Napsat recenzi

Děs a hrůza je slabé slovo NIKDY UŽ TUNIS!!!!!!!!

Recenze hotelu Nour Palace Resort & Thalasso ***** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 909x
Recenze se líbila: 260 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na tento hotel pozor at nelitujete dobře si pročtěte co píšu sami pak poznáte že si nevymýšlím a že to tak skutečně je. Tak at potom nejste zklamaní jako já.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Strčíte jim do pasu 10 euro a mrdnou vás do sklepa,když žádáte o výměnu a chcete jim dát 20 euro recepce odmítne a nebaví se s váma ještě se vás zeptají co je na tom pokoji špatného patro -2 výhled na skládku místo sprchového koutu/vany vydlaždený čtverec smrad brouci a bordel,po 3 dnech hádaní výměna za super pokoj samozřejmě si těch 20 euro po neskutečném přemlouvání vzali (styl asi jak státní veřejné zakázky příklad)

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

staré pečivo,salámy jidlo nic moc,za celý pobyt asi 2 večeře které se dali konzumovat jinak furt kuřecí a hovězí maso dookola ale to pal čert najíst se dalo nestěžuji si ale co mě nehorázně sralo bylo že pokaždí chyběli talíře,skleničky a stoly volné opravdu pokaždé a číšníci kývají hlavou a pak se schovají za roh nebo řeknou u kolegy a kolega k dalšímu atd. prostě bordel nehorázný nemám slov.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

děs děs děs a delegát je prase měli by ho vyhodit něco po něm chcete a bud se sváma nebaví nebo vám řekne zavolejte si na cestovku,pro něho je důležité prodat zájezdy to se svámi baví jinak na vás sere. Jinak k zájezdům jediný který stojí za to jsou čtyřkolky jinak ostatní neberte radím vám dobře jinak budete litovat věřte mi!!! Z vláčku a pirátské lodi budete mít zážitek do konce života ale v opačném smyslu!!!

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž a moře pěkné ale tak narvané lidma že pokud si lehátko nerezervujete ráno v 8 tak se nechytáte

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Okolí hotelu super všude super nákupy,centrum blízko taxíky levné.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Hotel nemá 5 hvězdiček ani náhodou.Hodně se tam šetří na všem!

Jediné co stojí za to jsou animační programy přes den a hlavně večer a diskotéka to je opravdu výborné večer to tam žije do rána ale to je opravdu jediné co můžu pochválit jinak katastrofa všechno

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 37
z 64 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání