Napsat recenzi

Vyberte si jiny hotel!!!

Recenze hotelu Sirocco Beach *** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 311x
Recenze se líbila: 440 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vcera jsme se vratili zpet do CR a koukam, ze spousta lidi ze stejneho, ci predesleho turnusu me jiz predbehla a dosti presne shrnula, co jsme za ten tyden v hotelu zazili. Tedy ja budu alespon v teto uvodni casti velice strucny: "VSECHNY PREDESLE RECENZE, JSOU PRAVDIVE!!!" (viz "nikdy více", "Opravdu nedoporučuji", "CHcete-li prožít klidnou dovolenou,nejezděte do tohodle hotelu.", "Nejhorší...."). Absolutne nejvice me na tom stve, ze nez jsme odjizdeli, tak tyto informace tu jeste nebyly! Skoda jak pro nas, tak predevsim pro vsechny ostatni, kdo se sem planuji vydat, ci pripadne jiz vydali.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Kdyz jsme videli pokoj, budiz, jsou to 3 hvezdicky, o bordelu pod postelemi nemluve... a taky nebudeme prece dovolenou u more travit v hotelu, ze jo. Kdyz ale musite nechat klimatizaci den "odpocinout", abyste si den nasledujici alespon trochu v tom vedru zdrimli, zacne vam to vrtat hlavou. Pak Vas prestane asi po 2 dnech navstevovat uklizecka a Vase teplota razem dosahuje bodu varu. Taky se povedlo, ze sice prisla, ale jenom slozila dva hotelove rucniky, ktere jsme meli prehozene v koupelne, tim to skoncilo. Vana rezava, loupala se, pokoj obecne cely takovy zatuchly, atd. Nechci si to jiz pripominat...

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Co je All Inclusive vsichni vime, co je All inclusive v 3 hvezdickovem hotelu si taky mozna dokazeme predstavit (alespon ti, co jiz zkusili). Zajezdy.cz ale naznacovali, a delegat to na miste potvrdil, ze zde je to v podstate tzv. Soft All Inclusive - to je All Inclusive, akorad bez alkoholickych napoju. Pro ty, co se nepotrebuji o dovolene opijet, je tento bod irelevantni. Pro naruzive pivare dodam, ze pivo bylo soucastni (kdyz zrovna teklo) a vino bylo k obedu a k veceri (kdyz Vam ho nekdo pred nosem nevypil, coz vazne nebylo tezke => cca 5-6 lahvi na cely hotel a nedoplnovali!) A k tomu jeste poznamka, ze mam velke podezreni, ze lahve pokazde doplnovali z nejakeho vetsiho tankeru!!! Vazne skoda, ze jsem si je nezkusil oznacit, jak jsem planoval...

Obecne k piti tu padlo poznamek dost, jednoduse "DES A HRUZA"!!! Nebyl den, kdy by neco nedoslo! Jedine co bylo vzdy, byly neskutecne preslazene tri barevne blevajzy (jimi nazyvana "dzusy", ja rikam, ze to byla rozpustena stava ve vode). O citronove a pomerancove prichuti se muze nekdo hadat, ale o mentolovem patoku jako dzusu me vazne nikdo nepresvedci! Vodu z vodovodu jsme samozrejme nepili, ale mozna by byla lepsi nez jejich nabizena voda z takovych tech vicelitrovych plastovych "napichovacich" nadob - nedalo se to absolutne pit, nasladle, hnusne cosi, k ciste vode to melo daleko. Balena voda zakoupena ve meste byla 1000x lepsi, nez toto.

K jidlu samotnemu taky priserne! Kolobeh jidla je priblizne nasledujici: rano par kolecek salamu (neco na zpusob junior salamu, ale bez chuti), kdyz se to nesnedlo byly k obedu osmazena kolecka salamu, a kdyz porad jeste zbylo, k veceri jste salam nasli v salatu se zeleninou (ktera rano byla nakrajena na kusy, k obedu jako zeleninovy salat, no a k veceri jako "to, co zbylo od obeda + salam, co zbyl od obeda")... K jidlu byly maximalne sem tam nahnila rajcata, dusena cuketa, mozna sem tam platek lilku. Brambory, ryze a jakakoliv testovina (spagety, penne,...) byly neskutecne michany s chilli. (Chudaci deti!)... vice viz predesle recenze! K snidani se jeste nechaly jist tenounke lupinky s mlekem (neco na zpusob ovesnych vlocek).

Co jsme spozorovali za ten tyden my, byl neskutecny upadek nabidky jidla. Najednou jiz nebyly zeleninove salaty, ktere byly (kazdy) den, pak jim doslo vsechno piti, zbyla jenom penici cola, posledni dny nebyly ani uz ty preslazene dortiky. Nahradil je meloun (ten byl alespon vzdy)...

Ryby mam hrozne rad a znam je velice dobre, ale skoro bych se hadal, ze vzdy kdyz byly zde, tak byly zkazene a smradlave! Zkusil jsem je jenom 2x, pak se na ne nedalo ani koukat...

Odpoledni lehke obcerstveni (dopoledni jsem tam nikdy nevidel) = 1 klasicky talir buchet/kosicku, co zbyly od snidani. Kdyz pisi 1 ("jeden"), opravdu tim myslim "jeden", a to na cely hotel. Kdyz doslo, nikdo nedoplnil a uz proste nebylo (ani na dotaz).

Mistni stravu kazde zeme nelze nez respektovat, napr. chilli, ale zbytek asi nejlepe vystihl hotelovy maser, ktery do "restaurace" nechodil, se slovy: "to by ne...l ani pes!"

A jeste poznamka k tem frontam na jidlo. Posledni dny se neustale prodluzoval cas otevreni restaurace, nejprve o cca 15 min, pak ale i o vice nez 45 min. Duvod byl prosty, proste to jeste nemeli navareno... (zaviralo se ale v presne danou dobu - ono pak uz stejne zadne jidlo nebylo... viz predesle recenze)

a nepreju Vam videt (asi) kuchare, ktereho jsem parkrat videl doplnovat jidlo. Chlap z montazni dilny ma u nas cistejsi monterky!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Co se animatoru tyce, jak jiz bylo napsano, ti se snazili. Misty nevhodne, dotirave a neustale se opakujici vtipky (predevsim na divky v bikinach) by si ale mohli odpustit.

Personal se porad smal, ale ke konci naseho pobytu bylo jasne videt, ze uz se nesmeji ani oni (duvod jsme neznali, ale v kazdem pripade to melo dopad i na nas, uroven sluzeb, atd!) - zminoval jsem upadek (jiz tak dost hrozneho) jidla, ukonceni uklidu pokoju,... Korunovala to vymena jejich meny zpet na eura, kdy se nas snazil jeden soumen na recepci osidit. Pak mel najednou problemy s kalkulackou, po jeho vlastnim vypoctu se najednou zacal dotazovat jaky ze je to vlastne kurz a zamestnal dalsiho, ktery uz byl vice od rany. Me nedelalo problem nahnout se jim za ten jejich pultik a zkontrolovat si, co tam vlastne zadava (najednou uplne jina/spravna cisla...). Vzdy nez zacnou neco smelit, chtejte vedet, jaky je aktualni kurz! Ja jsem jim touto otazkou kupodivu strasne zamotal hlavu! Rekl bych, ze my jsme si tim usetrili minimalne nejakou tu stokorunu... (Pokud pribuznym neprijdou pohledy, ktere jsme na recepci odevzdali tesne pred vymenou penez, nedivil bych se, kdyby neopustili ani recepci hotelu...)

Navecer se pravidelne v lobby baru zacali objevovat mistni - "na cigarko, kapku moku, pokec a ocumovani hostu". Korunoval to nas posledni den, kdy meli svatek (ukonceni Ramadanu). Jednu celou venkovni cast hotelu se zahradou dedikovali ciste mistnim. Vsude bylo vse krasne nazdobeno, uklizeno, ciste bile ubrusy, cervena vyzdoba, ale jak jsem jiz rekl, bohuzel ne pro nas!

To, ze by treba nekdo pred veceri utrel stoly od obeda, nebo vyklepal drobky z ubrusu, na to jste mohli zapomenout. Predevsim venkovni stoly lepily standardne a celodenne. Ani jsem se nedivil proc, kdyz jednou malou houbickou obejde (naraz!) vsech cca 10 stolu.

Tenisovy kurt sice naznak je, ale nepouziva se, stolni tenis neni, fitness centrum take ne, vodni sporty neorganizuje hotel. Snack bar u bazénu zadny neni, disco bar zadny neni, konferenční sál byste vazne hledali marne (komentar k popisu zajezdu od CK).

Na zaver jsem si nechal bazen. V den kdy jsme vecer dorazili jsem si pro sebe jen tak ze srandy nadhodil, ze jim asi nesviti 2 svetla v bazene (take ze nesvitila) - kdyby to zustalo ale jenom u toho. Hned nasledujici den jsme zazili krvavou lazen tahnouci se od bazenu az k recepci - odnesla to noha male holcicky a dle stop od krve nejspise pomerne osklive. Nebyl snad ani den, kdy by se nekdo neporezal! I proto u bazenu vetsinou sedeli jenom "nove prichozi", nebo zajemci o opalovani. Bazenove oblozeni se neskutecne odlupuje a je dosti ostre. Deti se tam bavily sbiranim odloupanych "kosticek" ze dna. Kanalky okolo maji take jiz sve za sebou (sam jsem na jednom skoncil) a na okrajich (nejspise beton?) jsou sem tam ostre zalite kaminky, ci nejake kousky kovu. Klasicke chromovane schudky do hlubsi casti bazenu nebyly vubec pridelane a sam bych na ne vazne nevlezl.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

V pisku sem tam vajgl, ale take sklenene strepy, kusy plastu atd. Sami jsme nastesti k urazu neprisli. More hned u hotelu, voda tepla a kdyz zrovna nevanul silny vitr z vychodu, tak i nadherne pruzracna. V mori (vyjma par predmetu, co tam ocividne nepatri) lze nalezt i pomerne dost druhu ryb, jezky i kraba poustevnicka. Na plazi se ve vsedni den snazila i securita a pomohli i s lehatky. Plaz a more byl tedy pekny zazitek cele dovolene.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

O odpadcich "vsude" jsme vedeli jiz pred odjezdem, ale videt to na vlastni oci, to je uplne neco jineho. Mentalita mistnich lidi je v tomto smeru dosti zarazejici. V okoli hotelu jsme jinak nalezli 3 obchudky, kde se necha koupit neco malo domu - doporucuji projit vsechny, nez neco koupite. Treba stejne balicky koreni v jednom obchode stoji i 2x vice nez ve druhem naproti pres silnici.

Necha se dojit pesky i do mesta. Mistni jsou ale moc dobre seznameni s tim, v jakem hotelu se pouzivaji, ktere naramky, tedy jste v podstate neco jako "okrouzkovane slepice na jarmarku". Nas jeden dokonce zastavil, ze je kuchar v Sirocco beach, ze nam zitra bude delat kuskus k veceri, a ze dnes ma volny den a moc rad nam ukaze mesto. Koukali jsme na nej v te chvili s otevrenou pusou, nez nam to doslo.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Podstatne body jsou rozepsany vyse, pokud si na neco duleziteho jeste vzpomeneme, radi to sem pridame. Hotel na prvni pohled mozna 3 hvezdickami disponuje, i wifi fungovala - ale popravde pripojenych na internet bylo vice, nez koupajicich se v bazenu, ten je opravdu v katastrofalnim stavu. Nemluve o sluzbach, strave a piti.

Na par poslednich dnu, nam take dorazili rusti turiste. Par jedincum tam jidlo servirovali cisnici a byly jim doneseny i pokrmy (predevsim zakusky), ktere nam "obycejnym" hold nejspise nebyly urceny. Jiz na recepci se take nachazi nekolik ceduli ciste jen a pouze v azbuce. Na druhou stranu, i zlobive ceske deti vedi, ze do cisniku a personalu hotelu se nekope, piti je na piti, ne na hrani a vylevani do kanalu, bageta je k jidlu, ne k "rozkouskovani" a vyhozeni,... Kdyz delaji bordel deti, budiz, ale kdyz vas zacnou ve frontach predbihat i samotni dospeli, neni to prijemne. Personal hotelu to neresi a nechava do sebe (doslova) kopat!

Navstevu tohoto hotelu nedoporucujeme!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 22
z 54 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání