Napsat recenzi

Velmi zajímavé :-D

Recenze hotelu Club Thapsus & Beach Resort **** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2022
Přečteno: 237x
Recenze se líbila: 59 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ráda bych začala tím, že při příletu do Tunisu mě chytl trojkanný nerv, ale to bylo ještě nic oproti příjezdu na hotel. Byla to naše první společná dovolená s přítelem, na kterou jsme se velmi těšili.

Hned při příjezdu na hotel jsme chvilku čekali na ubytování, dorazili jsme před půlnocí. Po obdržení klíčů a zaplacení pár šprdliků navíc, nás odvedli na pokoj ... Co Vám budu, když jsme procházeli studenými chodbami napříč pokojům, upřímě jsem se bála :-D ale berme to pozitivně, přisli jsme na pokoj a ŠOK... Jakoby fotky na stránkách, které nabízí cestovka, podle mě museli fotit v jiném hotelu, ale dobrý, s přítelem nejsme nároční a hlavně že je postel a koupelna. Ráno při vstupu do jídelny jsme usoudili, že velký výběr není, ale zlatý vejce a něco skladkého na zub se přeci jen našlo. Sice na Vás při jídle sedají mouchy, jelikož jich tam je opravdu moc. Ale to se také dalo přejít. Bazén a komplex hotelu v pořádku, rádi jsme chodili do Lobby baru, kde jsme si vychutnali nápoje a relaxovali. Jinak pláž a moře, DOKONALOST, pláž čistá, plná mušliček, sem tam nějaká medůza v moři, ale když jsou vlny, člověk na ně rychle zapomene. Mimo to, okolí mimo hotel je smutný, špinavý, nedoporučujeme jezdit úplně mimo, jelikož bezpečné to není ani náhodou. Jeden den se nám zlomil klíček v zámku a na recepci problém vyřešili během 10min, takže služby docela OK.

Celkově, jelikož jsme šťastní a zdraví lidé, jsme si pobyt užili v rámci nějaké zkoušky, užili a hlavně si užít to, že jsme mimo každodenní režim. Samozřejmě může to být lepší, ale i horší. Ale budu věřit hotelu, že pár věcí vylepší...

Ubytování  průměrně (3,5/5)

ŠOK... Jakoby fotky na stránkách, které nabízí cestovka, podle mě museli fotit v jiném hotelu, ale dobrý, s přítelem nejsme nároční a hlavně že je postel a koupelna

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Ráno při vstupu do jídelny jsme usoudili, že velký výběr není, ale zlatý vejce a něco skladkého na zub se přeci jen našlo. Sice na Vás při jídle sedají mouchy, jelikož jichtam je opravdu moc. Ale to se také dalo přejít. K obědu a večeři to bylo lepší, ale po této dovolené nebudete chtít vidět červenou cibuli, papriku a salám, hodně dlouho. Skoro ve všem jídle.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Personál se k nám choval s úctou, animátoři byli fajn, bavili nás.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Jinak pláž a moře, DOKONALOST, pláž čistá, plná mušliček, sem tam nějaká medůza v moři, ale když jsou vlny, člověk na ně rychle zapomene.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Mimo to, okolí mimo hotel je smutný, špinavý, nedoporučujeme jezdit úplně mimo, jelikož bezpečné to není ani náhodou. Jeden den jsme si udělali výlet do Mahdie, ale velké zklamání. Špína, otravní obchodníci, ženám a holkám se doporučím více obléct a když vidí blondýnu, no tě pic, držte si u sebe svého chlapa a on vás.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Zkušenost dobrá, ale příště zvolíme úplně jinou destinaci pro dovolenou.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 64
z 101 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání