Napsat recenzi

Nadherna plaz a more, hotel zodpovedajuci africkym 4*

Recenze hotelu Caribbean World Mahdia Resort *** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 649x
Recenze se líbila: 511 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vyberali sme na poslednu chvilu z dorazom na peknu plaz a podarilo sa! Tunisko prvykrat takze v ramci zeme porovnat nemozem ale po pociatocnych rozpakoch a prisposobeni sa inej mentalite sme si to uzili a celkove hodnotenie 9/10

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Najdete to v kazdom sprievodcovi, dohadovanie sa je prirodzenou sucastou africkej kultury a prejavi sa uz pri ubytovani, my na prvykrat pokoj priemerny, po dotaze na iny uz s pozadovanym vyhladom na more. Ak ste si vyhlad na more nezaplatili uz pri zakupeni zajazdu nepovazujte to za reklamaciu ale za beznu dohodu, vysku "motivacneho poplatku" odvodte od ceny za ktoru Vam takyto pokoj zabezpecia cestovky pri podpise zmluvy. Skuste dohodnut 50% vopred, a zvysok po kontrole izby. Tip: Aj ked mate manzelku/priatelku lepsie jazykovo vybavenu tak na verejnosti sa muz (recepcny) dohaduje vzdy len s muzom! Funguje to tam tak tisicky rokov, neplytvajte svojou energiou to menit.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Vyber jedal (all inclusive) sa moze zdat niekomu fadny ale na kazdy den (boli sme tyzden) sa da nakombinovat nieco ine takze spokojnost. Co bolo naozaj vynikajuce tak to boli zakusky a tienena terasa s vyhladom na bazen/more.

Ocakavali sme viac od vecernej ponuky drinkov, ale ked sme objavili to co nam chuti tak sme tento nedostatok prestali vnimat. Africka voda ma ine makrobiologicke zlozenie, pocitajte s moznym podrazdenim traviaceho systemu, nema to ale tak intenzivny priebeh ako napr. v Egypte. Balena voda kedykolvek dostupna v bare, my sme vodu este vyladili sumivymi tabletami.

Tip: Ak ste milovnici dobreho alkoholu vyuzite moznosti nakupu v duty free na letisku cestou tam alebo z domacich zasob, nebudete lutovat. Na zaludok sa nam osvedcil sirup Hylak, za 8hod sme boli znovu fit. Je mozne uzivat i preventivne ale je to teda hnus :(

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Upratovane denne, kazdy den nove rucniky, svoju spokojnost sme potvrdzovali dinarom na posteli. Klimatizacia mala ovladacie prvky ale radsej pocitajte len s variantou on/off, my sme tam "len nocovali" takze i s touto variantou sme si vystacili. Personal usluzny, ak mate po ruke nejaku mincu tak este usluznejsi. Animacne programy sme nevyuzivali ale vzdy sme na nejaky narazili pre dospelych i deti. Na izbe trezor za drobny poplatok ale za tu bezstarostnost o pasy a cennosti to stalo. Hotel podla evropskeho standardu odhadujem na ***+

Tip Na porusenie zakazu pohybu v hoteli v plavkach hlavne u zien su celkom haklivi, respektujte a budu sa usmievat i oni.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Hodnotena ako jedna z najkrajsich plazi v Tunisku a mozeme potvrdit. Kazdy den vlny tak akurat, more ciste, plaz plna musliciek, prechadzka mozna po plazi az do Mahdie (cca 60min) Na plazovych obchodnikov si snad zvyknete, staci ignorovat. Plazove sporty dostupne, ceny v nasom termine: vodny skuter 15min - 40DT, jazda bananom 15min - 15DT, let padakom za lodou 15min - 40DT ale skuste sa jednat. Morsky kayak, volejbal a dalsie zdarma.

Bazen super velky, cisty a v roznych urovniach hlbky aj pre uplne najmensich.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Hotel v peknej a celkom udrziavanej zahrade, ma rusnejsie miesta ale i take kde je viac sukromia. Ak chcete specificke miesto na lehatku na plazi pod slnecnikom tak si tam pred ranajkami hodte rucnik, ak je vam to jedno a nevyzadujete ani slnecnik tak to nerieste, volnych lehatok je dost i cez den. I pri bazene. Hotel je na okraji turistickej zony takze prechadzky po plazi alebo promenade su mozne len smerom do Mahdie. Promenada je aktualne vo finalnej vystavbe, odhadujem to este na par mesiacov. Ale aktualny chodnik je postacujuci a pred hotelmi stoja vzdy taxiky ktore vas za par dinarov odvezu. Zaciatok turistickej zony 3DT (pesky 30min), Mahdia 5DT (pesky nedoporucujem).

Vylet do Mahdie jeden staci, je to tam na 2hod max. Doporucujeme navstivit EL JEM, je to sice asi hodinova cesta (45km) ale z ozajstneho Tuniska si uzijete viac (taxik do stanoviska louage v Mahdii 7DT a nasledne 2,7DT na osobu). Doporucujeme vylet navecer. Celkovo je cestovanie pomocou louage (8miestny mikrobus s pevnou cenou ktory vyrazi az sa obsadia vsetky miesta) velmi vyhodne, zvladnete tak i vylety do Monastir/Sousse alebo navstevu mesta Sfax.

Tip: nenechajte si od obchodnikov vnutit platene atrakcie hned prvy den, postupne sa informujte u spolucestujucich z lietadla, susedov na plazi atd. o cenach a ci to vobec stoji za to. Ak ste v Tunisku prvykrat tak z podobneho dovodu ani navstevu trhoviska v medine nedoporucujem prvy den, obchodnici vedia byt VELMI presvedcivi.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Celkova spokojnost, na par rokov si dame pauzu ale do Tuniska sa este vratime. Je to ina krajina, ini ludia ine zvyky a ine standardy. Ak tento fakt akceptujete tak si to uzijete. A ak zvolite tento hotel az v ramci last minute tak vyhodna cena vam dojem z hotelu este zlepsi. Klientela je hlavne ceska,slovenska,polska a ruska.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 45
z 89 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání