Napsat recenzi

Jen pro velmi nenáročné klienty

Recenze hotelu Hotel Topkapi Beach Mahdia *** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 210x
Recenze se líbila: 401 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na dovolené v Tunisku jsme nebyli poprvé a měli jsme srovnání, co se dá očekávat od průměrného 3* hotelu. Nicméně jsme byli zklamáni. Již při příjezdu jsme se museli potýkat s nepříjemnou obsluhou na recepci, která nebyla schopna pochopit, že si vystačíme se standartním pokojem a nepotřebujeme pokoj s výhledem na bazén za 20 euro.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Velikost a vybaní pokoje odpovídalo úrovni hotelu. Pokoj byl čistý. Ručníky a osučky byly vyměňovány každý den, povlečení tak jednou za 3-4 dny. Jedinou nevýhodou bylo, že okna pokoje byla směrem k vedlešímu hotelu - což znamená, že jsme chodili spát tak kolem 3 ráno, protože takový hluk, jsem na dovolené ještě nezažila! Chtěli jsme si odpočinou, což se nám úplně nepodařilo, jelikož hudba hrála téměř celých 24h.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Strava byla to, co nám tuto dovolenou "pokazilo". Nečekali jsme, že by se v programu all inclusive mohlo stát, že nedostanete vodu na noc na pokoj. Nejdříve jsme si ji nemohli načepovat ani do láhve, což po pár dnech vyřešila paní delegátka Simona. Nicméně bary spíš nefungovaly - v nabíce bylo napsáno, že pro program all inclusive je k dispozici bar v hotelu (ten byl po většinu dne úplně zařený), bar u bazénu (ten dejme tomu fungoval) a bar na pláži, který neexistuje - resp. je tam bar u pláže, ale v něm se vše platí a je spojený s "restaurací" a je neústále obsazený místními. Nicméně zpět k jídlu - tohle jsem na dovolené ještě neviděla. Jediná zelenina - oschlé okurky, které jsme pro jistotu vůbec nejedli, rajčata a občas nějaký smíchaný salát ze zbytků (těstoviny, rýže z oběda nebo večeře). Byli jsme srozumněni, že jedeme do arabské země a vůbec nás tedy nezaskočilo, že budeme 11 dní jíst kuře, ale tomu, co tam podávali se kuře říkat nedalo - byly to v podstatě jen kosti, které vám ve velmi omezeném množstí nakládal na talíř velmi nepříjemný kuchař. O jiném mase se nebudu vůbec zmiňovat,protože z toho je mi šptně ještě dnes. Takže jsme jedli rýži, těstoviny a občas nějakou zapečenou zeleninu. Dezerty to bohužel nevyplešily. Jediné na čem jsme si opravdu pochutnali byl meloun. Mělo to jedinou výhodu - na takovéhle dovolené se opravdu nedá přibrat. Znova bych tohle nikdy nechtěla absolvovat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Jak jsem již psala výše, máme porovnání z jiných dovolených, takže tohle sice odpovídalo 3*, ale bylo to velmi slabé. Hotel byl ale čistý a uklizený. Personál zvláštní. Milí byli jen čísníči.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž byla to jediné, co zachránilo tuto dovolenou od katastrofy. Opravdu krásná, čistá, široká. Dostatek lehátek. Moře bylo úžasné, všude plno mušlí, krásná procházka po pobřeží. Jediné, co nám velmi vadilo bylo, že o víkendech a v odpoledních hodinách se na soukromé pláži hotelu ubytovalo velké množtví místních a to i přeto, že o 10 m dále měli pláž veřejnou. Takže jsme se pak museli mačkat s nima v moři, křičeli, jejich děti jsou tak strašně nevychované. Proto jsme chodili na pláž brzy ráno a užívali si než dorazili místí.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

V hotelu i v jeho nejbližším okolí bylo opravdu čisto a uklizeno. Starali se.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Znova bychom tento hotel nenavštívili. Mahdie je krásné město s krásnými plážemi, ale opravdu zrovna hotel TOPKAPI mezi to krásné nepatří.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 24
z 44 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání