Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Club Lookéa Salammbo Hammamet **** (Tunisko - Hammamet - Yasmine Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 550x
Recenze se líbila: 684 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 7

Moc se nám tam líbilo,jestli to někdy vyjde určitě se sem vrátíme,velká pochvala patří delegátce ********* Petře Křížové,milá,ochotná,usměvavá,prostě zlatíčko na správném místě,cokoliv jsme potřebovali poradila nebo jen tak popovídala.Fakt jsme ji obdivovali i když toho měla někdy dost .Petro díky!!!!

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ubytování normální, žádný luxus,stejně jsme tam celý den nebyli,ale čisto,měli jsme výhled na moře,takže dobrý,uklízečky usměvavé,uklízely podle toho jak jsme chtěli.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Kdo tvrdí že si nevybral tak lže,všeho bylo dostatek,někdy se něco nepovedlo,ale kdo vaří bez chyby?Číšníci v pohodě,neustále je někdo kontroloval,tak se snažili,úžasný dortíčky,někdy jsme jich měli na talíři víc než jídla,ne moc sladké,ale dobré.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Kdo chtěl sportovat vždycky si něco našel,animátoři se hostům hodně věnovali,vždycky s úsměvem,pořád bylo na co koukat,bazén čistý,večerní programy každý den,scénky,tanečky,břišní tanečnice,diskotéky,fakt dobrý.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž uklizená,moře teplé a čisté,až poslední dva dny tam naplaval bordel,ale s tím nikdo nic nenadělá,to je příroda.Lehátka i slunečníky vždy volné,osušky na pláž na zálohu kterou vrací na konci pobytu.Chtěli jsme jít na padák,ale odvaha nějak nebyla, z lehátka se na to hezky koukalo.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Do městečka po pláži 20 minut pěšky podle moře,zpátky jsme jezdili taxíkem za 5 dinárů,zkouší cenu měnit tak se nedejte.Okolí hotelu moc neprohlížet,všude pěkný nepořádek,co nemusím uklízet-neřeším.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Byli jsme moc spokojeni,je lepší jet s nějakou partou,ale i tak to bylo krásné.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 30
z 36 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Eva: Večeře - 25. 3. 2015 1:29

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak to je s večery - respektive s večeřemi v restauraci, byla jsem v tomto hotelu v roce 2009 a rozhodla jsem se, že se letos vrátím. Tehdy byl každý večer na jiné téma, znamenalo to např. černo-bílé oblečení, společenské oblečení atd...trvá to i nadále? A ještě bych se chtěla zeptat, zda-li je restaurace stále kuřácká. :-) Děkuji Vám za odpověď. reagovat

Drahomíra Sedláčková: Re: Večeře - 25. 3. 2015 7:11

Dobrý den,večeře jsou každý den na jiné téma,italská,tuniská,španělská atd.sice tomu dají pokaždé jiný název,ale v podstatě je to stejné jen pár změn v jídle.Restaurace byla nekuřácká,ale pár jedinců tam stejně kouřilo.Animátory jsme dostali fakt úžasný,pořád samej úsměv,srandičky.To společenské oblečení do barev bylo také,kdo ho neměl nic se nedělo.Byli jsme tam v září takže i docela klídek až na ruské klienty,ale pobavili.Jela bych hned znovu,tak si to užijte,kdyby něco,ptejte se.Draga reagovat

Ivana: Dotaz - 21. 4. 2015 21:09

Zdravím, je něco, co byste nám doporučili vzít si s sebou? A můžete mi prosím napsat, ve které části je nejlepší ubytování? Moc Vám děkuji za odpověď. Ivana :-) reagovat

Draga: Re: Dotaz - 19. 5. 2015 18:22

Taky zdravím,nějak jsem na vás zapomněla,ubytování jsme neřešili,celý den jsme byli u vody nebo někde venku,takže na spaní dobrý všude,stejně nám byl pokoj přidělen,vybírat jsme si nemohli.A co vzít navíc,snad jen něco do vody,to mi dost chybělo,plavat se moc kvůli vlnám nedalo a stát ve vodě jen tak mě nebavilo,tak nějaký kruh nebo něco čeho se dá chytit a jen tak se plácat na vodě.Přeji vám hodně sluníčka a užijte si to Dr. reagovat

Ivana: Re: Re: Dotaz - 19. 5. 2015 19:09

Moc díky :-) Já spíš kvůli mýmu manželovi, chodí neustále na toaletu :-p, na pokoj, je citlivka, tak proto jsem vyzvídala polohy pokojů. Nějakou mapku náhodou nemáte? Moc děkuji ještě jednou. Ivana reagovat

draga: Re: Re: Re: Dotaz - 14. 7. 2015 10:39

Dobrý den,tak co dovča,doufám že jste to stihli ještě včas a užili si ji..... reagovat

Draga: odpověď - 20. 5. 2015 8:15

Mapku fakt nemám,budovy jsou od recepce kde se všechno koná asi 200-300m,toalety jsou na recepci a ta je od moře a bazénu kousek, dá se doběhnout ať nemá strach,tak se mějte,kdyby něco pište Dr. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání