Napsat recenzi

Hotel Bahia Beach 4*

Recenze hotelu Hotel Bahia Beach **** (Tunisko - Hammamet - Yasmine Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 258x
Recenze se líbila: 439 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • na velbloudech na velbloudech
  • móře móře
  • uice k pláži uice k pláži
  • pláž pláž

V Tunisku jsme byli poprvé a nejhorší dovolená to zas nebyla. Hotel je po 3 letech znovu otevřený. 4hvězda trochu pokulhává, ale dobrý . Hned při příjezdu na hotel jsem čekala vůni moře,ale ten smrad kanalizace jen občas převoněli jasmíny :-D

- hned při příletu si držte zavazadla a v žádném případě je nedávejte do rukou těch pikolíků co na Vás čekají, jelikož jsme se docela přetahovali nakonec jsme povolili a zavazadla dali k odnosu k autobusu - chtěli 10 euro za 100metrů odnosu - a ještě nas dali do jiného autobusu a hned zkásli!!!!!

Ubytování  průměrně (4/5)

pokojská služba byla dobrá, denně čisté ručníky a osušky, uklizeno, ustláno. nedalo se nic vytknout.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Nooo žádná hitparáda :-D, pod pojmem ultra allinclusive si teda představuji něco jinéééého, ale dalo se. Nejsme nějací vybíravý strávníci ani rejpalové, takže jsme hladem netrpěli, ale mohlo to být lepší. Po celou dobu to samé jídlo, žádné specialitky, možná o víkendu, kdy do hotelu přijeli místní Arabáši, tak se víc hotel staral. Snídaně byla pořááád stejná- dokolečka dokola míchaná vejce na vodě či co.... ,vejce na tvrdo, pečivo a brambory, párečky, müsli katastrofa a o jogurtu nemluvně :-/ a k pití přeslazený džus... Obědy a večeře lepší, čekala jsem více ryb ale neva, hovězí mají jak podrážku, to se občas fakt nedalo. a přílohy klasika, brambory rýže. Jediné co mi opravdu vadilo byla zmrzlina - ta vůbec nebyla, jen 2x za 12 dní!!!! Sladké buchtičky a puding byl OK. Ovoce - meloun žlutý a červený a občas jablko, broskev bluma. Mezi hlavními jídly byly podávány mini pizzy i na pláži.

Co se týče vody - zprvu byla dávána na vyžádání v baru v petce, poté zavedli barely a lidi si čepovali.Koktejly byly sladkéééé, do všeho dávají banánovej likér....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Obsluha pomalá - na všechno čas. Ale po hození dináru už docela kmitaj :-D u nich to prostě tak funguje....s tim se musí počítat, že pokud jedete do takové země, že všude když něco chcete tak musíte zaplatit, hold někteří Čecháčci jsou škrti a jen nadávaj....

Dále občas nefungovala karta od pokoje, ale pro překodování na recepci vše OK. Klimatizace jela a ani žádný hluk, takže se spalo dobře.

Wifi na recepci a v lobby šlo občas - já se třeba připojila vždycky, ale jiní za celou dobu vůbec.

Animátoři milý....pořád se nějak snaží zabavit...ráno klasika rozcvička a v průběhu dne aquagym, vodní polo, šipky apod.

Pláž a moře  průměrně (2,5/5)

bordel na pláži - krom chaluh a řas z moře, také odpadky.... kdyby fungovaly koše, tak by bylo kam odpadky házet, ale cesta na pláž to stejnéééé.... v průběhu dovolené se rozčiloval jeden turkoněmec, že tu je bordel a najedou cesta k pláži docela uklizená. Na pláži lehátka taky měla už dost za sebou....a všude vajgly občas střep....

Na pláži si jen je potřeba dát pozor na místní prodavače....s ovocem a cigárama....ovoce předražený nehorázně... ohledně cigaret NEKUPOVAT jsou to dost dobrý fejky....jeden bezzubec tvrdí originál originál, ale to se nedá kouřit, ani to pořádně nehoří....je lepší si koupit na hotelu u Roberta v krámku za 5-7 dinárů.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Město

ve městě pár obchoďáků, kde vás při příchodu a odchodu prošacují :-D taky vtipné.... jinak bazar v Medině....plno klumpů, fejků až oči přecházejí :-D roztrhají vás hned při vstupu a tahaj do svých krámků....

Výlety

no byli jsme jen na velbloudech a koních.... jako v poušti to nebylo....jen procházka po suché trávě asi na 2,5h s focením v hábitech a ochutnávkou chleba co uplácala domorodka v peci....všichni se báli jíst, ale snědli jsme všechno a kupodivu nám nic nebylo :-D

další vejlet byl na čtyřkolkách ....

a třetí atrakce byla Pirátská loď....fotky a vyprávění místních bubáků úplně nádhera....tak jsme se taky rozmýšleli, ale nakonec jsme zjistili, že to zas tak úchvatný není a jiní lidé říkali že katastrofa..akorát vyhozený peníze..

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Tento hotel není pro náročné, ale na válení a odpočinek na pláži a u bazénu dostačující.... I přes nějaké nedostatky jsme si dovču užili na maximum, jeli jsme si odpočinout a to se nám podařilo :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání