Napsat recenzi

nikdy více

Recenze hotelu Sirocco Beach *** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 206x
Recenze se líbila: 469 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

zájezd jsem zakoupila od CK Jasmine travel, slibovali stravování formou ALL INCLUSIVE a delegát CK na místě tvrdil něco jiného. Klimatizace v hotelu téměř nefunkční. Hotel špinavý. Jídlo se vůbec nedalo.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Jednodušší pokoje skoro neklimatizované ačkoliv byla klimatizace zaplacena.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Jídlo stále stejné. Maso často nahrazeno opečeným salámem, vše hodně ostré a stále stejné. Naprosto nevhodné pro děti.

Ovoce a zelenina téměř žádná. Jen okurky a rajčata, a meloun.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Personál na všechno kašlal v restauraci jídlo skoro nedoplňovali. S nápoji u jídla byl taky problém.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž byla celkem čistá v moři plavali často igelity.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Okolí hotelu celkem čisté a hotelu slušné zázemí. Jinak nic moc.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Hotel nestál za nic. Jediný kdo v hotelu byly dobří byly animátoři.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 22
z 54 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

anetka: nesúhlasím - 17. 8. 2013 16:21

Nesúhlasím s niektorými recenziami. Jasné, v hoteli boli isté nedostatky, ale v júli 2013 sa mi ani raz nestalo, aby nebolo jedlo, ako tu mnohé hrôzostrašne popisujú, takisto sa mi nestalo, aby Rusi robili nejaký brajgel a prehnane sa predbiehali. Skôr som videla hostí inej národnosti, ako čakali už 15 minút pred otvorením jedálne - a niekoľko dní som po aquaerobiku sedela na terase a sústavne tý istý ľudia tam čakali a po otvorení doslova utekali do jedálne. Keď sme my prišli asi o pol hodinu až hodinu, keď rad zmizol, tý istý ľudia ešte vždy obedovali!!!! To je jedno, akurát ma zarážajú ľudia, ktorý furt na niečo hundrajú, všetko kritizujú a pritom sa sami nevedia správať - k personálu sa správajú povýšenecky, komentujú ich prácu a a výzor poznámkami a neuvedomujú si, že minimálne pol jedálne im rozumie. Fakt trápne. Práve takéto komentáre píšu tý, ktorý by sa mali lepšie vedieľ správať, fakt. reagovat

Ella: Já nebydlím v SK - 30. 8. 2016 22:07

Hlavně vy se naučte chovat a ty svoje nesmysly si pište na Slovensku. Tady o to nikdo nestojí, aby kdejaká rádoby chytrá kritizovala české občany. Asi stáli před jídelnou proto, aby dostali aspon něco, když tam bylo H...... Zdržte se těch komentářú a nedělejte svému národu ostudu. Je mi z vás na blití. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání