Napsat recenzi

Skvělá dovolená 24.8-30.8.2014

Recenze hotelu Nour Palace Resort & Thalasso ***** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 508x
Recenze se líbila: 433 čtenářům
Fotografie: 21
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Výhled z pokoje Výhled z pokoje
  • Východ slunce Východ slunce
  • pláž pláž
  • recepce recepce
  • Bar u bazénu Bar u bazénu
  • pohled na hotel z výletu na lodi pohled na hotel z výletu na lodi
  • vstup na pláž vstup na pláž
  • před hotelem před hotelem
  • škeble a zase škeble škeble a zase škeble
  • vstup do hotelu. vstup do hotelu.
  • východ slunce u hotelu východ slunce u hotelu
  • výlet pirátskou lodí výlet pirátskou lodí
  • přepadeni piráty přepadeni piráty
  • květina z dýně květina z dýně
  • nevím co za potvoru nevím co za potvoru
  • sladkosti sladkosti
  • nic před hotelem nic před hotelem
  • bar u bazénu bar u bazénu
  • vnitřní bazén vnitřní bazén
  • 5:30 ráno 5:30 ráno
  • pláž pláž

Dovolená v tomto hotelu byla velice příjemná. S cestovní kanceláří jsme byli spokojeni, delegát sice přišel na úvodní schůzku pozdě, ale velice se omlouval za zdržení v jiném hotelu.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Po příjezdu jsme byli ubytováni během 5 minut, kufry nám ochotně donesli až na pokoj.

Pokoj jsme dostali velký, prostorný s bočním výhledem na moře. Byli zde samozřejmě i klienti, kteří reklamovali svůj pokoj na recepci, ale my jsme byli spokojeni, 4.patro č. pokoje 4044. Sice nám chvilku trvalo, než jsme ho našli, ale v takovémto kolosu je lehké se ztratit. Navíc nás trochu zmátlo číslování pater ve výtahu.

Celkově je hotel krásný, nicméně pokoji by spíše odpovídaly 3-4hvězdičky. Na pokoji je sice trezor, ale je nefunkční a to snad podle delegáta v celém hotelu.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Jídla bylo dostatek a myslím si, že si každý musel najít to své. Jídlo bylo v průběhu stále doplňováno, číšníci byli ochotní i bez bakšiše. Horší to bylo se stolováním některých hostů. Zažili jsme, jak rodiče navlékli své malé děti do jakýchsi pláštěnek a pak je nechali dělat u stolu s jídlem, co je napadne, takže jídlo bylo na stole, pod stolem i na dětech, kdo šel okolo málem po něčem uklouzl, nechápu, tohle by nedokázal ani náš pes.

My jsme si vždy našli místo venku na terase, kde byl relativně klid a rádi jsme těch pár kroků do jídelny udělali navíc, než bychom pozorovali toto úžasné dění.

Byl zde i stůl s dětskými jídly. Jediné co chybělo, byl výběr ovoce, meloun žlutý a červený, občas broskev, ale jinak nic. Zákusky sice vypadaly krásně a hlavně ruští hosté nad nimi plesali, ale chuťově nic moc. Zmrzlina k obědu i k večeři, výběr ze čtyř druhů. Ráno na terase pekli takové sladké langoše, ty byly výborné, a potom palačinky v průběhu dne u bazénu. Balená voda v baru na recepci k dispozici kdykoli perlivá nebo neperlivá.

Káva pro mě trochu problém :) Příště beru vlastní z domova i s varnou konvicí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

V hotelu je směnárna, kde jsme hned po příjezdu vyměnili eura za dináry. Dináry se nesmějí z Tuniska vyvážet, takže jsme směnárnu raději navštívili vícekrát po menších částkách.

Všude se celý den uklízelo, uklízečky byli příjemné a přestože jsme jim nechali na dveřích cedulku, že nechceme uklidit pokoj, stejně nám ho uklidily, vyměnily ručníky, doplnily toaletní potřeby.

Na recepci jsme neměli jediný problém, číšníci taktéž v pohodě.

Během celého dne se animační tým staral o zábavu dětí i dospělých, kdo neměl zájem zbytečně neobtěžovali.

Dovolat se někam z tohoto hotelu není možné, přestože jsme to několikrát řešili s Vodafonem, bohužel nám se každý dovolal, my nikomu. Ve spojení jsme byli pouze přes wifi na recepci, která byla ale ve večerních hodinách dost přetížená, takže občas se zadařilo, občas ne.

Nově postavené tobogány jsou za poplatek.

Synovi jsme nechali udělat v hotelovém salonu takové tetování, malované henou, ale až poslední den, údajně vydrží 2 měsíce, po 14 dnech je skoro smyté, ti co si ho nechali udělat hned po příjezdu, díky slané vodě po dvou dnech vypadali jako když mají nějakou exotickou kožní nemoc, celé to zrezlo a rozpilo se. Cena 40TDN.

Jednou nás překvapil při vstupu na večeři takový nejspíš tuniský sokolník, na ruce sokola, hned ho vrazil dceři na rameno, jestli chtěla nebo nechtěla, hned ji místní fotograf vyfotil a chtěl za 1 fotku zhruba 100Kč.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Moře bylo krásné, čisté, teplé, pláž uklizená, jemný bílý písek, uklízeli i v průběhu dne. Je pravdou, že pokud si chcete vybrat místo na pláži, nebo u bazénu, musíte si přivstat, tak kolem 5 30hod. a zabrat si lehátka, my jsme měli osušky vlastní, ale daly se půjčit i v hotelu. U bazénu jsme čas v podstatě netrávili, bazén máme doma. Osobně mi vstávání nevadilo, spojila jsem příjemné s užitečným, vybrala lehátka a počkala si s foťákem na východ slunce, což bylo opravdu krásné.

Drobní obchodníci na pláži nabízeli cigarety, osušky, ty jejich šátky na hlavu, ovoce, pokud jste jim dali jasně najevo, že nemáte zájem, neobtěžovali.

Plavčíci hlídali pláž a vyháněli místní nebo obchodníky, kteří tam neměli co dělat.

Všude bylo velké množství škeblí, náš syn jich nasbíral igelitku, ale kdyby chtěl, byl by jich i vagon. Škeble můžete v pohodě přivézt domů.

Večer se bohužel na pláž nedostanete, kolem 20hod. uzavřou vstupní bránu na pláž

a otvírají až ráno v 5hod.

Jednou se stalo, že jsme na pláži zapomněli 3 vlastní osušky, kolem 22 hod jsme se tedy vypravili podívat, už jsem se s nimi rozloučila. Jaké bylo naše překvapení, že všechny věci, které zůstali na pláži byly na židli za branou, před vstupem na pláž. Našli jsme i ty naše osušky, ale vzápětí jsme měli za zády ochranku, která celý areál večer hlídá.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Děs, všude nepořádek, odpadky, běžní tunisané jsou prostě čuňata. Přímo naproti hotelu, přes ulici je pár menších krámků se suvenýry a blbostmi, přirovnala bych to k horší kategorii našich vietnamských obchodníků. Možnosti procházek mimo hotel jsme nevyužili v hotelu nám nic nechybělo.

Mimo hotel jsme byli pouze na výletě pirátskou lodí, moře krásné, plavba taktéž. Příjezd do přístavu taxíky byl docela zážitek. Tady platí pravidlo kdo troubí ten jede.:)

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Skvělá dovolená, ráda bych se sem ještě někdy vrátila

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 37
z 64 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání