Napsat recenzi

Pěkná dovolená

Recenze hotelu Caribbean World Mahdia Resort *** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 444x
Recenze se líbila: 445 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

S pobytem v tomto hotelu jsme byly maximálně spokojeny. Vše tu bylo tak, jak nám vyhovovalo. Vedení hotelu dbalo na to, aby veškerý personál zajišťoval perfektní servis hostům - neustále všude procházeli manažeři, nebylo nač si stěžovat.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Pokud zde někdo psal, že pokoje od čísla 5000 jsou neobyvatelné, nemohu souhlasit. V jednom takovém jsem bydlela a byla jsem spokojena. Velký, prostorný, každý den uklizený, čisté ručníky, ustláno, dokonce z nočních košil vytvořena pomalu,,umělecká díla´´. Paní uklízečka milá i bez bakšiše. Klid a pohoda. vše fungovalo.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Strava velmi rozmanitá, všeho dost. Talíře, příbory, jídla bez front.Místa k sezení vždy byla, vše upravenéJe ale pravda, že je lepší přijít zejména k obědu a večeři dříve - to ale záleží na obsazenosti hotelu Pokud je ramadán, není v hotelu arabská klientela. po jeho skončení

přijelo mnoho arabských hostů a bylo to znát..Početnou skupinu zde tvořila klientela z Ruska.Obsluha tedy hovoří i rusky , takže, kdo umí, domluví se lépe než s angličtinou. Je pravda, že někteří rozumí i česky . Češi jsou tam přijímáni velmi pozitivně..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Na velmi dobré úrovni. personál vždy milý a vlídný. nikdo nikoho neobtěžoval, hleděli si toho, aby byli hosté spokojeni.. Zajištěn pitný režim, voda v lahvích byla na každém baru

kdykoliv k dispozici, což není všude zvykem. Jinak všude mnoho nealko nápojů.

Možnost využití aktivit - výlet vláčkem do Mahdie s prúvodcem, úžasný výlet člunem za delfíny, let padákem, jízda čtyřkolkou apod. Velmi dobře hodnotím práci animačního týmu . Profesionalita, každý večer kvalitní programy ,s čímž jsem se ještě nesetkala / většinou to bylo o ničem/ ve dne sporty na pláži a u bazénu. Milí, příjemní, nevtíraví - klobouk dolů.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž čistá, upravená, lehátka a slunečníky ve velkém množství i s matracemi, které vždy správce očistil a přinesl nám na lehátko..Jje pravda, že jsou lehátka těsně u sebe,chybí trocha soukromí jako na Djerbě nebo v Egyptě a pokud přes vás velmi a hlasitě po dvě hodiny. konverzují paní z Ruska a vy jste nechtěně vtaženi do poblematiky / vlivem povinné osmileté výuky ve škole/ máte dost.. Ale je to velký hotel a tak se s tím nedá nic dělat. . Moře je nádherné, čisté a teplé.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Rozestavěný hotel naproti, další hotely směrem k centru.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Velmi pěkná dovolená, odpočinek, zábava, milí lidé, zážitky.Kklidně bych se tam vrátila a doporučila ostatním. Spokojenost.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 45
z 89 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání