Napsat recenzi

Royal Karthago Djerba

Recenze hotelu L'Atrium Hotel **** (Tunisko - Hammamet - Yasmine Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2022
Přečteno: 708x
Recenze se líbila: 77 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Jednou stačilo.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Pokoj moc hezký, velký, ale nikdo nás neupozornil že pokoje nemají balkon což je velké mínus. Večer jsme zvyklí sednout na balkon, povídat si pít drink a kouřit. Místo toho jsme chodili kouřit na venkovní chodbu kde nebyly ani židle.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jídlo bylo celkem fajn i velký výběr, ale ráno při snídani nebyla puštěna klimatizace a uvnitř bylo snad 35 stupňů připadalo nám, že aby lidé se rychle najedli a vypadli. Nehrozí aby jste si vypili v klidu ranní kafe protože do 5 minut z vás leje a jste rádi že jste se aspoň najedli. Při obědě a večeři už to bylo o něco málo lepší ale stále dost teplo na jídlo. Co nás ještě zarazilo, že si nemůžete nabrat jídlo sami, ukážete prstem co chtete a dají na talíř v malém množství a jen přikyvujete, že ještě přidat, přidat....no hrůza.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Na recepci musíte vyměnit dináry na ručníky ( 20 dinárů 1 ks) za dinary dostanete kartičku a za kartičku dostanete ručník jenže stalo se nám to , že ručníky kradou. Jelikož nemáte balkon tak nemáte kde usušit ručníky ani je nemůžete vyměnit z důvodu, že tam kde se mění ručníky jsou jen do 5 hod a my na pláži býváme do 6,7 večera. Malinkaty sušák je před dveřmi do pokoje kde si jo může vzít kdokoli. Vybavení starší.

Pláž a moře  průměrně (2,5/5)

Pláž krásná, moře krásné teplé sem tam nějaká ta tráva.

Okolí hotelu  průměrně (1,5/5)

Nemohu posoudit resort jsme neopouštěli akorát jsme viděli z autobusu při odjezdu.......no Afrika bordel

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Jelikož jsem potřebovala alespoň týden dovolené za dobrý peníz tak to celkem šlo, ale už bych tam nejela ....jo nebo jela kdyby byl balkon a klimatizace v jídelně.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Jana: Moře nepěkné!!!!! - 30. 9. 2022 19:11

Trávy a řasy jsou všude, (okraj pláže, 10 metrů v moři - fakt hnus!) a po 100 metrech všude, po celé délce pláže v moři kamení ( skála) s travinami. Při plavání si snadno odřeš i břicho. Moře nic moc. A hotel karthago royal djerba spíš tři hvězdy. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání