Napsat recenzi

Vynikající

Recenze hotelu El Mehdi Hotel PrimaSol **** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 345x
Recenze se líbila: 217 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do hotelu jsme se vratili jiz po čtvrté. Nase obavy že nevstoupis do téže řeky se nepotvrdily. Bajecne privitani umocnene tim ze personal si nas pamatuje. Ubytovani ihned po vyplneni vstupni karty v hlavni budově v prizemi. V hlavni budove jsme byli i v minulych letech. Dvarkat u toboganu a jednou v hlavnim kridle v prvnim patře. Pro mě by bylo lepsi patro z otevreneho vstu do zahrady jsem mela obavy ale zvykla jsem si. Na balkone je vetsi pocit soukromi.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Byli jsme 3 ve 4 luzkovem pokoji v prizemi. Jedine negativum pro mě pocit soukromi na balkone mi chybel. Ale pokud vam nevadi misto na balkone sedet v zahrade tak super. A kourici sousedi. Ale to si nevyberete. Klimatizace ticha. Lednicka hucela vic.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Jako kazdy rok super. Denne ryby, ob den kalamary, chobotnice, musle, krevety. V poledne i vecer. My ro milujeme takze nic jineho jsme skoro nejedli.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vybaveni bez chyb. Lehatek dostatek. Chodili jsme k mori kolem 10. Po kávě na rerase a nestalo se že bycom si nelehli. Kdyz chvili bezradně stojite prijde plavcik a donese lehatka i podlozky. Toalety ciste. Kabiny u sprch také a pisek na policku si hoste nosi sami. Personal slusny nevtiravi snazi se zdravit a prohodit par slov cesky

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

More ciste klidne i par dni vlny. Uzili si vsichni. V zari teple.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Odpovídá mistni nature. Nemame potrebu prochazet ulicky ani nakzpovat suvenýry

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Za nas stale spokojenost a pravdepodobne pristi rok znovu sem. Dcera (21) si uziva animace - joga, aquagym, sipky, tance, zumba a my chceme po celorocnim shonu klid s knizkou a posezeni s kavou na terase s vyhledem na more. Vecerni programi se daji videt uz opustili trapne scenky a predvadi taneční vystouteze. Snad jen caraoke kzere ovladla ruska mensina nas vratilo o 30 let zpet. Ale metalica v jejich podani byl silvestrovsky vystup.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 18
z 21 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání