na pár vyjímek se tváří, že je otravujete. U bazénu se točí do smradlavých umělohmotných kelímků a to ještě vždy tak půl kelímku. Nebylo vyjímkou, že v pět odpoledne došlo pivo a další už nenarazili. Limonády to samé. Voda na klouzačkách tekla dvě hodiny dopoledne a dvě hodiny odpoledne. Na trávě mezi bazény trny, takže bez bot ani ránu. V hotelu dva výtahy, věčně rozbité. Poté, co jsme v jednom z nich sami uvízli a trvalo 15 minut, než se nás vůbec začali pokoušet dostat ven, radši jsme chodili pěšky.

Pláž a moře  průměrně (1,6/5)

Pláž velmi úzká, špinavá, plná odpadků a chaluh. Večer a ráno se brána na pláž zavírá, takže západ slunce si fotíte přes plot. Uklízecí četa hází bordel zpátky do moře. Za 8 dní pobytu bylo moře jen jednou čisté. Jinak moře plné medůz, jejichž žahnutí je velice bolestivé, takže jsme s dětmi byli radši u bazénu.

Okolí hotelu  průměrně (1,5/5)

Bordel, ruiny, smrad a všude odpadky.

Celkový dojem  průměrně (1,4/5)

Jedním slovem KATASTROFA. Za celý pobyt jsme nenarazili ani na jedny Čechy, kteří by byli spokojení a že jich tam bylo plno. Hotel vůbec není rekonstruovaný, spíš se rekonstrukce chystá.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 16 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

alibaba: otřesny hotel - 20. 8. 2012 19:48

tento hotel odpovídá maximálně 2hvězdičkám bez bakšiše uklízečkám nedali osušku nebo ručník navíc jídlo pořád to samé a nic moc zakusky dobry,ale to je tak z jídelny vše nápoje točili do modrých plastových kelímků které byli špatně vymity a nebylo vyjímkou že natočili jen polovinu a na upozornění neragovali moře špinavý a samá medůza chaluha a personál se o pláž vůbec nestaral na skluzavkach vypínali vodu ta tekla za celi den jen 4hod na chodbách nesvítilo světlo vytahy pořád rozbyty a z jednoho nas museli vyproštovat neotevřeli se venkovní dveře a ještě z toho personal měl legraci hotel neodpovídá rekonstrukci spíše se na ní chystá na konci pláže skládka a vedle hotelu hotel rujna kde spali bezdomovci takže tento hotel nikomu nedoporučuji cena neodpovída stavu ve kterém se hotel a služby nachazejí reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání