Napsat recenzi

Katastrofa.

Recenze hotelu Caribbean World Monastir Resort *** (Tunisko - Monastir - Skanes Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 888x
Recenze se líbila: 504 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nic horšího jsem nenavštívila.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Cestovní kancelář BS má pro své klienty především bungalovy. Jejich vnitřní vybavení vypadá jak lepší chatka - je tam sociální zařízení. Nábytek si toho již dost pamatuje. Trezor na pokoji - ale pozor, vejde se do něj pouze menší tablet - ne přenosný počítač!

Netekla teplá voda, stále ji chodily opravovat a celý týden jsme se převážně sprchovali ve studené.

Nábytek je oprýskaný, starý, umatlaný - uklízečka spíše jen vytře podlahu. Závěsy špinavé.

Koupelna - my měli dokonce i plíseň za vanovou baterií. Ručníky v koupelně otrhané s vytahanými nitěmi, zašedlé a divně zavánějící. Sprchový závěs špinavý, nevábný. Vana omlácená, neudržovaná.

Při dešti do některých pokojů doslova teče voda přes dolní okraj dveří.

Pokoje nelze uzamknout - pouze zacvaknout.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Hotel má dvě hlavní jídelny, ale pozor z jídelny od bungalovů (na ruce červený pásek) nesmíte do druhé(na ruce modrý pásek) - opačně to lze! V každé jídelně je uvařeno něco jiného - než nás z modré jídelny doslova vyhodili, zjistili jsme, že například kuřecí řízky a kebab k nám nikdy nedošel.

V naší jídelně - neustále a pořád dokola jedno a to samé. Pokud však nadevše milujete vajíčka 100x jinak, pak jste tu správně.

Na jídlo fronta, jak za bývalého režimu na banány. Neustále nebyly talíře, příbory - a ty co byly jste si museli nejdříve otřít. Našla jsem i mrtvé mouchy v příborech.

Na stolech v jídelně špinavý ubrus prostě otočili z druhé strany - což moc nepomohlo, neboť tam již převážně byly skvrny z předchozího dne.

Pitný režim - nemůžete dodržovat, protože nápoje čepují do jednodecových umělohmotných kelímků. Limonády jsou příšerně sladké, takže vám nezbyde nic jiného než si je naředit ještě příšernější vodou.

O pivu se tu hovořit nedá - i birell má víc promile, tvrdý alkohol je tak zředěný, že ani nemá pořádnou chuť a tak chutnají všechny stejně.

Tekutiny si můžete načepovat do vlastních pet lahví - ve 4* hotelu to má opravdu úroveň.

Načepovaná voda se moc pít nedá - chodili jsme si kupovat - to aby se nám all inclusive nepřesytil.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Croco club naše dítě bavil - ale ten to opravdu nezachrání!!!!!

Bazény u skluzavek mají slanou vodu - velmi nepříjemné! Na velkých skluzavkách musíte mít pod zadek kruh jinak riskujete zničení plavek či odření pozadí.

Číšníci jsou velmi vtíraví, až drzí. Neustále ve špinavém umatlaném oblečení. Nikde jsem ani neviděla, že by personál jedl v jídelně společně s hosty - zde ano.

Pláž a moře  průměrně (2,7/5)

Jeden velký humus. Plážička neupravovaná, špinavá. Sem tam výkaly od velbloudů. Voda špinavá, chaluhy.

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

Špína, špína, špína. Hnus. Když pršelo - kanalizace neodváděla - nestíhala - poklopy byly všechny mimo kanál. Voda stála na ulicích včetně celého obsahu kanalizačního potrubí.

Voda stála i v areálu hotelu - například u sladkovodního bazénu u bungalovů - asi 10 cm, kterými jsme se museli probrodit pokud jsme se chtěli někam dostat.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Jsem už rozhodně nikdy!!!!!!

Tento hotel 4* ani neviděl.

Nedoporučila bych ho ani svému nepříteli.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 17
z 41 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání