Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Regency Hotel & Spa **** (Tunisko - Monastir - Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 317x
Recenze se líbila: 508 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled z balkonu na bazény Pohled z balkonu na bazény
  • Pohled z balkonu na pláž Pohled z balkonu na pláž
  • Sejdete schody od bazénu a jste na pláži Sejdete schody od bazénu a jste na pláži

Dovolená jak má být, na nic si nestěžujeme, moc se nám líbila.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Pokoje jsou prostorné, čisté, kvalitní matrace, velká terasa. S kamarádkou jsme chtěly oddělené postele, tak jsme poprosily recepční /10,-Eur do pasu vložily/ a dostaly jsme 3 lůžkový pokoj s výhledem na moře a v 5tém patře, prostě super!

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava byla výborná, jen snídaně by mohly být pestřejší, chyběly párečky, slaninka, ale v Tunisu to asi nemají. Obědy a večeře pestré, několik druhů salátů, výborné pečené papriky a rajčata, na grilu hovězí a kuřecí steaky, čerstvá, chutná ryba bez kostí, jehněčí klobásky...výběr veliký!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Hotel byl moc hezký, krásná recepce a hala, 3 výtahy, bar, restaurace, dalo se jíst i venku. Bazény čisté, teplá voda, okolo čisto, denně uklizeno, moře hned po schodech dolů, super. Vnitřní bazén má vířivku,byla tam ale chladnější voda,škoda.Denně jsme si za vratnou kauci měnili osušky.Personál hotelu byl milý, usměvavý, jen číšníci by mohli někteří zrychlit, ani když jsme dali spropitné, se nic moc nezměnilo. Jinak v baru super. Animátoři se snažili, ale mluvili jen francouzsky,někdy anglicky, je to francouzský hotel, tak se není čemu divit. Překvapila nás denní diskotéka a nápoji v ceně kdo má all inclusive, to jsem ještě nezažila, fakt super!

Pláž a moře  průměrně (2,6/5)

Pláž byla opravdu celkem malá, ale úplně stačila, hned po schodech dolů od bazénu, denně uklizená, uhrabaný písek, lehátka a slunečníky stačili. Vstup mírný, krásně čistá voda, jen po večerní bouřce připlavaly medúzky a žahaly, ale nás to naštěstí nepotkalo. Jsou v té čisté vodě dobře vidět. Vodní sporty jsme nevyužily, ale snad taky byly některé v ceně all inclusive.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Hned kousek od hotelu byl obchod, kde se za pevnou a rozumnou cenu dalo koupit plno věcí, a do centra to bylo také kousek, muzeum prvního prezidenta je před medinou a před nákupními centry. Bylo celkem čisto, jen otravovali místní prodavači, někdy za vámi běží i 100 metrů, jsou někdy neodbytní...

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Dovolená opravdu stála za to. I pan delegát byl příjemný. Překvapilo nás dokonce, že je zdarma prodloužení pokoje v den odletu, jenže v době naší dovolené byl hotel plný, tak jsme měly smůlu. V budoucnu bych se do tohoto hotelu ráda vrátila.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání