Napsat recenzi

Nejhorší dovolena

Recenze hotelu Caribbean World Monastir Resort *** (Tunisko - Monastir - Skanes Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 178x
Recenze se líbila: 220 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel špinavý, starý, opotřebovány, služby strašně, servis 0, úklid 0. Hotel se prezentuje jako 4*, ale ve skutečnosti má jen 3*, ale ani tomu neodpovídá. Pokoje staré, vše rozbite, nefunkční klimatizace, při výměně pokoje není jistota, že to bude za lepší. Jidlo dobre, ale servis strašný, nedostatek talířů a příborů, spousti prasat Rusu a Alziranu, kteří mají v hotelu všude přednost.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Do prvního pokoje nam teklo voda skrz stenu že sousední koupelny, do rána 2cm vody! Druhý pokoj měl rozbitou klimatizací a pro 3 členou rodinu jen dvojluzko s manželskou posteli! Třetí pokoj odpovidal, ale dostali jsme z kapacitních důvodu až po půlce pobytu!!!

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Jídlo bylo celkem dobre. Ale servis strašný, málo nádobí, příborů, skleniček. Fornty na jídlo, Rusové a Alzirani všude, co se neumí u stolu chovat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Strašně - za pobyt jen jednou uklizeny pokoj, ručníky měnili jen jednou, všude mravenci a svabi, neochotny personál, špatná komunikacd

Pláž a moře  průměrně (2,7/5)

Pláž celkem ujde, bohužel jsme v srpnu měli 3 dny deštivo, takze na pobřeží všude řasy a tráva, přemnožene žahave meduzy. Všude odpadky. Všude obtěžující místní prodejci

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

Za zeď hotelu raději nekoukat

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Již nikdy více. Dovolená zaplacena na 8 dnů - prvni den jsme čekali 9 hodin na recepci na pokoj, 3 dny nám pršelo a 8. den odjezd v 5h rano na letiště. Takže dát za 3 dny dovolené 42tisic za 2 dospělé a 4lete dítě, zoufalost

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 17
z 41 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání