Napsat recenzi

Hrůza

Recenze hotelu Delphin El Habib Hotel **** (Tunisko - Monastir - Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 442x
Recenze se líbila: 497 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velké zklamání.Kvalitou nedosahuje ani na tři hvězdy,natož na čtyři

Foto nepřikládám,byli jsme tak zhnuseni že jsme ani neměli náladu fotit a natáčet.Kdo nevěří ať tam běží.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Velké zklamání.Kvalitou nedosahuje ani na tři hvězdy,natož na čtyři-to je hluboký omyl.Zajímalo by mne,jestli zástupci prodávajících CK vůbec mají představu o tom co nabízejí.Pokoje zašlé,zdevastované,vana i okolní dlažba zanesená kamencem a stoletou špínou,že se člověk štítí ji použít,všude přítomná špína.Zábradlí na balkoně neupevněné,ztrouchnivělá část opravena barvou.Výměna pokoje nepomohla,bylo to stejné,asi tento hotel nic lepšího ani nemůže nabídnout.Po chodbách raději svítí jen polovina světel,asi aby ty chuchvalce chlupů,špíny a fleků na kobercích nebyly tolik vidět.Opadaná omítka ze stěn byla uklizena po čtyřech dnech. Ze čtyř výtahů fungují jen dva,tak věčné čekání.Na hotelových toaletách odlepená dlažba,urvaný bidet,v míse tři dny stála moč a stolice.Umyvadlová baterie utržená-tudíž nefunkční.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Strava docela ušla,dá se vybrat pokud si vystojíte frontu na smažená jídla dělaná přímo.Zajistit si talíře,příbory,úklid stolu.Personál nestíhal,nebo spíš se ani moc nenamáhal.Papírové prostírání v restauraci také nesvědčí o čtyř hvěždičkové kategorii.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Menší bazén,tolik vychvalovaná klouzačka s tobogánem v provozu jen jednou denně cca hodinu.Na klouzačce je nezbytné se odrážet rukama,jinak nikam nedoklouznete.Ta tobogánu sklánět hlavu při podjíždění horní vrstvy,jinak hrozí náraz do podpěry která je dost nízko.Zahradou je asi myšlen trávník kolem bazénu s několika palmami,vylepšené květináči se zaschlými palmičkami a tůjemi.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Dostupnost pláže dobrá,jen ty všudy přítomné skládky s odpady,takže při koupání se musíte vyhýbat igelitovým sáčkům,jinak si je táhnete s sebou mezi prsty.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

kladně hodnotím možnost procházek do města a mediny,kde je spousta obchůdků

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Lituji pěněz které jsme zaplatili za tento pobyt

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 15 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání