Napsat recenzi

Bezvadná dovolená!!

Recenze hotelu Palador Beach **** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 267x
Recenze se líbila: 945 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Super dovolená v menším hotelu. Na to, že je to Tunis, se v hotelu denně uklízelo a to včetně pokojů. Výborné jídlo, spíše tuniské speciality, nečekejte nic moc evropského. Hezká hotelová pláž. Nejlepší animátorský team, zábava zaručena!

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Pokoje jsou prostorné, čisté! V koupelně je i fén. Většina pokojů je s výhledem na moře. Funkční klimatizace. Uklizečka denně uklízela, jediný problém byl občas s toaletním papírem. Pokud navíc necháte na pokoji "bakšiš", určitě poznáte rozdíl. Uklizečky jsou za to velmi vděčné. Pokud nám zapomněla dát ručník, nebo toaletní papír, na recepci vše hned vyřešili. Jedinou výtku bych mohla mít k ubrusům, které občas dávali na stoly... Jenže když se potom při večeři podíváte na některé hosty, dojde Vám, že by museli kupovat nové ubrusy každý den... Jinak uklizečky ráno uklízí perfektně i vše kolem bazénu, takže se nemusíte bát žádné špíny.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Mě osobně vyhovovalo. Nečekejte nic evropského. Vaří hlavně jejich pokrmy. Velmi často kuskus, zapečená zelenina, těstoviny, zeleninové saláty, mořské plody... Snídaně jsou jednodušší, ale bohatě stačí. Myslím, že každý si vybere z výběru croissantů, sladkých i slaných, toustů, zeleniny, nějaký ten salám a sýr... Tuniské víno nic moc, dá se pít rose. Pokud alkohol, tak doporučuji pít tuniský (pastis, bucha). Pokud si dáte vodku, gin, whiskey, hrozí, že bude ředěná. Samozřejmě se dá na baru koupit celá flaška vodky, nebo čehokoliv, ale není to zrovna nejlevnější. Ale máte jistotu, že je to neředěné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Personál hotelu byl velmi milý. Je ale potřeba vědět, že je to prostě arabská země a za "bakšiš" Vám všichni zlíbají ruce. Proto si někteří čeští občané tak stěžují, že si jich tam nevšímali a nedostali všechno hned a nedostali toho hodně, tak jako např. francouzi. Já si naopak všimla, že i k francouzům se chovají jak ke komu. Pokud hned ze začátku pochopíte komu a kdy dát malou odměnu, budete se tam mít stejně královsky. Nemusíte jim ale v žádném případě nic dávat každý den! Jediná výtka patří výměně peněz.... Někteří lidé si marně pokoušeli vyměnit dolary za dináry. Mysleli jsme si, že je personál recepce neschopný. Po návštěvě Yasminu (Hammamet) jsme zjistila, že tento problém je jak na místní poště, tak v bance, tak i v největších hotelech. Naštěstí se téměř všude dá platit jak dolary tak eury. Animační team? Co říct. Nejlepší! Pokud se Vám nic nechtělo, do ničeho Vás nenutili. Pokud nechcete celou dovolenou ležet, od rána se Vám věnují. Můžete si zde zacvičit stretching, aqua gym, water polo, volleyball, step aerobic, zahrát šipky... Večerní programy se každý den měnili. Opět pokud jste chtěli, animátoři Vás dokázali zabavit i do pozdních hodin. Doporučuji se nebát a jít navštívit některou z místních diskoték. Vůbec se nebojte! Nejsou to žádné pajzly, kde by Vás tunisani obtěžovali. Naopak jsou to jedny z nejlepších klubů, jaké jsem mohla navštívit.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Moc pěkná a hlídaná hotelová pláž! Moře krásné, čisté. Jen poslední dva dny nám hodně foukalo a tak bylo rozbouřené a špinavé, ale je to moře a s tím se musí počítat. Jediným problémem je málo lehátek. Občas jsme si museli přivstát a jít si dát osušku na lehátko třeba v 7 ráno...

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

No..je to Tunis.. Pokud se chcete podívat do města, jeďte do Yasminu.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Pro mě nezapomenutelná dovolená. Možná se tam příští rok vrátíme. Hlavně, hotel odpovídá ceně. Pokud za cca plus mínus 12 tisíc čekáte luxus a zázrak, tak ten se nekoná. Pokud nejste extra náročný typ, bude se Vám tam líbit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 17 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání