Napsat recenzi

Hrůza !!!!!!!!!!!!!!

Recenze hotelu Caribbean World Monastir Resort *** (Tunisko - Monastir - Skanes Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 1 618x
Recenze se líbila: 576 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 3
  • každý  den to samé každý den to samé
  • krásný pohled za bungalovem(promiňte za 4hvězdičkovém hotelu  - dle cestovky Hahahaha) krásný pohled za bungalovem(promiňte za 4hvězdičkovém hotelu - dle cestovky Hahahaha)
  • moc hezká pláž moc hezká pláž

Jeden velký podvod,ale jen díky společnost Blue Style. Pozor na detail v objednávce a hlavně přesné vyjádření.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Ubytování bylo hrůza neboť jsme objednávyli HOTEL a né bungalov, který byl vzdálen zhruba 500m od hotelu a tudýž také od pláže.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Celých 11 dní jsme nic jiného nezlali než rýži, hranolky, zeleninu na stejný způsob.

K snídani jeden salám, dva druhy sýra. Pak vařená vejce(úplně zelené), míchaná vejce a rýže v mléce. Na palačinky a zeleninové omelety se čekala fronta, že už přešla i chuť.

Džus se nedal vypít, jen po zředění.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení nejde popsat. Animátoři vcelku dobré,a el až po čtvrtém dnu, kdy pochopily že i České děti jsou stejné jako Polské, Německé a pod. Bazény v celku ušli. Jen mě dojímali lidé, kteří si to pletli s umývárkou. Všichni si přišli od písku umít jmnohy, boty a také děti zde nebrali ohledy a plivali a prskali. Nohrůza.

Pláž a moře  průměrně (2,7/5)

Pláž b yla neuklizená. Moře špinavé a hlavně samá medúza, takže koupání bylo jen pro silné nátury. Já osobně se koupala dva metry od břehu, kdy voda sahala zhruba po kolena a to jen 3 dny za celý pobyt, něboť se to opravdu nedalo. Moře se pročistilo jen na tři dny a to opravdu nebylo možné.

Sami místní se nekoupali. Nebyli schopni ani denně tu pláž upravit. Všude chaluhy a také trus od velbloudů, kteří lákali na projížku po pláži. Velbloud zapáchat ještě několik minut, kdy prošel .

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

Jedno velké smetiště.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Nemám slov. Diskriminace Čechů, za veškeré služby by chtěli platit. Delegátky mají moc super dovolenou neboť jsou zde jen dopočtu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 17
z 41 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Robin: 4* ale za jaký asi peníz - 22. 11. 2012 12:04

Tohle je teda komedie, takhle populární recenze a je v tom vidět jenom beznadějný pláč člověka, který nemá zdravý náhled na věc. Za 14tis na osobu chce mít 11 dní snad pokaždé jiné jídlo nejlépe krevety, humry? Když si hned první den nandám od všeho všechno, chápu, že člověku přijde, že se to opakuje :-) Vzhledem k úrovni češtiny recenze a výrazů, kde děti nebraly ohled a plivaly a prskaly (všude s měkkým i) - snad ty děti ještě křičely a brečely ne? To je vrchol ve 4* hotelu fakt. Velbloud nebyl na pláži navoněný a v moři snad byly i chaluhy nebo řasy? No kde to jsme? Byl jsem zde v plné sezóně, hotel plný a při slušném jednání nebyl problém pokoj vyměnit za více vyhovující - sice žádný luxus ani jeden, ale za ty peníze a v Tunisku? Nevím jak vás, ale když jedu do Tuniska, počítám s velbloudy, počítám s místními s jinými návyky a moře - v našem termínu v rámci možností uklízeli a to i vyplavené řasy - to bylo mžoná hlavní sezónou, ale užili jsme si to na jedničku - poměr cena výkon naprosto odpovídající, ale pravda, na jídlo nároční nejsme a nemáme problém se stravovat i mimo hotel. Objektivním recenzím čest :-) reagovat

Tomáš: Robine souhlas - 11. 6. 2014 12:16

tohle je klasická recenze ubrečenejch chudáků,co by za pár korun chtěli bydlet v Hiltonu a snídat krevety a šáňo...Šašci jste,vy recenzenti.... reagovat

Luděk Lesák: Hodnocení - 6. 9. 2014 21:52

Cesta dobrá, dle informace.Ubytování velmi dobré,čisté,klimatizace výkonná, individuálně regulovatelná.Ve srovnání s Tureckem ovšem stravování velmi špatné.Celé dva týdny stejná nabídka.Ke snídani jeden salám,dva sýry.Oběd, večeře, stále stejná(skromná) nabídka.Personál vyžadoval někdy platbu za potraviny a nápoje v rámci AI.Stoly se téměř neuklízely, na zemi plno rozházeného jídla a tudíž mnoho much.Chápu, že turisté by se měli chovat alespoň trochu kulturně ale to je všude stejné.V Turecku dovedli pořádek udržovat.Mám možnost srovnání, tak se mi to tam nelíbilo.Už tam nepojedu. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání