Napsat recenzi

Každý má právo zhodnotit sám

Recenze hotelu Club Thapsus & Beach Resort **** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 662x
Recenze se líbila: 426 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jako dovolená taková, za kterou dáte pro dvě osoby na 8dní 27.000,-(byla poskytnuta sleva za nákup uz v unoru-plná cena 16.tis os.) když se smíříte s tím, že jste na místě a odlet máte za 7dní, užijete si moře a bazén to je vše....Spokojenost vyjadřují rodiny s dětmi,lidé v důchodovém věku, nedoporučuji dovolenou pro mladé, kteří si představují denní vyžití u moře a v komplexu hotelu a večer vyražení do centra města a pití koktejlů,drinků a poznání večerního života a disco

Ubytování  průměrně (3,5/5)

První den dle příletu dostanete pokoj kolem 12-14hodiny, kdy vám řeknou, přijdte se zeptat, zda už je pokoj volný.Takže chodíte jak pako, kdy vám konečně řeknou,ano pokoj je. Poslíček se vám vtírá,že vám veme kufry,já si je sama unesu, ne on vám je proste veme a pak vám stojí před dveřmi a čeká, až mu dáte dýško. Já jsem se ho o nošení kufru neprosila....jasně jsem mu řekla, že si ho povezu sama....Dostali jsme pokoj kdesi rádoby v přízemí s výhledem do zdi.Pokoj zapáchal starobinou,první den na vyhořela na pokoji tv, takže docela sranda. Třetí den jsme se dočkali výměny pokoje, s balkoném bez zápachu a s funkční tv, po nahlášení nefunkčnosti světel zhruba ve 14h (takže se sprchujete a chodíte na wc po tmě), nám byla světla opravena druhý den okolo 17h...První vec, která mě zarazila po prvotním vkročení do budovy, že je všude povoleno kouřit. Jsem silný kuřák, samožřejmě super, nemusela jsem nikam lítat si zakouřit, ale vyzitka nic moc...

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Strava mě překvapila, docela příjemně,ale myslím, že si každý vybere,pár věcí se opakuje, ale pokud si to prostřídáte,což na výběr je, tak je to v pohodě,na prostřídání na pobyt 7dní dostačující,denně výběr salátů, zákusků-super,problém, musíte hledat stůl, když najdete stůl, nejsou příbory nebo skleničky,docela mazec a když je totéž druhý,třetí den, už jste naštvaní...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Vybavení na 3hvězdy asi stačí, personál hotelu co k tomu dodat, denně se vás ptají odkud jste jak se jmenujete, což vás už třetí den začíná otravovat včetně toho, že jste první den byli na masáži, která vůbec neodpovídala ceně a pán vás denně otravuje jestli nechcete jít znova když mu už asi po třicáté říkáte, že ne a další den se ptá znova, tak už si připadám, jak ve vesmíru. U obědů páni, co sklízí stoly, vás z legrace leknou, že vám zaklepou na rameno a hahaha strašná sranda no a když mu podáváte talíře, tak dělají triky, že posouvají ruku, jak to popsat, že vám to vemou a pak tu ruku odtáhnou, nebýt toho, že bych čekala na pevné uchopení talíře z jeho strany tak vám talíř flákne o stůl a to je strasná sranda, totéz probihalo vecer v baru, kdy jsem se ptala zda má colu,rika ano a nechces sex on the beach a cumi vam u toho dva oplzlí cisnici do vystihu rikam vis co dej mi colu me nezajimaji tvoje kecy a podava vam to stylem opet jako u obeda natahnete ruku pro piti a on to potahne zpet k sobe a mysli si ze jsem cvicene zvire tak jsem ho poslala do... a pak mi colu donesl ke stolu kdy se uz cestou omlouval ptz videl pritele, takze oplzli idioti, kteri si denne cvici sve ego na turistkach, tobogan u bazenu byl otevreny jen vyjimecne ptz hoch, ktery ho měl na starosti, se venoval sve nove pritelkyni, kterou ulovil, takze nebyl cas na to pustit deti na tobogan,docela sranda...No a o drincich ani nemluvim, mochito vam udelaji tak, ze se tomu budete usmivat a nejvetsi sranda, kdyz si objednate jeden drink a pokazde ho dostanete v jine podobe,na piti se u baru cekaji neskutecne rady, kdy stojite i pul hodiny neskutecna komedie. Večerní program- pro rodiny s dětmi super zabavení dětí, a rodiče si můžou v klidu pokecat u drinků, pro mladé program katastrofa,denne se večer díváte na totéž, tančení dětí, ty samé písně, ten samý tanec čtvrtý den už přemýslíte, zda neprehráváte kazetu, která se nezasekla...pro mladé naprosto nudné vecery nejak od 21:30 hodina detský program, a pak scénky, u kterých premýslíte jestli to myslí vázne nebo z nás delají blbce... finale fotbalu nam pustili na projekci, jako by kazdeho zajimal fotbal tak sedite bokem u baru pokud si mate na co sednout no a super (ironie) vecer nastal a modlite se za to at se aspon trochu opijete, aby ste usli ..

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Super neni co dodat.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Stav odpovidajici dane zemi. Nečekejte čistotu,pořádek.....

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Vybrali jsme si s partnerem dovolenou, necekali jsme zadny prepych,chteli jsme jen more bazen a vecer si zajit do mesta, popit pobavit se, zaparit. Bohuzel zklamání, na druhou stranu jsme se snazili najit cestu jak si to aspon trochu uzit, kdyz uz tam jsme.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 64
z 101 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání