Napsat recenzi

Dovolena 12 dni

Recenze hotelu Club Thapsus & Beach Resort **** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2022
Přečteno: 192x
Recenze se líbila: 61 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Boli sme 2 dospelí plus 3r.dcerka.

Poprvé v Tunisku, dovtedy hodne Egypt,Turecko,Grécko.

More, animátori super. Ostatne celkom sklamanie. Pozitívum boli ze tam bolo hodne Čechov, Slovákov a potom len domáci ktorých tam bolo tak 70 percent. Všetci s kým sme sa bavili, cca 25 ľudí povedalo ze sú sklamaní a do hotela by sa už nevrátili a celkovo už ani nie do Tuniska alebo aspoň fakt nejaký lepší hotel. Väčšina to zhodnotila ako najhorší hotel co zažili. Ti co boli v pohode su predpokladám ľudia ktorí išli prvý krát takto na all inclusive a nemajú žiadne skúsenosti a s čím porovnávať.

Podľa ponuky cestovky ma byt bar u plaze kde je alko nejako. Nakonec je tam jenom káva nebo voda a džús. Pivo si tam bohuzel nedate, nebo zaplatiť.

Pre deti tiež nič moc. Je tam ihrisko ktoré ma svoje časy za sebou. Normálne tam bola diera meter krát meter a decka to len obchádzali, zlomená skluzavka, hojdačka. No proste katastrofa.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Prvotný šok v izbe, ktorú nám pridelili. Bola polnoc a po ceste sme mali toho dosť, výhľad z balkóna bol hrozný, izba hodne stará škaredá. Išli sme na recepciu ze to chceme zmeniť tak nám dali na druhý deň novú za úplatok 20 eur. Tam už to bolo omnoho lepšie, síce staršie vybavenie, ale v podstate čisto, uklizecka každý deň ale keď nedate nejaké prepitné na posteľ tak max vám umyje podlahu. Kvapkala nám voda na podlahu z klimatizácie, mali sme tam furt kaluž, nebol ovládač z TV ale to nám až tak nevadilo,tak sa nedala ani zapnúť. :D

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Najhorší dojem je za stravu. My myslím niesme fakt náročni, kľudne skúsim aj niečo nové, inú kuchyňu. Hlavne mame skúsenosti s arabskými krajinami a viem ako to funguje. Ale tu bol hlavný problém to, ze absolútne nezvládli kapacitne toľko ľudí koľko tam bolo. Najhorší boli domáci alebo celkovo arabský spoluobčania. Videli sme ako jedna zahalená pani si nabrala jedlo rovno do úst z ponuky švédskych stolov, alebo naberanie jedla rukami atď. Otvorenie reštaurácie bol ako boj o prežitie všetci sa rozutekali a brali si hordy jedla na stol. Hromada sa toho vyhadzovali, nechápem v to to ich spôsob stolovania. Všade boli rady, rady boli aj pred reštauráciou aby ste sa vôbec dostali do jedálne, hodne krát sa stalo ze neboli taniere alebo príbory, misky, aby sme mali lyžičku pro dcérku na polievku tak sme čakali 15 minút než nám ju vôbec nekdo dá. Chudáci personál nestíhal jedlo ani dokladat. Nakoniec sme moc ani nechodili na obedy a dalo si jedlo v snackbare u bazénu, tam aspoň nebolo toľko ľudí ale inak každý deň to iste v podstate cestoviny, grilované mäso, pizza, pozdej palacinky,ovoce. Najhoršie boli asi snidane, tam už sa nedalo moc ani vybrať, alebo čakať pol hodiny na omeletu ci palacinky na čo bohužiaľ nemám čas s malým dieťaťom ktoré mi nevydrží sedieť u jedla dve hodiny tri krát denne. Obsluha a kuchári celkovo hodní, snažili sa ale bolo ich fakt malo na to aby mohli niečo ovplyvniť. Celkovo manažment hotelu je asi hrozny, všetko totálne spomalené a na všetko čakáte.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Personál hodnotím pozitívne, až na nejaké male nemilé skúsenosti väčšina fajn, snažili sa hlavne keď dáte bakšiš, ale s tým sa počíta. Akurát by teda mali mat personálu určite viac aby sa netvorili fronty všade.

Negatívum hodnotím trezor ktorý není na izbe, za vratnou kauci na recepcii ale to je zase problém lebo majú obmedzene možnosti na výmenu peňazí a rozmenenie, to isté ručníky za vratná kauciu vám ich dajú, ale môže sa stať že vám ju nevrátia lebo proste nemajú eura na vrátenie.

Dosť mi vadilo ze v reštaurácii nebola klíma a tak všade hromada ľudí a po vas kape jak z topiaceho ľadovca.

Animátori sa hodne snažili, každý deň rovnaké pesničky a furt dokola to isté ale tak to mi zas tak nevadilo

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

More 10 z 10, plaz krásna,lehátka vždy dostatok, netreba rezervovať, aj celkom čisto.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Také normálne, všade odpadky ale to je klasika boli sme aj v centru Mahdie, vylet na kone.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Určite nedoporučujem, my by sme sa už nevrátili. Možno pre nenáročnú klientelu fajn, alebo pobyt mimo sezónu môže byť asi tiež lepší keď tam nieje toľko ľudí.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 64
z 101 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání