Napsat recenzi

Recenze jsou přehnané

Recenze hotelu Chiraz Family Resort & Spa (ex Palmyra Holiday) *** (Tunisko - Monastir - Skanes Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 1,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 189x
Recenze se líbila: 385 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Neříkám, že vše bylo OK, ale recenze rozhodně neodpovídají skutečnosti. Určitě zde byly nedostatky, ale je třeba hodnotit vše alespoň trochu objektivně s přihlédnutí k počtu hvězdiček. Jestliže má někdo vysoké požadavky musí si připlatit a vybrat hotel vyšší katgorie.

Ubytování  průměrně (1,8/5)

Šlo o starší hotel, přijeli jsme kolem půlnoci a ihned jsme byli ubytováni. Poté, co jsme dali 10 dolarů jsme dostali celkem slušný pokoj s výhledem na bazen. Zařízení starší, ale celkem slušné. Lednička nefungovala, televize rovněž (nepřijeli jsme na dovolenou sledovat televizi).

Strava a stravování  průměrně (1,6/5)

Byli jsme 8x v Egyptě, 4x Tunisko mimo dalších zemí a rozhodně nesouhlasím s hodnocením uvedeným v recenzích. Jídlo bylo chutné, maso měkké, přestože byl hotel dosti obsazen, jídlo bylo průběžně doplňované. Nikdo nám jídlo nepřiděloval, jídla bylo dostatek. Pokud jde o ovoce, tak rozhodně ani v hotel pětihvězdičkovém tolik ovoce nebylo. Po obědě i po večeře byli melouny, bilé, čevené, ananasové, blumy, hrozny, jablka, různě se to střídalo vždy ale dva druhy najednou a hlavně ho bylo dostatek. Znáte Rusáky co dovedou a kolik si všeho nabírají a na všechny se dostalo. Nebudu popisovat co všechno obsahovali jednotlivé chody, ale každý si mohl vybrat. Komu výběr nestačil, musí navštívit hotel vyšší kategorie a připlatit. Po celý pobyt jsme si mohli neomezně čepovat vodu do lahví.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,6/5)

Pokud jde o úklid tak to tedy byla hrůza. Nevyměňovali uklizečky osušky, resp. nám postupně vzali ručníky a osuška nám zůstala jedna, kterou jsme schovali do skříně, abychom se měli vůbec do čeho utřít. Na chodbách doslova bordel, smetí, rovněž taky v lobby baru atd. Na pokoji nám doslova tekla klimatizace, po urgencích ji opravili 2 dny před odletem. Uklizečky neochotné, drzé. Taky nám nevyhovuje pití z umělohmotných kalíšků, prostě tak to v těch arabských státech je. Přesto, že byl ramadan čišníci byli ochotní a vstřícní. Pokud jde o animátory tak to byli diletanti, nevím, kde je posbírali. Bazeny byly čistý, úklid kolem nich hrůza, špačky, smetí. Katastrofální nedostatek lehátek, slunečníků.

Pláž a moře  průměrně (1,6/5)

Pláž úzká, malá byl na ni bordel, moře bylo teplé čisté, než přišla noční bouřka, pak zde byly chaluhy (z toho ale nelze vinit personál hotelu), které se snažili uklízet. Opět nedostatek lehátek 50procent jich bylo poškozených a polámaných, podušky skoro žádné. kdo přišel brzdy tak sehnal slušné lehátko. Vstup do moře perfektní, voda 26 stupňů.

Okolí hotelu  průměrně (1,5/5)

Okolí hotelu katastrofa, do obchodů blízko, ale po cestě doslova humus, smetí, špína prach. Kdo ale jezdí často jako my, tak s tímto musí počítat. Procházky žádné, mimo těchto obchodů nic,

Celkový dojem  průměrně (1,4/5)

Celkový dojem, mimo úklidu a tedy služeb odpovídal třem hvězdičkám.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Lucie K.: Dotaz - 23. 7. 2014 19:22

S jakou cestovkou jste prosím byli ? Spokojenost ? Děkuji za odpovědi. reagovat

Klaskova: Re: Dotaz - 27. 7. 2014 10:41

Zájezd jsme koupili přes cest.agenturu Zájezdy Třebíč. Po roce si nemůže vzpomenout, která cestovka zájezd organizovala. Snad by to mohli vědět v Třebíči. Rozhodně ale tento hotel nedoporučujeme, určitě za stejné peníze se dá pořídit kvalitnější , klidnější dovolená. Po této dovolené říkáme TUNISKO? Nikdy.. Když tak hotel vyšší kategorie a dobře číst a porovnávat recenze. Nemůžet nikdy počítatt, že např moře se dá srovnat s mořem v Egyptě. Zdravíme. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání