Napsat recenzi

Dovolená z pekla

Recenze hotelu Club Thapsus & Beach Resort **** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2023
Přečteno: 3x
Recenze se líbila: 38 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Nemohu si to nechat pro sebe a musím vám napsat jak jsme dopadly s kamarádkou na dovolené na dovolené na kterou jsme se tak těšily. Reference byly úžasné, ale to hrozné zklamání. Do hotelu THAPSUS BEACH RESORT jsme dorazily v úterý o půl noci. Na recepci jsme dostaly pokoj, ale ta hrůza co nás tam čekala se nedá ani popsat. Pokoj byl špinavý, neuklizený, špinavé ručníky, osušky, použité ložní prádlo, nevysypaný odpadkový koš, koupelna neumytá, jedna špinavá sklenka a vdruhé ješttě zbytky čehosi neznámého.Plastové lahve rozhazené po pokoji a balkon plný nedopalku cigaret a navíc ještě utržené záchodové prkénko. Ještě v noci jsme to řešily s recepční. Po dlouhém domlouvání jsme dostali druhý pokoj, tam byly alespoň čisté ručníky a povlečení. Žádný velký úklid tam, ale nebyl taky. Další šok druhý den byla jídelna, Špinavé ubrsy, jídlo přehrabané, nebyly ani příbory. To vše díky místnímu osazenstvu. S paní delegátkou jsme měli všichni schůzku druhý den na večer, ale s takovým to delegátem jsme se ještě nesetkali. Neměla zájem s námi něco řešit, až když jsme dělali zle všichni rekreanti, češi, slováci i maďaři tak se snažila nám alespoň domluvit salonek kde jsme se mohli najíst na úrovni. Tak jak jsme se těšíiy na moře, tak jsme se ani jednou nevykoupaly. Byly veliké vlny celou dobu pobytu, vlál červený praporek a bazén měli obsazený afgánci. Rozhodně bych hotel po takvéto zkušenosti nedoporučovala.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Pokoj byl špinavý, neuklizený, špinavé ručníky, osušky, použité ložní prádlo, nevysypaný odpadkový koš, koupelna neumytá, jedna špinavá sklenka a vdruhé ješttě zbytky čehosi neznámého.Plastové lahve rozhazené po pokoji a balkon plný nedopalku cigaret a navíc ještě utržené záchodové prkénko.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Špinavé ubrsy, jídlo přehrabané, nebyly ani příbory. To vše díky místnímu osazenstvu

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Hezký byl bazén, ale kvůli červenému praporku na pláži, byla u bazénu celá kapacita hotelu a žádný prostor pro koupání. Jediné co hodnotíme kladně je personál na hotelovém baru který byl velice ochotný a moc příjemný.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Po celou dobu pobytu byly veliké vlny a vlál červený praporek, tudíž jsme se ani jednou na pláži nevykoupaly.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Areál hotelu byl poměrně pěkný, ale nebylo tam co dělat nebo kam jít. Jediná možnost bylo vzít si taxi do centra u kterého jsme se bez angličtiny nedorozuměly.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Do hotelu bychom už znovu rozhodně nejely a určitě bychom ho také nemohly doporučit nikomu. Byla to nejhorší dovolená jakou jsme prožily.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 64
z 101 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Zkušený cestovatel: Úžasné reference ??? - 16. 9. 2023 18:01

Kde byly ty předchozí 'úžasné' reference ? Na tomto portálu je to první z letošního pobytu (ta předešlá sice vložena letos, ale pobyt 2022...). V části arabských destinacích je relevantní hodnocení tak max. 3 měsíce nazpět, během jedné sezóny. Na jiných portálech (CK a jejich prodejci) jsou recenze řazeny primárně podle vyšší spokojenosti a nikoliv chronologicky, je třeba si zvolit časové řazení... A jen doufám, že jste nedala jen na doporučení prodavače - ti mají mnohdy extra bonusy právě za prodej těch největších "sra...ek", kam by sami ani nevkročili). reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání