Napsat recenzi

Nejlepší pláž, nejdelší fronty na jídlo

Recenze hotelu Caribbean World Mahdia Resort *** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2022
Přečteno: 235x
Recenze se líbila: 58 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel jsou bloky umístěné v krásné zahradě, pláž je nejčistší a nejpěknější široko daleko. Netrefili jsme se naštěstí s pobytem do žádné stávky zaměstnanců, které se dle recenzí pravidelně opakují. S ubytováním jsme vyhráli jackpot - vše funkční, 2 balkony, výhled do klidné části zahrad. Bazén velký ale bohužel celkem močka, večerní lití Sava nepomáhalo. Fronty na palačinky, omelety a grill už za hranicí trpělivosti evropského dovolenkáře - v určitých časech i klidně přes půl hodiny, rekord čekání na grill přes hodinu. Jídlo chutné.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Konkrétně naše pokoje velké a vše funkční, příbuzní ale museli svůj měnit 4x - chybějící postel, nefunkční klima, protékající wc….. Po hovoru s ostatními účastníky zájezdu jsme pochopili, že jsme měli opravdu štěstí na pokoj.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Jídlo dobré, stolovací návyky většiny místních šílené - proto ty fronty - každý nabere totálně celou várku jídla z ploten, každý minimálně 5 talířků ….. no zkrátka kobylky. Jídelna vlevo je pro evropské turisty - sice menší výběr ale nesrovnatelně kultivovanější prostředí. Chodili jsme na jídlo do jídelny vpravo a konzumovali v jídelně vlevo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Hotel je průběžně rekonstruován, takže místy pěkný, místy ušuntělý. Personál ok, jen na recepci mají na vše standardní odpověď NE. Takže vše řešit přes delegáta, ušetříte čas i nervy na dovolené.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž a moře je nejcennější devizou tohoto hotelu. Jemný, světlounký písek, moře opravdu má karibské barvy. Pláž je velká, volná lehátka jsme našli vždy. Pravidelné shrabavání nedopalků, odklízení řas. Plážoví prodavači mají zakázány vstup mezi lehátka. Pláž je široko daleko nejlepší.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Tuniský standard

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Pokud bych měla pobyt někomu doporučit, tak jenom kvůli pláži, protože všeho se musíte dožadovat - funkčního pokoje, čistých ručníků, toaletního papíru, láhví s pitnou vodou….Hotel je z více než 80% obsazen místní klientelou. Bylo milé vidět Tunisany jako spořádané rodinky a ne jen jako neodbytné místní, povolávající a mlaskajici na turistky :-). Po 23 hodině šli všichni spinkat, takže v noci v hotelu opravdu klid. No ale ty jejich akce v jídelně - předbíhání, nabírání enormního množství jídla, následně ty nesnězené kopy a neskutečný nepořádek kolem stolu - to bylo opravdu přes čáru. Děti do front neposílejte - místní je odstrkují, předbíhají, berou jim naběračky z ruky. Nebojte se na místní v takových případech houknout, vždy se pak umravní :-)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 45
z 89 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání