Napsat recenzi

Pro nenáročné??? bez dětí

Recenze hotelu Caribbean World Mahdia Resort *** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 5x
Recenze se líbila: 39 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pokud dostanete (bez úplatku) dobrý pokoj s klimatizací bez poruch, přehodnotíte pojem "all Inclusive" na pojem "švédský stůl", jste ochotni připlácet za pivo a cestujete bez malých dětí, v tom případě OK. Abychom dostali dobrý pokoj museli jsme nabídnout úplatek 20 EUR na recepci, což je běžná taxa a recepční si o tento úplatek klidně i řekne.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Pokoje začínající č.5 = hrůza (nefunkčn WC, špína, co se dá opravit izolepou, je opraveno izolepou, pokoje směřují na rušné parkoviště.

Blok A = celkem OK

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

All Inclusive = vůbec. Omezená otevírací doba restaurace, venkovní občerstvení ačkoliv do cca 4hod nemělo už kolem 2 hodiny nic v nabídce, pro děti pouze špagety (pokud nebyly moc kořeněné), hranolky nebo pizza, ovoce přezrálé a velmi omezený výběr (jablka / hrozno, jablka / blumy). Jeden den bylo možno si ZAKOUPIT (all Incluvise?????) palačinku za 5TND. Zmrzlina pro děti nebyla ani jeden den. Možnost zakoupit nějaké potraviny dětem - žádná, pokud se tedy k obědu alespoň trochu nenajedly tak další jídlo byla až večeře v 7hod a opět špagety, pizza. Zákusky (all Inclusive???????) na příděl. Hotel určitě předem ví, že k nim přicestují i děti z evropských zemí, než místní děti, které jsou na tuto kuchyni zvyklé, tudíž by se kuchyně mohla dětem trochu přizpůsobit, obzvlášť v případě zaplacení stravování all inclusive. Pokud cestujete s dětmi, přibalte pro ně svačiny!

Stravování pro dospělé = OK, je to jiná kuchyně a dospělí si ze švédského stolu určitě vyberou.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení = ovladač k televizi je nutno zakoupit na recepci, Wi-Fi na pokoji není a řádně nefunguje ani na recepci, trezor na pokoji za poplatek, pokud je pokoj bez poruch tak OK.

Služby = za malý úplatek dobře uklizeno, ručníky dle počtu spících. Bohužel bez malého poplatku bývají nedostatky.

Personál = vedoucí recepce - u nás by takový přístup k hostům určitě nebyl tolerován a pán by byl bez práce. Ostatní personál vzhledem k jejich mentalitě OK, uklízečky se snažily, animátoři se snažili, ale celkem až otravně. Pouze 2 byli aktivní, obsluha u baru v pohodě (za nedostatek piva nemohou.....)

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Výborný, ale na tom se hotel nepodílí, moře tam bylo dříve než hotel.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Nepořádek, prostě jiný kraj, jiný mrav.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Přimhouřím oko a za dospělého v pořádku, za rodinu 1 hvězdička. Jsem náročná, ale jsem ochotná cestovat i za méně peněz a ne vždy očekávat luxus. Ale velmi se mi nelíbilo, když nám delegát během našich stížností vysvětloval, že pokud si zakoupíme zájezd za 10 tis. Kč (???) nemůžeme očekávat Egypt. Pokud si zakoupím zájezd, očekávám, že co jsem si zaplatila dostanu a nutně nemusím patřit do kategorie "pro nenáročné", protože v ceně bude to, co CK nabízí.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 45
z 89 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání