Napsat recenzi

Švábi v hotelu

Recenze hotelu Club Thapsus & Beach Resort **** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2013
Přečteno: 895x
Recenze se líbila: 472 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 8

Starší hotel,ve kterém je dbáno pouze na úpravu a údržbu recepce a přilehlého baru.Pokoje špinavé(poprvé jsem se ve svém životě setkala se šváby),neudržované,technicky naprosto zastaralé. Totéž se týká vnitřního bazénu,dětských průlezek(až nebezpečí úrazu!).Úklid pouze ve vstupní části-zde perfektně,ostatní chodby neuklízeny vůbec po celou dobu pobytu, pokoje je zameteny,vše pokryto vrstvou prachu.Pláž neudržovaná,ojediněle shrabány naplavené přírodniny,ovšem hozeny zpět do moře hned vedle pláže,takže efekt nulový.Bez plážových osušek i pro AI,což řada hostů netušila.Obědy a večeře skvělé,jídlo průběžně doplňováno.Nefungovaly proklamované další restaurace ani plážový bar.Víno mimo jídelnu nebylo pitné.Snaživí animátoři.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Nábytek se rozpadal,1 úložná polička ve skříni pro 3 ubytované,koupelna bez vysoušeče,pro tři lidi opakovaně 2 osušky a 2ručníky,z koupelny opakovaně vylezli švábi,děs.WC bez větráku,zapáchající.Pod vstupními dveřmi 2 cm mezera,koberce na chodbě špinavé-přesto,že sezona začíná,za celou dobu nikdo nevysával.Trezor k dispozici pouze na recepci za poplatek.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Obědy a večeře skvělé,vyjma polévek ,personál rovněž.Snídaně slabší.Výběr nápojů dobrý.Nefungovaly další bary ani restaurace.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Recepce nepříliš vstřícná,na stížnost ohledně švábů nereagovala,odmítli upravit i jimi zhotovený příliš velký náramek AI pro dítě,že to management nepovolí.O úrovni vybavení svědčí opakovaný odloupaný nátěr plastových židlí na balkoně a z latí sbitý dřevěný stoleček tamtéž,rozpadající se nábytek,špatný byl stav i slunečníků.Úklid lajdácký,pakliže byl vůbec realizován.Personál většinou příjemný(zejména animátoři) a usměvavý,perfektní služby v jídelně.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž by byla nádherná,kdyby se na ní nevršily naplaveniny,ostře kontrastovala s upravenými plážemi u sousedních hotelů,uklízená pouze kolem slunečníků,jejich technický stav byl také již mnohdy až nebezpečný.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Bezprostřední okolí hotelu (jeho součást) ucházející,okolí nevzhledné,navíc probíhá stavba komunikace.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Nejhorší hotel,který jsem na svých častých cestách dosud navštívila,je znát neochota jakékoli investice.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 64
z 101 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Markéta: pár dotazů:-) - 30. 5. 2013 15:14

dobrý den, celkem mám strach tam s dětma jet po vaší recenzi.Jedem za 14 dní. Ručníky na pláži teda nejsou? od kolika ráno se podávají snídaně? A jak je to s pitím, dají mě třeba celou lahev pro děti?A jak dlouho jste jeli z letiště na hotel? reagovat

a-liz: dotaz na ubytování - 31. 5. 2013 14:55

dobrý den , jedeme tam s celiu rodinou v 7měsíci i s dětma ,ale opravdu mám velké obavy z toho jak čtu ty špatné recenze,byla jsem už mnohokrát v egyptě a taky byly recenze na ubytování velice nepříjemné,ale pro nás bylo vždy přijatelné,tak nevím co někteří lidé od toho očekávají, ještě by mě zajímalo ve kterém patře bydlela paní Majka reagovat

Lenka: Re: dotaz na ubytování - 3. 6. 2013 8:17

Dobrý den, do Thapsusu letíme zítra na 15 dní. Byli jsme tam loni na přelomu června-července a byli jsme spokojeni. Krásná pláž, krásné moře, ubytování odpovídající 3 hvězdičkám. Jediným mínusem byla přeplněnost hotelu, proto letos zkoušíme letět už začátkem června, abychom se vyhnuli frontám v jídelně a nedostatku slunečníků a lehátek na pláži. reagovat

Markéta: Re: Re: dotaz na ubytování - 3. 6. 2013 12:29

tak hezkou dovču...asi se tam potkáme my jedeme 11.6. reagovat

mirkakrolova: napište prosím - 5. 6. 2013 11:18

napište až se vrátíte jak jste byli spokojeni a na kterem poschodí jste bydleli reagovat

marta : rada - 6. 6. 2013 19:23

dobrý den je mi 13 ale schanime s tatkou dovcu a nasla jsem tohle a trochu se bojim chceme jet okolo 12.6. ten kdo se do ty doby vrati prosim napiste mi jaky jste z toho meli dojem Děkuji Marťa reagovat

Lenka: VODA - 24. 6. 2013 8:44

U snídaně není žádná pitná voda! U oběda a večeře obsluha nalévá vodu do miniaturních skleniček... reagovat

Markéta: NEJEZDIT! - 24. 6. 2013 8:48

Letos do Thapsusu nejezděte, je hodně nedostatků a především chybí pitná voda! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání