Napsat recenzi

Hotel Occidental Concorde Marco Polo

Recenze hotelu Occidental Marco Polo Resort (ex Concorde Marco Polo) **** (Tunisko - Hammamet - Yasmine Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 5x
Recenze se líbila: 44 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velké zklamání. Byla jsem v Tunisku několikrát , ale tento rok hrůza. Tento hotel ze 70% ubytovává plno ARABŮ. V bazénu plno koupajících se oblečených arabských žen. Pláž to samé jelikož je to u přístavu a plno lidí sem dojede autem. O víkendu je to jak městské koupaliště. NIKDY VÍCE.

Hotel jsem si vybrala po recenzích. Klidný hotel, málo dětí jelikož zde není vyžití pro děti ( bohužel návštěvníci s LYBIE a ALŽÍRU mají více jak 3 děti a bylo jich tam nespočet ) dále že zde výborně vaří ( stále opakující se a pokud píšu stále myslím tím stále a to nejsem náročná ) a skvělé večerní programy ( opět nebylo nic zajímavého - disco arabské písně atd...) Ničím ale doslova ničím mě hotel neoslovil. Po příjezdu na hotel kolem půlnoci , žádná voda ani na pokoji kde byla lednice, žádná možnost načepovaní vody v barelu :-( . Nenašla jsem zde nic pozitivního.

Ubytování  průměrně (5/5)

Hotel krásný, udržovaný , uklizeno .Někdy nedodané osušky na pokoji tak jsem si došla .... ale jinak se opravdu starají.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Nic moc, nebylo zde nic co by nás nadchlo zda jsme 2x za dovolenou řekla že jsme si pochutnala tak to bylo moc. Strava se stále opakovala, ale doslova opakovala. Bylo to i díky obsazenosti hotelu. Sedět a dívat se na stolovaní ostatních bylo opravdu nechutné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Vířivka fungovala tak 2 dni . a to v neděli a pak v úterý , měla být na obou dvou stranách bazénu fungovala ovšem jen jedna ze které si dělají arabské děti bazének .Sednou si tam a relaxovat bylo skoro nemožné.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Vstup pozvolný, kousek od hotelu, pláž je dlouhá, sem tam nepořádek, slunečníků lehátek dostatek ( chtělo by to nějakou opravu :-) . Je to u přístavu kde je velké parkoviště je zde plno místních ....

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Na TUNIS hezké a dalo by se říci i uklizeno. Procházka krásná.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Bylo to asi tím že poprvé v sezoně, velké vedro, moc lidí, obsazenost hotelu vadila nejvíce . Určitě by si hotel zasloužil lepší hodnocení a bylo by to lepší kdyby nepřevládaly návštěvníci LYBIE a ALŽÍRU. Nám to zkazilo dojem i celou dovolenou :-( .

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 2 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání