Napsat recenzi

Dovolená za všechny peníze

Recenze hotelu Samira Club Spa & Aquapark Hotel *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2013
Přečteno: 1 417x
Recenze se líbila: 539 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 5

Na tuto dovolenou raději zapomenu.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ubytování v různobarevných bungalovech,s různou vdáleností od hlavní budovy.

První pokus při ubytování nám nevyšel.Jsme rodina s tříletým dítětem a byl nám přidělen oranžový bungalov,který je nejdále od hlavní budovy,což mi připadalo jako hloupý vtip.Oranžové bungalovy dostali všichni češi kteří přiletěli s námi.Asi nás chtěli mít všechny pohromadě jako nějaké exoty,němci nebo francouzi asi pro tunisany mají větší cenu.Nakonec jsme se domluvili na výměně,takže nám byl přidělen žlutý bungalov,hned u hlavní budovy.Záhada,že to najednou šlo.Sice nás to stálo 5euro,ale tam není nic zadarmo.

Ubytování vevnitř bylo jinak docela ucházející,nic co by ohromilo,ale také nešokovalo.Celou dobu sice protékal záchod,nefungovala televize a nešla štelovat teplota vody,ale to se dalo překousnout.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Tak tady to byl kámen úrazu.Už jen vstoupit do jídelny bylo na vlastní nebezpečí.Smrad který Vás praští hned do nosu je nezapomenutelný a v okamžiku Vás přešla chuť na jídlo.Samotné jídlo pak bylo děs a hrůza.Celý týden jsme byly na hranolkách a pizze a naše dcerka na suchých těstovinách.Díky bohu,že na snídaních se nedá co zkazit,takže ty kdyby byly celý den,tak bych se nezlobila.Obědy a večeře naprostá tragédie.Ještě že byl k dispizici k obědu a k večeři meloun,takže alespoň něčím jsme se nacpali.Když už jsme měli ke konci týdne opravdu hlad,tak jsme vyrazili do centra Hammametu na jídlo.A že jsme se tam konečně najedli.Takže si zaplatit all inclusive kvůli hranolkám,to opravdu nemá chybu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vybavení okolních budov asi ucházející,ale to nám tak nějak bylo jedno,páč jsme se tam nějak nevyskytovali.Super byl Snack bar u bazénu.Jídlo a nanuky po celý den(myslím tím hranolky a pizzu),vždy čerstvé a dostatek.A hlavně žádný nechutný smrad.U druhého baru balená voda stále k dispozici.Bazén pěkný,jen v té zimě jakou jsme tam měli,se moc koupat nedalo.Lehátek u bazénu dostatek,jen slunečníků tam bylo asi 10,což na nějakých 200lehátek opravdu nestačí.Animátoři,to je úplně bez komentáře.Hrůza a děs,nad tím by se tam měl také někdo zamyslet.Byla už jsem na podobné dovolené mockrát,ale tyhle rádoby animátoří,to byla tragédie.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Lehátek a slunečníků vždy dostatek.Písek jakž takž čistý,jen kvůli všude přítomným koním a velbloudům se nadali přehlédnout jejich h****.Jelikož si v písku hrají malé děti,tak to bylo velice nepříjemné a docela nebezpečné.Občas nebylo daleko k maléru,když se kůň nebo velbloud proháněl mezi děckama.A že jich tam bylo.O vlezlích prodejcích je také zbytečné se rozepisovat.

Moře bylo krásné,ale šíleně ledové,mělo stěží 17-18stupňů.Jít si smočit byť jen kotníky,bylo o infarkt.Nějaké ty vodní atrakce tam byly,ale mi nevyužili.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

V areálu hotelu to ušlo,ale jen vyjít před bránu to bylo něco.Hnus,špína,bordel a všude přítomní vlezlý prodejci.Procházku kolem hotelu jsme si troufli absolvovat pouze jednou a to opravdu jen kousek.No opravdu zážitek.

Na nákupy a jídlo jsme jezdili do Nového Hammametu,tam už je to o něčem jiném.Tam už to vypadalo hezky,bylo na co koukat,kam jít nakoupit a kde si dát něco dobrého na zub.Taxi za dobré peníze a kdykoliv a kdekoliv k dispozici.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Jelikož nám nepřálo počasí a měli jsme hezky pouze dva dny,tak to bylo veliké zklamání.Za ty peníze co jsme za dovolenou dali,jsme si představovali tedy úplně něco jiného.Každopádně vím,že sem už nikdy nepojedu a nikomu ani nedoporučím.Určitě to není pro rodiny s dětmi,ale spíše pro nevychované němce,francouze nebo mladé lidi.Kdo si chce odpočinout a užít si klidnou a pohodovou dovolenou,tak tady určitě NE.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 65
z 87 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Iveta: Samira? - 15. 8. 2013 9:36

V Samiře jsem byla 2 x a letos jedu znovu. Nevím, paní vy nevíte, že v červnu je moře chladnější? Nad vaším komentářem zůstává rozum stát. Od nejzadnějšího bungalovu k bazénu je to maximálně 300 metrů, tak nevím, co by jste vlastně chtěla? Bungalov na nožičkách v moři? Tříleté dítě neujde 300 metrů? Čím dál tím lépe, je tam večer klid. Jídla bylo vždy dost a ostatní recenzenti to potvrzují. No ovar tam určitě neservírují. Tak raději zůstaňte doma. reagovat

Minoltta: Váš názor - 15. 8. 2013 13:47

Váš názor na mou dovolenou je mi úplně ukradený!!! reagovat

dž: RE: samira? a vas nazor - 20. 8. 2013 20:28

IVETO, dokonce tam byli v kvetnu, ne v cervnu!! a este ze tak, kdyby jeli v sezonu, to teprv by to dite nezvladli uhlidat (ti otresni animatori asi znamenaji, ze se o dite museli starat samotni?!?) ale zase na druhou stranu levny kveten = nastesi "lehatek a slunecniku vzdy dostatek", a o odstavec vic ze 10 slunecniku nestaci,. pak taky stradali hlady, ale opet nastesi porad jezdili do HAM mametu dat si neco na zub, to jak jim nestacilo nacpat se melounem (a v super snacku hranolkama, a pizzou a nanukama). no a co teprv jak jim ten bakany hotel zaridil to hezky pocasi jenom na 2 dny! a teplotu vody jen na 17-18stupnu. no fuj, to by se meli v samira clubu moc moc stydet! a o tech vlezlych prodejcich za branou hotelu (kde je za branou hotelu hnus, spina a bordel) o tech ani nemluvim. hned to napisu na recenzi... OMG PANI MINOLTTA!!! OMG reagovat

Hana: Re: RE: samira? a vas nazor - 13. 10. 2013 17:21

v červnu jsme navštivily s dcerou 4hvězd.hotel Solarus imperial park.Doporučila bych dotyčné paní návštěvu tohoto objektu!!!!!Poprvé(po naší 7mé návštěvě Tuniska) jsme podávaly reklamaci!!!Nejen,že jsme byly odškodněny,ale ck Blue Style hotel stáhla uprostřed sezony z nabídky!!! A tak jsem si v září vyrazila spravit dojem do Samiry.Nevím,jestli se jedná o stejný hotel,jaký popisuje paní,ale tady to v jídelně vonělo(i když ne knedlo-vepřo-zelem...),byly jsme rády za zelený bungalov mimo "rachot",němčinu slyším raději,než ruštinu a animátoři byli prostě skvělí!!(i uplně malí caparti je milovali!!!)...Za nás tedy jediné mínus!Týden tam byl málo!!!Když se zadaří,příští rok znova sem(a paní doporučuji např.Maledivy!) reagovat

Kis: Samira? - 1. 9. 2016 18:25

No tak, když se vám tam tak líbí, tak ani nevracejte, zústante tam v té nádheře. Práci by vám v hotelu jistě dali, když nestíhají a vy aspon nebudete mít čas psát ty smyšlené bláboly. V Samiře múžete objednat i kelímky, aby se nepoužívaly použité, protože některé nevyléčitelné nemoci jsou přenosné slinami. Já myslím, že je nemusím jmenovat. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání