Napsat recenzi

Krásná dovolená

Recenze hotelu Caribbean World Mahdia Resort *** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 754x
Recenze se líbila: 433 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vrátili jsme se z dovolené 14.7. a byla to naše nejlepší dovolená hotel Caribbean World Mahdia byl super, všechno bylo perfektní ubytování ,strava, moře a hlavně animátoři a zábava. Nedejte na špatné recenze, jenom si uvědomte, že jedete do jiné země, mají jiné zvyky a jinou mentalitu než my Češi.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Pokoj jsme měli standartní, čistý, každý den uklizený vyměněný ručníky i květinky nám dávali, vše za malý bakšiš tak 3x za pobyt. V hotelu je více bloku, ale všechny jsou blízko bazénu i moře. Všechny bloky mají krásné vnitrobloky plné zeleně a květin. Na pokoji televize, která jela i bez ovládání (neměli jsme čas dívat se na televizi, užívali jsme dovolenou), fén i trezor.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Jídlo bylo pestré, byla tam klasická tuniská kuchyně, italský koutek, dietní koutek, nikde jsme fronty nečekali 5min, vždy jsme byly rychle obsloužení. Jedli jsme obvykle na terase s krásným výhledem na moře. Personál byl velice ochotný a vždy bylo čisto a rychle všechno doplňoval jídlo, pití, příbory, atd.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Hotel je krásný, hlavní bazén, kde probíhají animace a jsou u něho 2 bary jeden je z toho vodní. Ano dávali vše do kelímku, ale vůbec nám to nevadilo, další bar je u pláže a další u recepce, kde dávali pití do skla.. Každý den jiné míchané nápoje. Personál vyl vždy ochotný a usměvavý. Animátoři byli úžasní starali se o nás celý den. Zajímalo by mě koho z Vás by tam bavilo dělat každý den od rána do noci v přepočtu za 8 000,-Kč měsíčně, když si čtu špatný recenze.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž a moře byli nádherné. My jsme se první den vzali placku z našim číslem pokoje a dali jsem si rezervaci na slunečník a lehátka u bazénu, které jsme měli celý pobyt, nikdy jsme ráno nevstávali. Na pláži jsme vždy našli volné místa, někteří so opravdu přehání, že si neměli kam lehnout. Pláž byla čistá, hlídána, takže nás neotavovali místí prodejci. moře nádherné čisté na začátku plné krásných mušlí. Plno vodních sportů.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Bohužel je to Tunis a bordel je všude je to jejich mentalita. U hotelu byli dva obchůdky, kde se dalo krásně nakoupit, levnější jak v hotelu.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Byla to krásná dovolená, rádi bychom se vrátili, nemám co vytknout. Když si čtu špatné recenze na hotel, tak si říkám že byli asi v jiném hotelu i my jsme měli pár nespokojených lidí, ale Těm se potom nelíbilo nic a jenom pořád proudily a nadávali. Pokud chce někdo luxus, tak si musí připlatit a jet do jiné země.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 45
z 89 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání