Napsat recenzi

Nádherná dovolená bez chybičky

Recenze hotelu El Mehdi Hotel PrimaSol **** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2012
Přečteno: 1 077x
Recenze se líbila: 554 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Krásná,čistá pláž s mušličkami a vlnkami Krásná,čistá pláž s mušličkami a vlnkami
  • Super na stavění hradů a bábovek Super na stavění hradů a bábovek
  • Bazének pro nejmenší
Bazének pro nejmenší
  • Úžasné tobogány Úžasné tobogány
  • Prostorný pokoj vždy krásně naklizený od pokojských Prostorný pokoj vždy krásně naklizený od pokojských

Nádherný areál vhodný pro rodiny s dětmi, spousta vyžití sportovního jak pro dospělé i pro děti a nejkrásnější pláž, na které jsem byla.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Byli jsme ubytováni v bungalowu, neboli rodinném pokoji (2 dosp.+2 děti) s terasou. Krásná velká místnost s televizí, klimatizací, ledničkou, postele-jedno letiště a dvě postele u sebe, žádná rozkládací nepohodlná lehátka. Východ do zahrady. Každý den uklízeli a obden měnili ručníky.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Strava byla pestrá, velký výběr ovoce, výborných zákusků a zmrzliny. Obsluha okamžitě odnášela dojezené jídlo, bylo tam čisto,klimatizace, na požádání vás usadili podle počtu lidí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Personál hotelu velice ochotný, my neměli žádné problémy, tak jsme nic neřešili, takže vše ok.Velký výběr sportovního vyžití, cvičení,aerobick,jízdy na skutrech, banánech a padácích. Velké možnosti pro děti,my měli děti 7 a 2,5 roku.Animační programy přes den, navlékání korálků,minigolf,pomalá jízda na banánu apod. Nádherné bazény, jeden pro malinkaté děti se stříkacím klaunem a hadem,ještě jeden jen o trošku hlubší, pak bazén s tobogánem, bazén loď, velký bazén, vždy nádherné čisté, teploučké, každý večer je čistili,luxovali vodním vysavačem a dezinfikovali něčím voňavým.Animační programy pro děti byli fajn,jen disco pro ně mohlo být trošku delší, obměňované a hezčí písničky, jedna diskotéka byla celá v italštině, ale ne ty veselé italské písničky jak je známe, ale takové neznámé,rychlé a náročnější na tancování, spíš pro větší děti.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž a moře byli nejúžasnější co jsem kdy zažila.Každý den pláž shrabovali, uklízeli, žádné odpadky. Moře nádherné, teplé , průzračné, pozvolný vstup do moře, mušličky, vlnky jednou malé, podruhé větší nebo i velké, užili si děti i my dospělí. Ideální pro děti, které díky tomu nechtěli jen do bazénu.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

V hotelu bylo krásně čisto, uzavřený areál, bezpečno, chodili tam policajti a hlídali i na pláži, aby tam nebyl nikdo cizí. Mimo areál hotelu to bylo horší,klasický chudý Tunis.Velký problém přejít přes silnici kvůli autům a mopedům, žádné přechody. Pro nákup doporučuji obchůdek, který je hned vpravo, když se vyjde z hotelu. My chodili do obchůdku naproti,než jsme poslední den našli tento,kde se dá bez smlouvání dobře nakoupit. Pak samozřejmě do Mahdie, ale tam jsme s dětmi nejeli.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkový dojem je maximální spokojenost, jezdíme různě každý rok někam jinam a do tohoto hotelu bych se hlavně kvůli dětem vrátila a hlavně kvůli nádherné pláži a čisťounkému moři.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 18
z 21 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání