Napsat recenzi

ANI ZADARMO NE

Recenze hotelu Hotel Topkapi Beach Mahdia *** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 434x
Recenze se líbila: 423 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

NÁŠ CELKOVÝ NÁZOR JE............ZAVŘÍT TENTO HOTEL ........... POZOR PŘI PŘÍLETU,ČMOUDÍCI VÁM CHTĚJÍ POMÁHAT S KUFREM DO AUTOBUSU A CHTĚJÍ HNED BAKŠIŠ.KUFR JIM NEDÁVEJTE A DEJTE SI HO K AUTOBUSU VY.A TO SAMÉ V HOTELU,KDY DOSTANETE KLÍČ OD POKOJE NEDÁVEJTE KUFR Z RUKY .

Ubytování  průměrně (3,6/5)

UBYTOVÁNÍ NA PŘESPÁNÍ STAČILO

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

JÍDLO JAK UŽ SE TU PSALO KATASTROFA.KOSTI NA PŘÍDĚL ,KTERÉ BYCH NIKDY DO PUSY NESTRČILA,JINAK JEŠTĚ NĚJAKÉ MASO ,KTERÉ ANI NEZNÁME A RYBY Z KTERÝCH MĚLA POLOVINA HOTELU STŘEVNÍ POTÍŽE.PITÍ DO KELÍMKU,ZELENINA ZMRZLÁ ,JEDEN DRUH SALÁMU,KTERÝ SE OBJEVIL VEČER V SALÁTU,PEČIVO BAGETA A JEDNOU CHLEBA.OVOCE- JABLKA ANI NEMLUVÍM,MELOUN TEPLÝ,BROSKVE KYSELÉ.ZÁKUSKY DOBRÉ.UBRUSY FUJTAJBL,ŠPINAVÉ PLNÉ DROBKŮ,KTERÉ SI MUSÍTE ODSTRANIT.PŘIBORY SI MUSÍTE OTÍRAT UBROUSKEM.PŘI VSTUPU DO JÍDELNY SI VÁS ODŠKRTÁVAJÍ PODLE ČÍSLA POKOJE

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

VYBAVENÍ HOTELU UŠLO.PERSONÁL LÍNÝ,JEN OBČAS SE NĚKDO USMÁL A POZDRAVIL.ANIMÁTOŘI ŽÁDNÁ SLÁVA.NA HLÍDÁNÍ DĚTÍ ZAPOMENTE.BÁZEN TEN BYL ČISTÝ,ALE TAKÉ PLNÝ MÍSTNÍCH.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

TO SE NEDÁ ANI POPSAT.SAMÉ IGELITY V MOŘI TAK I NA PLÁŽI ,NEDOPALKY OD CIGARET,POUŽITÉ TAMPONY.KDYŽ JSEM SI ŠLA PRO FOTÁK JAKO ZÁZRAKEM TO ZMIZELO,ALE JEN TO CO JSME S JEDNOU PANÍ NATAHALY Z MOŘE MI.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

NEDÁ SE ANI POPSAT .SMRAD BORDEL ŠPÍNA .

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

ZBYTEČNĚ VYHOZENÉ PENÍZE DO VZDUCHU.TENTO HOTEL NEODPOVÍDÁ NIČEMU CO SE NABIZÍ.NEDOPORUČUJI NIKOMU.KLIDNĚ VÁM POSKYTNU INFORMACE NA MEILU VITUNA@CENTRUM.CZ

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 24
z 44 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jana: Ani zadarmo ne! - 25. 9. 2013 13:52

Paní Yveto, někoho takového jako jste vy, kdo nazývá místní obyvatele "čmoudíci", bych nechala bez milosti zavřít. Smáli se oni Vám, že jste běloška? Věděla jste o tom, že jedete do Afriky? V Africe jsou totiž afričané vííte? V tomto hotelu jsme byli pře pár lety a je to klasický 3* hotel. reagovat

iveta: odpoved pro pani Janu - 26. 9. 2013 12:28

Pani Jano,dost jsem se zasmala nad vasim komentrem.Jezdim do Afriky kazdy rok,poprve jsem dala Tunis a ani zadarmo bych tam nejela.Muzu jim rikat jak chci jako u nas cikanum je to to same ,akorat ze AFRICANE alespon pracuji :-).to je vse a neni to urazka na ne .proste to cmoudici jsou :-))) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání