Napsat recenzi

Nejhorší....

Recenze hotelu Sirocco Beach *** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 337x
Recenze se líbila: 472 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • papání- doba oběda.... papání- doba oběda....

Nezbývá než naprosto souhlasit s předešlými recenzemi.Do poloviny roku 2013 prý bylo vše v pohodě a krásná dovolená, ovšem změnou majitele od cca 1.7. na Rusa, (my byli bohužel 2. turnus od tohoto data, takže se tato info ještě nestihla rozšířit), jsme zažívali jen a jen zklamání. Ať se to týká pokojů - v našem pokoji šílená koupelna, loupající se nátěr vany, na dvou místech rozmlácená či popraskaná dlažba,jak po úderech kladivem:-(((, kusy dlaždiček chyběly....ale budiž, v koupelně člověk dovolenou netráví.....úklid také sporadický, ale už při prvním vstupu na telefonu a nočním stolku vrstva prachu....neuklízelo se tam ani po předchozích rekreantech....A hlavně, první pocit byl - na nás se bude šetřit. Po příjezdu náhle nebylo pivo,a že nebude do večera. Když se člověk smíří s tím, že je to all inclusive soft, tak aspoň to pivko aby bylo....kdepak, to jsme si museli vybojovat stížnostmi,a to bylo první den, což už zklamalo, že něco nebude ok.... A taky nebylo.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Viz výše...... nic moc, hotel potřebuje údržbu,ale přece šetřící ruský majitel nebude investovat do oprav hotelu:-(((,.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

No comment, těšili jsme se z dovolené all inclusive, že se doma pořádně najíme! copak to je normální?? Děti jsme sice sebou neměli,ale ani dospělým strava /pokud tedy byla a zbyla/ nechutnala. Maso takřka nevidět....fronty, boje s Rusy...výběr zeleniny ovoce?? ani náhodou, denně stejné. Oschlá rajčata a okurky, meloun. Zákusky příšerné....všechno co se stravy týká příšerné. Myslím si,že od dalšího roku už cestovky nebudou s tímto hotelem smlouvy o pobytu uzavírat....reptal tam každý....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Personál se mi nezdál usměvavý ani přívětivý....na rozdíl od jiných částí Tuniska, které jsme do té doby měli tak rádi...nejspíš pod tíhou rozkazů co smí a hlavně nesmí personál doplňovat, hlavně ne stravu ani pití,a chlapci dostávali "sodu" z vrchu od majitele či manažerů, a z druhé strany nespokojených klientů, to se pak těžko usmívá. Ale i přesto se někteří snažili, to ano. Animáci ok, snaživí.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Jediné bezva! moře krásné průzračné....blízko hotelu, lehátka zdarma, obsazenost přiměřená,bylo lepší si lehátka ráno zarezervovat....Ovšem moře přineslo kromě mrtvých broučků asi 10 cm velkých i igelity, viněty a plasty a podobné radůstky.Uklízení pláže bylo jednou, jinak uklízeči hráli karty ve stínu, oslíci zaparkovaní hýkající na sluníčku.:-(((

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Nebylo kam jít...doprava, doleva, toť vše. Obchody nedaleko, ale to má člověk projíté za první večer. Do města Mahdia - centra a tržnici, je to cca 30 minut podél pobřeží, ale tady byli opravdu oprsklí a dotěrní nabízeči zboží a všeho.....nezbavitelní....a to otravovalo hodně.Přilepí se na vás,a těžko se ho člověk zbaví, takže na velký páteční trh jsme raději ani nešli.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Celkový dojem? Nejhorší ze všech dovolených, bohužel pak člověk zahořkne vůči celému Tunisku,a ne všude je to takové. Tak jestli někdy příště Tunisko, tak sem nikdy, a Mahdia taky nebude už cílem cesty.

PS - na dotaz - pro koho je tento hotel vhodný, chybí nabídka "pro Rusy".

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 22
z 54 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání