Napsat recenzi

Příjemný, ale bez české CK

Recenze hotelu El Mehdi Hotel PrimaSol **** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 429x
Recenze se líbila: 475 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Starší, udržovaný hotel s velmi pečlivě opečovávanou zahradou a čistotou celého areálu. Ubytování v pokojích nebo ve starší zástavbě - bungalovech.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Ubytovali nás, tak jako většinu hostů z Česka, v bungalovu. Ten náš byl uklizen velmi pečlivě, ale bohužel, jak už někdo ve své recenzi zmínil, naproti animačnímu pódiu, takže pokud nejste vyznavač diskotékové hudby a chtěli jste si odpočinout, máte smůlu. Delegátku otravují "věčně" si stěžující klienti, kteří chtějí bungalov vyměnit za pokoj v klidnější části hotelu. Nejsou k dispozici. Asi opravdu recepční nemohou nic moc dělat, protože v době našeho pobytu byli, snad kromě apartmánů, pokoje obsazené. Nicméně chování delegátky má do profesionality hodně daleko. Pokud někdo vypustí z úst poznámku: " Co byste za ty peníze chtěli! To byste si museli sakra připlatit." , tak je něco hodně špatně. Poučením může být, že pokud cestovka nabízí exkluzivitu jediného hotelu, který nikdo jiný nenabízí , je nasnadě, že přinejmenším něco - ubytování, pláž, jídlo atd. nebude odpovídat reklamě v katalogu a ceně, kterou zaplatíte. My jsme, na rozdíl od jiných klientů, reklamaci na ubytování podali, hlavně proto, aby si cestovka uvědomila, že dnes ještě nemusí dojít na soud, ale už se přece jenom něco děje, a pokud do toho některý jiný naštvaný klient " praští" a uspěje, vznikne velmi negativní reklama a precedent, se kterým budou muset něco dělat. Pokud chcete být maximálně spokojeni tak využijte služeb italské nebo německé cestovky.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Jídla bylo dost a každý si určitě vybere. Hotel podává i místní speciality a vždy měly velký úspěch. Opravdu od salátů, ovoce, dezertů, polévek až po hlavní chod je z čeho vybírat a mlsat. Pro všechny hladovce funguje plážový bar a v noci Night club, takže hlady nikdo neumře.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Služby hotelu jsou dostačující a zase si každý to svoje vybere. S personálem není problém. Hodně se snaží od uklízeček, zahradníky, recepci i personál kuchyně, aby jste se cítili dobře. Animační tým je bezkonkurenční. Od rána se věnují všem a hlavně dětem a jejich energie je velmi nakažlivá.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž fantastická. Každý den uklizená až ostražitě hlídaná personálem hotelu i najatou bezpečnostní agenturou. Na moři byly asi jeden den větší vlny, jinak klidný rybníček, maximálně jsme toho využili. Přístup do moře ideální pro všechny i lidi s pohybovými problémy. Písčité a pomalu se svažující dno jsme jinde nezažili.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Hotel je tak udržovaný, že krok za jeho brány je šok. Špína, smrad, bordel. Už z Řecka víme, že to nemusí být vždy akorát, ale alespoň ve městech se snaží mít pořádek, tady ne. Zde můžete bydlet v luxusní vile obehnanou vysokou zdí, ale nepořádek kolem je děsný. Pořád nemohu pochopit, že titíž lidé, kteří se v hotelu tak obětavě starají o vaše pohodlí a čistotu areálu bydlí v takovém prostředí. Větší markety jsou hned naproti každého hotelu, ale i tak stojí za to se projít nejen po hlavní třídě, ale nechat se taxíkem provézt i po městě a udělat si vlastní obrázek.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Pobyt v hotelu, až na ubytování, je velmi příjemný. Body mu ubírá i neochota delegátky řešit problémy návštěvníků a matoucí popisek ubytování v katalogu CK.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 18
z 21 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání