Napsat recenzi

Salammbo Hotel Hammamet

Recenze hotelu Club Lookéa Salammbo Hammamet **** (Tunisko - Hammamet - Yasmine Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 355x
Recenze se líbila: 252 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jedná je o hezký hotelový resort složený z několik budov, na hlavní budově probíhají veškerá jídla a vlastně i pití. Co musím velmi vyzdvihnout, je bazén s bazénkem pro děti, aqua park se skluzavkami pro menší děti, tak tobogány od 10ti let. Krásné, čisté, udržované. Moc jsme tedy nepochopili jejich polední pauzy. všechno vypnou a obsluha jde prostě na oběd. Ale dá se na to zvyknout :) Pláž tedy udržovanou moc neměli. Všude odpadky, vajgly a bobky od velbloudů. Takže jsme si vždy museli najít nejméně exponovanou část pláže vzhledem k našim dětem ve věku 5 a 2,5 roku. Moře bylo vcelku čisté, ale hlavně dlouho jsme šly a nebyla hloubka. Takže dětičky si mohli hrát a my byli v klidu, že někam nezahučí. Trochu protivní byli prodejci šuntů na pláži, ale po pár dnech už jsme je prostě nevnímali. Ale zpět k hotelu. Jídlo bylo docela pestré (dalo se vybrat), ale chybělo nám zde více druhů ovoce. Byl k dispozici meloun, občas nektarinka, ale nahnilé blůmy a hrozno bylo na denním pořádku. Bylo potřeba chodit na jídla celkově za včasu, jinak nebylo doplněné jídlo, všude neuklizené stoly po hostech co už odešly a už se neprostíralo. Pak jsme museli shánět a hledat příbory, ubrousky, sklenky atd. sami. Odpolední svačina byla vždy pouze zmrzlina a palačinky s nutelou. Dopolední ani žádná nebyla. Příjemné a stále uklizené pokoje byli moc fajn. Co se nám ale nezamlouvalo, tak bylo to, že veškeré animační programy byli ve Francouštině. Bohužel ani ne v AJ. Ale jinak animátoři byli moc fajn. Český nebyl žádný. Měli i hřiště pro dětičky (sice malinký a málo vybavený), ale byl, koutek pro děti byl, ale pouze pro francouzké děti s francouzky mluvícími tetami. Recepce ochotná a v pohodě, personál restaurace katastrofa, uklízečky prima. Pouze upozorňuji, že pokud jedete s druhou rodinou o počtu tří lidí, tak jsou v úplně jiné části resortu a 4člená taktéž. Mají tří a čtyřlůžkové pokoje v jiných částech resortu. Fungují zde telefony na pokojích a lze si zde volat z pokoje na pokoj. V té třílužkové části špatně fungovala Wi-Fi. Tak to je asi vše :) Krásnou dovolenou Vám všem. P.S. Tunisani jsou trochu méně na hygienu. WC mimo Váš pokoj jsou fakt, fakt špatné. Uklízejí se tak jednou za dva dny.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Pěkné, čisté.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Nic moc.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

V pořádku.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Nic moc

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Neumím posoudit, byli jsme pouze v hotelovém resortu.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Jednou stačilo

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 30
z 36 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání