Napsat recenzi

Po novom sa hotel volá Movie Gate Miramar

Recenze hotelu Hotel Miramar Hammamet **** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 1 375x
Recenze se líbila: 598 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel má 4* ale rozhodne si ich nezaslúži. Ledva je to na 3*. Mali sme zarezervovaný iný hotel, ale po prílete na letisku nám povedali, že je preplnený a ideme do iného, vraj oveľa lepšieho, ktorý je v meste jeden z najlepších vo svojej kategórií. Neviem si teda ani len predstaviť, aké môžu byť tie ostatné... Možno, keby to bol hotel v novej časti mesta, ale myslím si, že tie už nie sú pre naše priemerné slovenské peňaženky... (Aj keď ani tento vôbec nie je lacný...)

Ubytování  průměrně (2/5)

Keď nám ukázali našu izbu, bolo mi do plaču. Kúpeľňa bola samá pleseň, zo stropu nám tiekla voda (asi z toho, že sa nad nami práve niekto sprchoval), vo WC tiež kvapkala voda a po spláchnutí voda tiekla až na chodbu izby. Ďalší šok prišiel, keď sme vyšli na balkón: výhľad na cca. 3 metrový biely múr a vysoké stromy, všade odhodené PET fľaše. Keď som žiadali o výmenu izby, povedali, že nechápu prečo, veď je to veľmi pekná izba. Izbu nám nakoniec vymenili až na druhý deň. Dostali sme jednu na najvyššom (3.) poschodí s výhľadom na záhradu a kus mora. Tá už bola OK, ale určite nie je pre náročných. Jednoduché zariadenie: manželská posteľ, jedna prístelka, stôl, stolička, 2 nočné stolíky, TV (ktoré ale asi nevyužijete, lebo majú len francúzske a arabské stanice). Klimatizácia síce funkčná , ale dosť hlučná. Dá sa na ňu ale po nejakom čase zvyknúť. Chladničku v izbách nehľadajte, môžete si prenajať za cca. 7 TDN/deň. Izby sú inak čisté, upratovali každý deň aj na balkóne a taktiež nám každý deň vymenili aj uteráky. (nechávali sme upratovačke bakšiš, tak možno aj preto...)

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Koľko ľudí, toľko chutí... Raňajky boli bohaté: ovocie, zelenia, bagety (aj celozrnné), sladké pečivo, cereálie, maslo, syry, salámy, džemy, jogurt, ryžová kaša, praženica, párky, robili omeletu, ktorú vám naplnili s tým, čo ste si vybrali, palacinky, káva, čaj (viac druhov), kakao, džusy (nečakajte ale čerstvé, sú vyrobené zo šumienky).

Obedy a večere boli už o inom... Bol síce celkom veľký výber, ale do všetkého dávajú to isté (dosť aromatické) korenie, kvôli čomu človek má pocit, že je vždy to isté jedlo. Mäso mali niekedy úžasne pripravené, že sa až rozpadlo, niekedy bolo ako žuvačka, že sa ani krájať nedalo. To isté platí aj na prílohy: hranolky raz surové, raz totálne zhorené, ryža a varené zemiaky takisto. Zákusky aj na obed aj na večeru asi tak 10 druhov. Tie boli celkom dobré. Zmrzlina iba večer. Zelenina, śaláty a ovocia aj na obed aj na večeru. Celý deň robili pizzu pri bazéne, ktorá tiež nebola zlá (ale iba tomato + syr, iné tam nečakajte). Tu podávali aj ľahké obedy – zvyčajne grilované mäso/rybu, šaláty a nejaké cestoviny. Aj keď sme sa nevedeli z chuti najesť, hladní sme nikdy neostali.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Hotel ponúka kozmetiku, masáže, fakultatívne výlety (za dosť vysoké ceny, ktoré sa dajú zjednať aj na tretinu). Dá sa hrať tenis, stolný tenis, minigolf (pre ultra all inclusive je to v cene), biliard, stolný futbal za poplatok (2TDN/hra). Majú tiež detské ihrisko, ktoré ľudia moc nevyužívajú, pretože tam po celý deň svieti slnko a chládok tam nenájdete ani len omylom. V areáli hotela sú 4 vonkajšie bazény, z toho jeden plavecký, jeden s 3 toboganmi jeden akoby relaxačný a jeden mini bazén pre deti so šmykľavkou . Večer sú tu diskotéky, občas živá hudba na terase pri bazéne. Wifi na recepcií zadarmo. Hotel má aj 3 A´la Carte reštaurácie: taliansku, čínsku a mediterrane. V ultra all inclusive je to v cene, treba si ale zarezervovať stôl deň vopred. V bare na pláži alkoholické nápoje okrem piva nemajú (čo mne osobne nevadilo). Majú tam colu, sprite, fantu, tie ich džúsy (všetko extrémne sladké, mi sme to riedili vodou 2:1) a balenú vodu. Alkohol v ostatných majú: vodku, whiskey, gin a miestnu Buchu – pálenica z datlí. Vodu inak majú v každom bare – na pláži, pri bazéne, pri recepcií a v jedálni, môžete si vypýtať, koľko len chcete. V bare pri bazéne teoreticky non-stop funguje, takže smädní určite nezostanete.

Čo sa týka upratovačiek, záhradníkov a ostatný personál, na čistote a poriadku si moc nepotrpia. Ráno všade pozametajú a tým to aj haslo... Personál je inak celkom milý, stačí sa na nich trochu usmiať a hneď vás berú ako „my friend“. Netreba sa chovať povýšenecky a nebudete mať s nimi žiadny problém. Kto cestuje s deťmi, musí sa pripraviť na to, že ich tam budú hladkať, srandovať s nimi a nie je nič výnimočné, keď im dá úplne cudzí človek (domáci) pusu na hlavičku. Oni deti proste milujú a takto to dávajú najavo.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Široká pláž s bielym pieskom a krásne more bolo to, kvôli čomu sa tam oplatilo byť. Keď fúka vietor od brehu, je to niečo nádherné... Ako z katalógu. Priezračná, tyrkysová voda, príjemne teplá. V opačnom prípade (teda keď fúka od mora) sú dosť veľké vlny, ktoré dokážu vyplaviť okrem trávy všetko možné, čo si viete predstaviť. Čistota a poriadok na pláži nie je o nič lepšia, ako v areáli hotela. Všade zahodené smeti (začo môžu turisti, ktorí to tam všetko rozhádžu, ale taktiež aj personál, ktorý sa na to vykašle.) Pozbierajú maximálne umelé poháre a PET fľaše. Obhorky z cigariet, vrchnáky z fliaš, ostré kusy plastov tam vždy ostanú. Nehovoriac o tom, že tesne pri vode chodia ťavy a kone, ktoré keď sa tam vyšpinia, nikto to nerieši... Maximálne tak prílev a odlev. Lehátka na pláži a pri bazénoch zadarmo, ale v obmedzenom množstve. Chce to skoro vstať a obsadiť si ich uterákom. Po 9.00 už voľné určite nenájdete.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Nie je nič výnimočné, keď pri prechádzke tou ich krásnou záhradou zakopnete do PET fľaše, použitých umelých pohárov, špinavých tanierov, zahodených servítok či iných smetí. Je mi jasné, že je to iná krajina a že tam je to normálne. Predsa si ale myslím, že pri 4* hotely by si na toto mohli dávať pozor a upratať to aj 20x za deň, keď treba. Nie je na škodu zobrať si so sebou niečo proti lietajúcemu a lezúcemu hmyzu. (Môže sa stať, že Vás vo vašej izbe navštívi šváb. Nie je to ale preto, že by tam bola špina – ide to za potravou, takže jedlo si v izbe radšej nenechávajte, alebo ak áno, tak len zabalené)

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Dovolenku sme si užili, ale do Tunisu sa už asi nevrátime...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání