Napsat recenzi

Pro nenáročné klienty, kteří si umí užít dovču :-)

Recenze hotelu El Mouradi Cap Mahdia Hotel *** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 514x
Recenze se líbila: 306 čtenářům
Fotografie: 18
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pláž pláž
  • venkovní restaurace venkovní restaurace
  • za budovou je hned stup na pláž za budovou je hned stup na pláž
  • za branou hotelu za branou hotelu
  • u bazénu u bazénu
  • dcerce udělali na večeři malou oslavu k narozeninám i s velkým dortem dcerce udělali na večeři malou oslavu k narozeninám i s velkým dortem
  • odpočívací sedačky vedly k bazénu odpočívací sedačky vedly k bazénu
  • písek a škebličky, na sbírání a stavění super :-) písek a škebličky, na sbírání a stavění super :-)
  • dort pro dceru dort pro dceru
  • moře čisté a nádherná barva moře čisté a nádherná barva
  • i vln jsme si užili i vln jsme si užili
  • pláž nebyla široká, v vodě, na toalety, k bazénu, k baru, to bylo pár kroků pláž nebyla široká, v vodě, na toalety, k bazénu, k baru, to bylo pár kroků

Za cenu zájezdu jsme neočekávali žádný komfort a ani nepatříme mezi náročné klienty. Proto nás nic moc mile ani nemile nepřekvapilo a vzhledem ke skvělé partě lidí z ČR, která se tam dala dohromady, jsme si dovolenou opravdu maximálně užili a neznechutili nám ji ani ruští občané, kterých tam byla většina a jejich chování v mnoha případech postrádalo slušnost a dobré vychování.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Starší hotel, na přespání dostačující. Čistý bazén, ochotný personál, vše v blízkém dosahu - bazén před vstupem na pláž - oddělují pouze toalety zatím s nefunkční rybí restaurací, 3 bary (recepce, bazén, pláž), tenisové kurty zarostlé - ale díky vedru by hrál jen asi blázen. U hotelové brány výběh s koňmi.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Vždy jsme si našli to, co nám chutnalo, výběr byl dostačující včetně ovoce a zákusků i pečiva, k obědu i k večeři bylo možné si nalít bílé, růžové i červené víno. Z masa kuřecí, skopové, jehněčí a vynikající hovězí, ryby, saláty, dobrá pizza a těstoviny, zmrzlina. Na oběd otevřena i venkovní restaurace.

Co se nám nelíbilo, byly fronty na palačinky a lívance a neskutečná neomalenost (předbíhání, odnášení jídel z restaurace, lití vody do pet lahví apod.) a nenažranost a plýtvání ruských hostů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Vybavení průměrné, služby ok - slušné animační programy i pro dospělé, milí animátoři a číšníci, kterým když jsme řekli no Russia ale Čech, tak se pro Vás mohli rozkrájet :-). Pobavili jsme se u petangu, volejbalu, vodním polu, aquaerobicu, večerních programech...

Pláž a moře  průměrně (4,9/5)

Pláž byla čistá, udržovaná, když byly vlny, sem tam nějaký nepořádek se vyplavil, ale žádné řasy a špína, ve které by se nedalo plavat. Voda teplá a hodně slaná. Když nebyly vlny, což jsme zažili asi 2 dny - nádherné moře, skvělý přístup do vody. Jen díky výše uvedeným hostům, bylo potřeba si dát ráno ručníky na lehátka. Většina z nich se však s obědem uvolnila a plavčíci se na požádání (nebo za cigaretu :-) ) snažili vám vytvořit místo pro ležení obzvlášť pokud jsme měli sebou děti.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Za bránu - to jít max do obchodu, jinak bordel špína. Pěkný výlet je na 4kolkách.

Výlet pirátskou lodí nedoporučuji, zcela vyhozené peníze, ani děti se nebavily natož dospělí, z okolí a pobřeží toho moc neuvidíte a slibované delfíny už vůbec ne. Tento výlet je opravdu směšný. Program se skládal ze 2 pirátů, kteří nás ,,pořezali,, plastovými noži, pohoupali se za sítích za hlučných decibelů muziky, která hrála celou plavbu, přinesli jídlo v podobě rybky, salátu a melounu, vyfotili se s vámi, nebo vám pořídili fotku z ustrašeným fenkem, někoho hodili do vody a za to pak chodili s kasičkou a žádali bakšiš. Popojelo se kousek od přístavu a pak zase zpět, lod se otřásala decibely. Nejsměšnější bylo lovení ryb - kdy jsme dostali destičky s vlascem a kouskem ryby, aby tam pak připluli potápěči a pirátovi pod vodou navlíkli již dříve ulovenou rybu. Fenek se naštěstí fotil jen chvilku, i tak stačil podělat klukovi ruku...no dlouho jsme tak nehypnotizovali čas :-D

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Nečekali jsme zázraky, jeli jsme hlavně díky ceně, moře bylo krásné, odpočinuli jsme si, pobavili se, dobře se najedli i napili :-D (Pivko i vínko se dalo, v ceně byly i 3 druhy koktejů), křeče a velké střevní potíže se nám vyhnuly, nebo byly neznatelné, takže my co se týká místa a hotelu a pláže - spokojenost.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání