Napsat recenzi

Katastrofa!

Recenze hotelu Club Tropicana & Spa Hotel *** (Tunisko - Monastir - Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 13x
Recenze se líbila: 47 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel byl poměrně čistý, pokoj taky ale jídlo a pití jedna velká katastrofa!!! U baru když si šel člověk pro pití tak ksichty neustále nebylo pití co člověk chtěl byla to naše první dovolená po 11 letech s dětmi a katastrofa! Už bych tam nikdy nejela bylo to velké zklamání pro nás ...

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pokoj ušel bylo čisto měli jsme mít výhled na moře a nebyl tak jsme šli okamžitě na recepci že chcem výměnu !!! Stejně nám dali pokoj že šla vidět čtvrtinka moře!!!!

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Katastrofa strava a pití žádný výběr!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Ušlo to na konci pobytu nám tvrdil že jsme nezaplatila hotelovou taxu a ještě nám tam napsali že jsme si brali tři piva přitom nikdo jsme pivo nepil!!! Na to si dejte bacha!!!

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Pláž pěkná ale moře první dny špinavé a plné medůz pak se moře docela vyčistilo ta špína prý byla po bouři ale i přes to že se vyčistilo po třech dnech tak plné medůz byli jsme popálený všichni!

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

Nic moc ...byl tam jeden krámek a ten byl v pohodě.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Byli jsme zklamaní z naší první dovolené ....už by jsme se tam nikdy nevrátili!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání