Napsat recenzi

Dovolená Mahdia THALASSO a Nour Palace

Recenze hotelu Mahdia Palace & Thalasso Hotel ***** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2019
Přečteno: 1 688x
Recenze se líbila: 247 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkový dojem - spokojenost, hezká dovolená, ale jelikož mohu porovnávat celoživotní cestování se spoustou jiných dovolených, musím uvést několik ALE !!!

V prvé řadě CK E***** - jako by práce samotné CK téměř žádná nebyla.

Na letišti jobovka - není ubytování v objednaném hotelu, kdy místní delegát tvrdí, že česká strana neověřuje volné pokoje na hotelu. I přesto že jsme měli písemně sdělení, potvrzení měilem, že pokoje byly OVĚŘENY volné ! pOZDRAV ČESKÉ DELEGÁTKY V AUTOBUSE PÁR VĚT - jinak delegáta nečekejte - a budele li něco potřebovat, budete ho sami shánět,volat, čekat. A občas se nedočkáte.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Nedodržení objednávky a smlouvy. Úterý aŽ čtvrtek ubytování v náhradním hotelu NOUR PALACE. Nečekejte že vám delegát pomůže vyplnit papíry pro ubytování. nEOCHOTNÝ PERSONÁL RECEPCE. Nečekejte že budete hraditpouze oměr pobytové sazby - chtějí i přes jejichpochybení uhradu celé pobytové sazby za jiný hotel. Na pokoj jsme se dostali po třetí urgence personálu recepce, problém se zámkem i klíčem (a to po celou dobu pobytu nonstop neustále problém s klíčem zámkem pokoje u spousty lidí kolem ) Kufry poslíčni nedonesli na pokoj jak měli, ale až po opakované urgenci pozdě večer. Ačkoliv byl požadavek na jeden pokoj a dvě singl postele - byla manželská postel. Po přání získat jednu další přikrývku NIC. Recepce NIC. Poslíček i přes převzetí bakšiše nic. Urgence přes delegáta další den NIC. Služby personálu hotelu ve vztahu služnámna pokoji katastrofa. Pokoj velký - ale vybavením pěti hvězdičkám neodpovídající.

DRUHÉ UBYTOVÁNÍ od 3 dne pobytu - HOTEL MAHDIA THALASSO OBROVSKÝ ROZDÍL. ochotný rychlý vstřícný personál recepce, rychlé ubytování, ještě před ním možnost obědu, hezký pokoj. problém pouze s klimatizací (slabý výkon staršího zařízení) vnitřní personál přeochotný s úklidem čímkoliv na pokoji ihned vše řešeno.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

NOUR PALACE neodpovídá jídelna, obsluha jídelny, ani celová nabídka pětihvězdičkovému hotelu - nicméně výběr jídel je, dá se chutně najíst, kdo není mimořádně extra vybíraný a náročný , si vybere a nají se,

velké mínus minimální ubohý výběr ovoce (jablko pomeranč cca hroznové víno a švěstky)

dobré sladkosti

nedobré přeslazené nealko

nicméně cílem mých dovolených není se přijet vykrmit a trávit čas jídlem , takže proto celkově volím spokojenost.

MAHDIA THALASSO PALACE

menší jídelna, menší kapacita, nicméně na první pohled lepší úroveň jídelny personálu, připravenosti stolů, , větší výběr jídel, lepší jídla,

nicméně pokud se týče kávy nealko nápojů či alkoholicých nápojů kvalita je proti tomu,co si dopřejeme doma slabá. Kvalitní pití jen za úhradu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

náhradní ubytování první dva tři dny NOUR PALACE KATASTROFA

MAHDIA THALASSO PALACE SPOKOJENOST

samozřejmě nějaký bakšiš očekávají vždy všude , a jsou velmi vděční , zejména ženy, které vykonávají podřadné práce.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

NOUR PALACE uzší pás pláže, při přílivu voda zasahovala pod první a druhou řadu slunečníků, více slunečníků lehátek , vše hodě natěsno

MAHDIA THALASSO PALACE mnohem širší pás pláže méně slunečníků lehátek více místa , dobře fungující ochranka .

Jemná písečná příjemná pláž, moře krásné, na pohled krásně barevné, čisté, teplé.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

U OBOU HOTELŮ KTERÉ JSOU VEDLE SEBE OKOLÍ STEJNÉ.

OBCHODY,

komplex Hotelu NOUR mnohem větší

Mahdia Thalasso menší objekt

bazény podobné

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Ráda bych i přes velkou kritiku zařízení NOUR PALACE proti srovnání s hotelem Mahdia Thalasso palace - zde vyzdvihla jedno velké pozitivum, které má dost zásadní význam na celkový dojem a pocity ze zábavy a prožitků dne - mimo hotel a jídelnu. A to je práce místních animátorů , který dělají zábavu hostům prakticky celý den. Ačkoliv do hotelu NOUR Palace jejich pokojů či jídelny, bych se již nevrátila ani zadarmo, tak za jejich místními animátory bych se vrátila rozhodně :-), parta skvělých mladých lidí, kteří nabízí spousty aktivit sportu zábavy cvičení tance soutěží srandy, jsou od rána do pozdního večera až noci vždy milí vstřícní ochotní komunikativní přijemní , vyhecují i lenochy k nějaké zajímavé činnosti , neustále úsměv na tváři , myslím že i ti co cestují sami singl se s animátory patříí pod Nour Palace nebudou nudit. Což zmírní dojem ze služeb hotelu samotného kvality pokojů jídelny atd....

Naopak u Mahdia Thalasso Palace práce animátorů velmi výrazně slabší , a jejich pasivita přístup vytváří dojem "nudy" .

Počasí přelom konce září a října krásné , slunečno azuro teplo, vzduch i moře příjemné.

Pokud bude nějaké příště budu řešit sama bez cestovky, kdo umí najít letenky ubytování sám, tak na tom bude pak stejně, jako ti, kteří kupují přes CK. Činnost delegátů EXIMTOURS k ničemu, iluze, tak jako bývalo kdysi, jejích přítomnost , zájem, bytí pomoc při ubytování, či transportu atd.....v tomto případě NULA .

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 32
z 43 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání