Napsat recenzi

Nejhorší dovolená

Recenze hotelu Nour Palace Resort & Thalasso ***** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2012
Přečteno: 1 379x
Recenze se líbila: 573 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel nedoporučuji. Do strávení pohodové dovolené to mělo hodně daleko!

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Hotel je moc hezký, pokoje čisté a prostorné, každý den čisté ručníky. Z pokoje jsme měli krásný výhled na moře i bazén. Bazén byl čistý a teplý. Na dovolené jsme byli s manželem a pětiletou dcerou. Zhruba po týdnu jsme s dcerou začaly mít střevní potíže (divím se, že až po týdnu při vší té špíně!), tak jsme si v lékárně koupili Ercefuryl sirup (pro děti) a já Ercefuryl tablety (celkem to stálo v přepočtu něco kolem 120,- Kč). Chce to užívat bez přestání a držet dietu, takže na dovolenou nic moc. Malá se léčila ještě týden po příjezdu do ČR, měla přísnou dietu. A ještě bylo docela nepříjemné ranní vstávání. Pokud jste totiž chtěli mít slunečník na pláži či u bazénu, museli jste vstávat kolem 6,30 hodin, abyste si zabrali místo. Kolem 7 hodiny již byla všechna místa u bazénu i na pláži obsazena! Hrůza! Jestli zvažujete, jakou měnu do Tuniska vzít, tak určitě dolary, s eurama je velký problém. Tento pobyl mě natolik odradil, že už Tunis určitě nikdy nenavštívíme!

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Největším zápor tohoto hotelu bylo jídlo, pití a vše spojené s tím slavným all inclusive. V „jídelně“ byly na téměř veškeré jídlo fronty. Nechápu, proč většinu nenavařili dopředu a čerstvé nepřipravovali opravdu jen nějaké speciality. Jediné, kde nebyla fronta, bylo u salátů, tak jsme prvních pár dnů jedli jen saláty... Nejsme žádný dámičky, že by nám vadilo vystát frontu pár lidí před námi, ale tohle bylo fakt maso. Když vezmu třeba snídani, tak začínáte frontou na bagetu (na celý hotel je pouze jedno prkénko s jedním krájecím nožem). Pak si jdete pro džus, chvíli čekáte až přivezou ty jejich zapatlané skleničky, pak čekáte až doplní džus a poté opět stojíte frontu na vodu, abyste si naředili ten džus, který je strašně přeslazený. Pak se vydáte pro něco na bagetu, tak když máte štěstí, tak si hned v prvním kole naberete plátkový sýr a salám (na máslo byla taky stále fronta, pořád chybělo) - jinak opět čekáte až to milostivě ti líní „číšníci“ donesou. Když jste měli chuť na něco teplého, tak většinou jste při troše štěstí dostali vejce natvrdo. Na frontu na palačinky nebo na omeletu jsme fakt neměli náladu. Na závěrečnou kávu jsme raději chodili do baru u recepce, neboť jsme nechtěli čekat další frontu. Oběd a večeře spočívala opět jen ve frontách, už ani nemám chuť to rozepisovat. Když už jsme náhodou vystáli nějakou tu frontu, tak jsme byli většinou zklamaní, neboť jídlo nebylo nic moc. Nádobí v restauraci bylo špinavé, opatlané, stoly zadrobené atd. Na pivo i nealko se stále stály fronty (min. 10 lidí před námi). Kelímky v baru u bazénu byly jen vypláchnuté, tak bylo běžné, že byly nahnědlé z nějakého nápoje, který měl v kelímku někdo před vámi.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Za vratnou kauci si bylo možné půjčit ručník na bazén a k moři. A největším kladem tohoto hotelu byli určitě animátoři a jejich animační programy. Večerní programy (většinou hudební, taneční) byli téměř na profesionální úrovni. Během dne bylo spoustu sportovních aktivit, animátoři nijak vlezlí nebyli. Taky na to moc nejsme, ale tady byli fakt super.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž byla celkem čistá, moře krásně teplé, pozvolný vstup a docela čisté, až na nějaké ty trávy, ale ty k moři patří.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

žádná sláva, nic moc čistota, do centra celkem daleko, v okolí nic nebylo...

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Tento hotel nedoporučuji. Do strávení pohodové dovolené to mělo hodně daleko!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 37
z 64 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání