Napsat recenzi

Nedoporučuji - detailni recenze - 23.7.2023

Recenze hotelu One Resort El Mansour **** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 8x
Recenze se líbila: 41 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Vyhled na smetiště Vyhled na smetiště

Tento hotel jsme vybírali s mamkou pečlivě, protože mám malou sestru, četli jsme hodně recenze a skoro všichni řikali jak je to tu super, ale vůbec to tak nebylo, potkali jsme tu hodně čechů a také si stěžovali na to samé co my.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Jak už jsem řekla, staré vybavení. O to ani moc nejde, ale čistota na pokojích taky nic moc. Měli jsme nedostatek toaletniho papiru a uklizečka k nam nechodila každý den takže nám dala 2 role na 2 dny a pro 3 ženský to je myslím si málo, když je slabý toaleťák.. museli jsme si kupovat toaletni papir za vlastni penize v obchodě. Je tu zmiňovaný výtah, ale je jen na jedné straně hotelu!! Byla s námi starší paní a má nemocne nohy, nedali ji jiny pokoj ( měla ho na straně kde neni výtah) a musela chodit furt do schodů!! Co se týče bazénu je hrozně teplej má snad 28 stupňů ( bazen v 30stupnich který ma 28 vás opravdu neosvěží). Lehátka si musíte chodit zabírat již v 5-6 rano!! Jinak si nemáte kam lehnout, je jich málo a lidi je chodi brzy rezervovat ( daji si pres nej osušku nebo ručnik). Nejsem rasista atd ale nelíbilo se mi, že zahalené ženy se v tom bazénu koupali taky, je to nehygienické a ve většině hotelich je to tak, že zahalení maji svůj bazén.. zavírá se v 18h a k večeru 15-18h v bazénu bylo hrozně moc bordelu.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Jídlo ušlo, ale postupem času už nevíte, co si dát, protože tam je jedno a to samé.. ale co se týče jídla tak se z toho nají i male děti. Jediné co je v jidelně špatné je, že maji židle s polštářkem a ti kteři jsou blbí chodi od bazénu, moře rovnou na jidlo a pak si jdete sednout v oblečení po někom kdo tam seděl v plavkách a jste celý mokrý a celkově židle jsou špinavé. Rozhodně NEDOPORUČUJU si dávat jidlo mimo snidane, oběda a večeře. U bazénu je bar “L’express” hnusnější pizzu jsem snad ještě nejedla a sýr se lepil úplně všude. Toasty vám neudělaji ikdyž všichni z cestovky řikali jak nam udělaji toasty a palačinky. Všechno pití zde lejou do kelímků které umývají v takových velkých dozách, je to nehygienické, všechno Vám daji naředěné vodou, vůbec tu cola, sprite, fanta atd. nechutná stejné jako u nás v Čechách a je to hnus. Nevím jestli to bylo jídlem za celý týden nebo klimatem atd ale poslední den jsme měli všichni průjem a sestra i zvracela.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Vybavení neni zas tak hrozné, ale jsou tu strašně staré vany a v nějakých pokojich nesplachuje záchod.. co se týče obsluhy, tak záleží.. jak už jsem zmínila, deligátka nam řekla že je cely den k dispozici bar na pláži a u bazénu, že nám tam prý udělají sendviče atd.. Po zeptáni nam obsluha řekla, že nám nic neudělá. V Lobby baru nám zas nechtěli udělat kafe ikdyž si tam můžete dávat nápoje 24hodin. - na recepci si můžete vypůjčit ručniky na lehatka za zálohu. Dávali jsme 20€ za 3 ručniky a bylo nam řečeno že až je vratime na konci dovolené tak nam vrati penize, ano vratili ale v dinárech který se nemohou vyvážet a neni jde zde kde směnit. ( deligatka nám předtim opět řekla že nám to vrati ve měně v který jsme to zaplatili).. - směnárna je na recepci ale změní vám jen z € na dináry, nikoliv obráceně

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž byla hezká, čisté moře že v hloubce vidíte na dno, ale to samé jako s lehátky u bazénu, nemáte si kam lehnout, protože budou všechny zabrané.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Hrůza!! Měli jsme výhled na smetiště, šli jsme si stěžovat a dali nám jiný pokoj až dalši den ( i přes to, že nám nesplachoval záchod a vana byla v hroznym stavu.. kdyžtak pokoj č.350)

Jinak v okoli jsou jen 2 krámky, po pravé straně když vyjdete z hotelu furt po silnici asi 5 min pěšky.

- naproti hotelu je lékárna a malej obchod s potravinama

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Už bych sem v životě nejela. I kdyby to byl poslední hotel a nikam jinam na dovolenou bych nemohla, radši bych zůstala doma.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Sisi: Překvapení - 27. 8. 2023 14:00

Nyní jsem psala recenzi na Nour Palace, ve které se zmiňuji, jak jsme byli spokojeni v hotelu (ještě pod názvem Vincci El Mansour ). Takže ani zde to nebyla žádná výhra, dle vašeho popisu A to jsme si říkali, že příště raději opět sem. Je vidět, dle recenzí a komentářů, že se mnohé v Tunisku změnilo. Díky vám, že jste napsala Sisi reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání