Napsat recenzi

Carribeanworld Mahdia

Recenze hotelu Caribbean World Mahdia Resort *** (Tunisko - Mahdia - Mahdia)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 349x
Recenze se líbila: 474 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velmi příjemně strávená dovolená. Doporučujeme pro všechny!!!

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Ubytování bylo naprosto čisté, bez zápachu, hmyzu a čehokoliv jiného. Každý den nám byly měněny ručníky a podlaha byla také stále čistá. Lednička a fén na pokoji byl samozřejmostí.

Doporučujeme složit kauci za trezor - kauce činí 40 dolarů, které byly ke konci pobytu vráceny.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Naprosto výborné, pestrobarevné, vybere si každý. Mnoho druhů zeleniny, ovoce bylo podáváno na oběd, večeři, na snídani ne. Maso kuřecí pečené, skopové, ryby. Těstoviny, vařené, pečené brambory, hranolky, rýže, fazole, čočka, hrách, zeleninové polévky, špenát, lasagne, palačinky, vaječné omelety, párky, sýry, bílý jogurt, tvaroh, kukuřičné lupínky, marmelády, lilek, ragů, mořské plody, dýně, velký výběr zákusků, zmrzlina v ceně, pečivo světlé i tmavé. Potraviny neustále doplňovali, nikdy se nestalo, že by něco nebylo. Pivo, vína, balená voda, ovocné limonády, káva, čaj, ...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Na pokoji je lednička, fén. Trezor za vratnou kauci. Hotel moc pěkný, velmi dobře zařízení, prostorný. Personál hotelu byl pracovitý a velmi ochotný. Neustále pečovali o prostředí hotelu. Připojení k internetu bylo k dispozici. Rychlost připojení záležela na tom, kolik lidí v tu samou chvíli chtělo být připojeno - menší problém, ale dalo se to:-)

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž byla písčitá, čistá, dostatek lehátek. Personál se staral o to, aby vám lehátka očistil od písku. Voda byla průzračná jako v Chorvatsku. Všude samé krásné mušle a žádné mořské potvory. Moře bylo též bez zápachu.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Kdo se pohyboval v resortu hotelu, tak neměl problém s ničím. Po opuštění hotelu začíná menší divočina, lidé jsou vlezlí, smlouvají na každém rohu a nutí vás ke koupi všelijakých suvenýrů. Raději se s nimi moc nebavte, jsou velmi neobytní. Doporučujeme nakupovat suvenýry v supermarketu, který se nachází cca 300 metrů od hotelu. Ceny suvenýrů tam jsou levnější, než když je koupíte u pokoutníka. Ten je vypočítavý a ceny nasadí do takových relací, že se nám protáčely panenky. Platí se v dinárech nebo v dolarech. Směnit si můžete i eura. Jen pozor na to, že tuniský dinár nemůžete ze země vyvážet. Proto si proměňte jen tolik, kolik stačíte utratit.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Byla to naprosto úžasná dovolená. V září tam není už tolik lidí a je tam klid. Jediným negativem jsou právě místní neodbytní obyvatelé, jejich mentalita se od té evropské značně liší. Ještě jedna nevýhoda byla v tom, že jsme doletěli na tuniské letiště a pak jsme cestovali 2 hodiny, než jsme se dostali do našeho hotelu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 45
z 89 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání