Napsat recenzi

Jednou a naposled

Recenze hotelu Caribbean World Mahdia Resort *** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 19x
Recenze se líbila: 43 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

To co nám naslibovali v cestovní kanceláři se na kilometry lišilo s realitou. Letěli jsme 3 dospělí a 6-leté dítě a těšili jsme se, že si užijeme ve 4* hotelu trošku pohodlí po ročním zápřahu v práci, ale to co jsme viděli, nám stačilo na to, abychom se těšil zpět do ČR.

Za mě tento hotel, rozhodně neodpovídá 4* hotelu, ale s bídou 3* a podle toho to taky vypadá … Špína! Slabý personál!

Jídelna v průběhu oběda (snídaně i večeře) vypadá jako když tam spadne bomba, po nájezdu Arabských turistů. Všude na jídlo čekáte velké fronty a když se dostanete na řadu (třeba čekáte na pizzu) tak dostanete dva malé kousky a tak je to se vším.

… Ještě třeba k animátorům. To co uvádějí cestovní kanceláře je opět lež. Těšili jsme se, že našeho 6-leteho kluka se ujmou český animátoři, jak slibovala cestovní kancelář, bohužel ti v hotelu skončili v Červnu a tak tam žádní čeští animátoři nebyli.

… Jediné co se musí pochválit je moře a pláž. Za mne i rodinu je to jediné plus na pobytu v tomto resortu, ale zároveň musím k tomuto připsat, že moře a pláž na tomto místě stojí už mnoho let před tím, než tu postavili tento (strašný) hotel. Tím chci říci, že hotel nemá žádnou zásluhu na krásné pláži a užasném moři.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Úplně strašné to nebylo … opravdu vhodné pro nenáročné cestovatele na přepsání.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Fronty a jídlo nic moc. V jídelně nefungoval ani jeden automat na kávu (byli tam 2)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Hotel je staršího ražení a za mne je už vybydlen … nefunguje skoro nic. Výtahy měli ob den poruchu, tak fungoval jen jeden a to ještě jezdil úplně potmě. Osušky na recepci pořád nebyly a o výměně ručníků na pokoji už ani nemluvím … za celou dobu týdenního pobytu nám je nevyměnili … jen je vždy složili a položili na umyvadlo.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

To jediné je super. Bohužel na tom nemá personál ani majitel hotelu žádnou zásluhu … moře i pláž tu byli dávno před hotelem.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Špína a bordel.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Jak jsem psal … jednou viděti - stačilo!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 45
z 89 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Strnadová: souhlas - 16. 8. 2023 13:51

Plně souhlasím s tímto názorem. Vrátili jsme se 8.8. a stejný dojem máme my. Jen animátoři, sice tuniští, byli super. reagovat

Jana Horska: Hororová dovolena - 30. 8. 2023 18:17

Mám skoro podobnou zkušenost že začátku prázdnin 10ti denní pobyt ve stejnem resortu od cest.kancelaře ***.stravovani příšerné, nedostatek nádobí, příborů, fronty na stravu 20 minut, v rámci all inclusive pivo nebylo z 10 ti dnů 5x, důvod prý krize apod. Pouze 2 druhy čaje k snídani, pouze plastové kelímky na teplý čaj či kávu. Za bakšiš na různých úrovních tj na recepci , číšníka apod. Vylepšení ruzn vh již placených dlažeb v rámci all inclusive. Do Tunisu již ne!!!!!!!!!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání