Napsat recenzi

Krásná dovolená

Recenze hotelu Hotel Topkapi Beach Mahdia *** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 457x
Recenze se líbila: 387 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Užily jsme si krásnou dovolenou,užily jsme si hodně legrace,budeme dlouho vzpomínat.V hotelu bylo v době našeho pobytu hodně rusů,někteří pod parou hned po ránu.Vodka většinou večer už nebyla /tu rusáci vypili přes den/,víno nic moc,místní bucha taky nic moc,pivo bylo stále,nealko nápoje taky.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Pro čtyři osoby jsme dostaly malý pokoj s výhledem do křoví,za poplatek 30euro nám dali krásný velký pokoj s velkou terasou s výhledem na moře a do areálu hotelu.Pokoj byl čistý,po každodenním úklidu krásně provoněný,ručníky a osušky každý den čisté.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Co se týče stravy,první dny jsme byly rozčarované.Když máte k obědu rýži,k večeři jsou brambory a druhý den obráceně,každý den kuře na různé způsoby-maso nandaval kuchař,dokud držíte talíř,tak vám přídá.Zeleninové saláty každý den,z ovoce každý den červený a žlutý meloun,broskve asi 2x-když jsme si nepospíšily,ruská klientela si je rozebrala,např.hroznové víno nebylo ani jednou.K obědu i k večeři výborné dortíky.Ke snídani bagety,tři druhy croasantů,marmelády,med,vejce na tvrdo,sýr,salám atd.Z nápojů káva /nic moc/, čaj a mléko na kakao.Nápoje se rozlévají do plastových kelímků,měly jsme svůj větší kelímek z domova,ale do toho vám nenalejí,ale když si řeknete např. o tři limonády a přelejete si je,nic nenamítají.Na stolech špinavé ubrusy-to ale díky strávníkům,po některých přímo hnus.Co mě fascinovalo byly kočky v jídelně!!!Pár dní před odjezdem se úroveň prostředí v jídelně a stravování hodně zlepšila.Hlady jsme rozhodně netrpěly,vždy jsme si něco vybraly.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Starší hotel,ale všude čisto.Personál usměvavý a ochotný.Bazén čisťoučký, lehátek jak u bazénu tak u moře dostatek.O zábavu se staral animační tým bezvadných mladých lidí-Dali,Kytara,Nasťa,Alona,Sam,Mimi a Momo,všem velké díííky.Konaly se různé soutěže,cvičení,večer mini disco pro děti,pak zábava-scénky,fakír šou,disco pro dospělé.Na animační tým a jejich zábavu budeme dlouho vzpomínat.V areálu hotelu je obchůdek se suvenýry,kabelky,hodinky,náramky,pásky,koření,cigarety,menší obchůdek s oblečením,ceny má možná nejnižší v okolí a dá se usmlouvat ještě níž.Hned ve vedlejší budově po levé straně z hotelu je další obchůdek,po pravé straně asi 200m od hotelu další-v něm jsou ceny poněkud vyšší než v našem hotelu a usmlouvat se nedají,asi to chce nejdřív obhlédnout a porovnat.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Moře kráááásné,čisťoučké.Občas se objevily řasy,ale to je příroda.Lehátek dostatek,mládenci,kteří celý den sedí u brány na pláž, vám lehátko ochotně donesou na místo,které si řeknete.Procházkou po pláži jsme usoudily,že náš hotel má nejhezčí pláž.V uličkách mezi lehátky jsou květináče sloužící jako odpadkové koše a je v lidech,jaký nepořádek po sobě nechají.Občas něco vyplavilo moře,ale i to se postupně uklidilo.Oni tunisané na pořádek na veřejných místech moc nejsou.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Mimo hotel katastrofa,to ostatně vidíte cestou z letiště do hotelu.Všude odpadky,špína,smrad - to je letitá záležitost,to je Afrika.Využily jsme výletu vláčkem do Mahdie-přes město do přístavu a k majáku.To byl taky zážitek-špína,odpadky,několik let rozestavěné domy,pro nás něco nenormálního,pro tunisany běžný život.Prošly jsme uličkou s obchůdky-jak se na ně podíváte už se na vás vrhnou a lákají vás do obchodu.Každý pátek se v Mahdii konají velké trhy,ale na ty jsme neměly odvahu jít.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Na dovolenou budeme vzpomínat v dobrém - byly jsme tam v období 8.7.-18.7.2014,užily jsme si spoustu legrace,krááááásného moře a party bezvadných animátorů,ale rozhodně se sem nevrátíme kvůli prostředí mimo hotel

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 24
z 44 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání