Napsat recenzi

Perfektní dovolená, jsme nadšené:-)

Recenze hotelu Club Thapsus & Beach Resort **** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 371x
Recenze se líbila: 437 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0

V hotelu Thapsus jsem byla s šestiletou dcerkou v termínu od 20.5. do 27.5.2014. Dovolená byla úžasná, perfektně jsme si odpočinuly. Tunisani jsou skvělí, pozitivně naladění a tuto pozitivní energii přenesly i na nás. Měly jsme smůlu na počasí, foukal silný, studený vítr, ale ani to nás nermoutilo. V hotelu je perfektní, vnitřní bazén, kde byla dcerka nadšená. Když bylo tepleji, tak se koupala i ve venkovním bazénu se skluzavkami a tobogánem + 3x v moři. Moře bylo studené, ale i přesto perfektní. Dcerka byla u moře poprvé, takže byla nadšená a já byla šťastná i za ní.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Do hotelu jsme první den přijely z letiště cca kolem 8 hodiny ranní. I přestože, dle předpisu hotelu + cestovní smlouvy, vzniká nárok na ubytování a stravu nejdříve cca kolem 12 hodiny, nebyl žádný problém. Automaticky nás ihned ubytovali a měly jsme i snídani.

Byly jsme ubytované v prvním patře s krásným výhledem na bazén a moře. Uklízečky byly vždy vlídné, usměvavé. Každý den jsme měly v rámci all inclusive na pokoji připravenou 1,5 l lahev vody. Na pokoji vytírali za 7 dnů našeho pobytu 1x, ale bohatě to stačilo. Pokoj jsme měly víceméně na přespání, takže tam nepořádek nebyl a doma také denně nevytíráme:-))).

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Výborné.

Nechápu komentáře jiných lidí, kteří si v Thapsusu stěžují na stravu. My jsme jídla nesmyslně nekombinovaly, vždy jsme nejprve obešly vše co bylo v nabídce, vybraly jsme si maso + přílohu + max. zeleninu k tomu a bylo to bez chyby. A ty jejich zákusky, mňam:-))). Výborné bylo i typické, tuniské jídlo, Klaya. I jejich polévky neměly chybu....

Prostě, stručně a jednoduše: v Thapsusu nám velmi a vše chutnalo. Od snídaně, přes oběd i večeři, vše chutné, perfektní. S jídlem, číšníky i kuchaři jsme byly velmi spokojené.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Úžasní animátoři, uklízečky, číšníci i pracovníci na recepci.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Nádherná pláž s neuvěřitelným množstvím mušliček. Moře bylo studené, ale to nás vůbec neodradilo, chodit a pobíhat se v něm dalo denně, koupaly jsme se 3x. Vstup do moře perfektní, pro děti ideální.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

2 obchůdky se suvenýry jsou přímo v hotelu + jeden u bazénu. Shopping centrum je cca 400 metrů od hotelu. Jsou tam pevné ceny, takže kdo nemusí smlouvání, je toto pro něho ideální.

Krásné jsou nekonečné procházky po pláži, jak na jednu, tak na druhou stranu:-)

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Hotel vřele doporučuji, byly jsme v Thapsusu velmi spokojené. Perfektní jsou dětské večerní programy = půlhodinové mini disco. Dcerka si disco i animátory velmi oblíbila, byla nadšená.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 64
z 101 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání