Napsat recenzi

Změna k nejhoršímu

Recenze hotelu Sirocco Beach *** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 266x
Recenze se líbila: 437 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Před dvěma lety jsem zde s manželkou prožil nejhezčí dovolenou / viz recenze z roku 2012/, letos něco neskutečného ,co hraničí se žalobou na cestovní kancelář, místní delegátku a hotel samotný. Hotel změnil majitele a dle sdělení CK byl zrekonstruován a lépe vybaven. Jediné co se údajně rusky hovořícímu majiteli podařilo je , že z hotelu tříhvězdičkového udělal hotel mínus pětihvězdčkový.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Přestože jsme měli na poukazu "ubytování s výhledem na moře" dostali jsme pokoj do velmi rušné ulice s plísní ve vaně a na závěsu vany. A to bylo ještě dobré. Někteří měli na pokoji společníky, kteří se velmi rychle rozutečou, když se rozsvítí. Svůj nový pokoj jsme si na první pokus vybojovali druhý den a to byl také úspěch, protože někteří se stěhovali i pětkrát. Při té příležitosti jsme zjistili, že čím výšší patro tím lepší. Byli jsme v posledním třetím a je škoda , že jich hotel nemá více. Možná, že v desátem patře by jsme se dostali do standartu tříhvězdičkového hotelu.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Vzhledem k tomu, že nejsme frontoví bojovníci, nemáme zkušenosti s obsazováním a nenosíme k jídlu velké kabely, jako rusky hovořící turisté, tak 10x lečo s bagetou nebo tvrdá rýže s teplou zeleninou byl docela úspěch. A to prý bylo i kuře drcené kladivem a smažená ryba. Ten jeden den se stalo něco neskutečného. Ráno odjela většina rekreantů a v celém hotelu do večera bylo jen 17 zbývajících a ty , včetně nás se najedli. Bylo to krásné. Ale jinak asi stejně nebylo o co stát, protože tato výstava prý byla pořád stejná. Voda tekoucí z kohoutků je prý pitná, ale svým obsahem minerálů způsobuje velmi nepříjemné střevní potíže. Dá se prý na ní zvyknout a tak v rámci pokusů nám jí nalévali do plastových nádob a vydávali za nezávadnou balenou vodu. !!! Upozornění pro diabetiky!!!! Jiná možnost pití neexistuje, ostatní je všechno sladké, Nebo v rámci all inclusiv, provětrat finance a jít , jako já pití koupit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Když se vydaří vybojovat pokoj bez plísně v koupelně, s tekoucí vodou , odtékajícím odpadem, fungujícím záchodem, bez společníků ze života hmyzu, fungující klimatizací, s výhledem na moře a alespoň jednou za týden Vám uklidí, máte vyhráno. POZOR. MOC JICH NENÍ. Delegátka CK nás hned zpočátku , při prvních stížnostech, uklidnila slovy, že kdyby jsme si přečetli recenze, tak by jsme sem nejezdili. Po dalších jednáních ve prospěch zákazníků CK jsme se dohodli, že pojmenovat delegátku názvem nejtupějšího zvířete, by byla urážka tohoto bohulibého tvora. Po týdnu pobytu se mě moje manželka zeptala, jestli jsou tam taky nějací animátoři. Byli tam, ale jediná akce spočívala v tom , že ráno přinesli reprobednu k bazénu, kde řvala do večera a pak jí přenesli jinam, kde řvala do noci.

Poslední kapkou pak byla akce v den odjezdu. V poledne jsme dle dispozic opustili pokoje, odevzdali klíče a recepční nám usttřihl červenou pásku, značící all inclusiv. Přestože dle naší chytré delegátky nám mělo platit až do odjezdu v 18:00, od té doby nám už nedali nic k pití. Nebýt hodných lidí, kteří nám vzali pití na sebe, tak by někdo 6 hodin v 35-ti stupních asi nepřežil.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž by mohla být hezčí, kdyby několik místních povalečů, hrajících si na ochranku, místo očumování žen něco dělalo a třeba uklidili odpadky.

Moře je nádherné .

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Jste v Tunisku. Takže se moc nerozhlížet.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Hrůza, za kterou někdo ponese následky a mém případě překvapení , co se všechno dá za dva roky zničit,

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 22
z 54 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

mates: hodnocení této recenze - 18. 9. 2014 8:25

naprosto souhlasíme s touto recenzí, bohužel, byly jsme také učastníky tohoto zájezdu a opravdu je tento hotel ZLÝ SEN!!!!! Také píšeme stížnosti, nejen na CK a její neschopnou delegátku, ale i na asociaci CK. reagovat

I.: Souhlas - 12. 10. 2014 11:28

Dobrý den, bohužel musíme souhlasit! také jsme byli v tomto hotelu a dodnes mám vážné střevní potíže. Cestovka nám reklamaci samozřejmě neuznala. Nikdy více!!!!!!! reagovat

Věra: All inclusive podle Best reisen - 25. 1. 2015 17:52

Také jsem "naběhla" CK a pobyla 11 dní v ubytovně Sirocco Beach. Veškeré problémy plynou z naprosto neschopného a líného managementu,ale je na CK, aby zasáhla a v případě pokračování krmení klientů zbytky z jiného hotelu(což sdělil personál) a neexistujícího úklidu s tímto hotelem ukončila spolupráci. Po výměně pokoje (20 euro recepčnímu)jsme s kolegyní skončily v pokoji se šváby, plísní a nesplachujícím WC..Se vším ,co píše pan Petr, souhlasím. Dosud usilujeme o reklamaci této akce, nejspíš dojde i na soud.CK se snaží argumentovat tím, že hotel je jenom 2 a půl hvězdy a prý na to upozorňuje ( v novém katalogu jsou 3 hvězdy a ceny vysoké, za tu cenu pořídíte dovolenou v luxusním hotelu Nour Palace, který je nedaleko.V Tunisu jsem nebyla poprvé, v okolí je nepořádek, ale v hotelu jsem i ve 3 hvězdách zažila ráj a luxus. V Sirocco Beach to bylo opačně, naštěstí bylo blízko městečko a čisté ,příjemné kavárny, kde nás neobtěžovali opilí muži, jako v hotelovém baru, který nesloužil klientům, ,ale místním opilcům, kteří za nás možná čerpali nápoje v rámci all inclusive. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání