Napsat recenzi

Hotel Bel Air

Recenze hotelu Hotel Bel Air *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 501x
Recenze se líbila: 486 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

dovolená vybraná na Last minute pár dní před odjezdem s podmínkou daného letiště a ceny...... do 11tis.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Pokoj - 1 manželské postel, 1 samostatná, mini balkonek jen na pověšení prádla s výhledem na bazén a v dálce na moře. Na pokoji nepořádek, lampičky bez stínítek.. s koukajícími dráty....a taktéž zásuvky (tj pobyt s dítětem ... nevím nevím)..... pokreslená zeď. Po rozhovoru s ostatními hosty.... někdo dostal hygienické potřeby, někdo měl předložku před vanou...... někdo prostě ne. My ne :-).

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

stravování - polopenze. Snídaně celý pobyt (2 týdny) stejné ... po 3 dnech zmizely i sýry... zůstaly vařená vejce, 1 druh bagety, máslo, buchty..... večeře o hodně lepší... výběr z několika druhé jídel. Jen bylo potřeba chodit včas :-).... všichni byli jak kobylky. Jinak jídla v Tunisu jsou celkem ostrá.... nám to nevadilo... ale všimli jsme si, že pár rodin s dětmi.. občas zašli do okolích restaurací.... nakrmit děti, protože na ně to ostré bylo až moc.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

vybavení hotelu - pouze bazén. Bazén luxusní - málo hostů - tj bazén neustále prázdný, každý den vysáván, čištěn....... dále v hotelu už nic nebylo .... žádné slibované animační programy, bary - nefunkční...... pouze čajovna... (nebo co to bylo) a i tam .... nic nebylo. v hotelu byla celkově nuda...... až na to, že po celý pobyt jelo z reproduktorů u bazénu jedno cd neustále dokola.... a to nekecám. :-))) 8 písniček... celý pobyt..... další věc co byla celkem znát....hotel se postupně začal plnit ruskými turisty.... a personál je začal všude prosazovat. Další problém tak nastal při výměně peněz.. v Tunisu se peníze na místní měnu mění v hotelu.... ale jakmile personál naznal, že nemá a nedá... tak máte smůlu. Nám se to stalo několikrát... a podle slov i několika dalších čechů v hotelu... i jim.... takže nezbývalo než buď začít nadávat.... nebo poslat na recepci někoho o pár minut později..s nasazeným sladkým úsměvem..... další vybavení dle katalogu - trezor .... schránky vysoké necelých 10cm..... hotel i cestovka upozorňuje... že veškeré cennosti máte nechávat v treozru...že za krádeže neručí ... ale do trezoru dáte max pas .... fotoaparát a další větší veci (i NTB) se tam nevejde.... + trezory už od pohledu... (vypadalo to jako stěna s poštovními schránkami) ..nevypadaly moc zabezpečeně. .... lednička - cestovka v katalogu zmiňovala možnost lednice na pokoj za poplatek.....avšak na pokoj je přísný zákaz donášení jakýchkoliv potravin (pokud někoho recepční viděl i např s melounem tak nadával a nepustil).... tj lednice opravdu jen na chlazení vody..... jinak bohužel....trochu zbytečná....což např pro hosty s polopenzí... by se celkem hodilo. Internet - prvních pár dnů nefungoval, potom ano... jak bylo v katalogu... v koutku u recepce. Klimatizace - na pokoji s vlastní regulací - klimatizace fungovala... ale spát se při ní nedalo... tj fungovala jen přes den... Úklid pokojů - prvních pár dnů bez problému ... (cca 3 dny ..... po návratu z pláže cca v poledne ....pokoj uklizen - zameten, výměna ručníků, vytřeno) .. následně... to začalo váznout... o toaletní papír jsme si museli říkat.. někdy si ho i sami vzít z úklidového vozíku na chodbě.. když byl personál v jiném pokoji.... druhý týden.. už se neuklízelo.... pouze, když jsme náhodně potkali uklízečku na chodbě a požádali ji.. jestli teda uklidí i nám.....opět... nebyl to jen náš problém.. ale všech čechů v hotelu. Nebylo to nic příjemného... přijdete ve 3 odpoledne z pláže od písku, unavení z vedra.. a ještě pak takto čekáte na balkoně nebo na chodbě..až vám naštvaná uklizečka uklidí... protože jste si o to řekli... a ještě se na ni koukáte a nervozně čekáte.......

....ale na závěr..... pláže úžasný...takže hotel byl opravdu jen na přespání ...... jen asi celkem nevhodný pro rodinu s dětmi :-))) o ty bych tam měla asi trochu strach

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

cesta k moři.... v cestovce info cca 500m...... realita..... ano...ale jen vzdušnou čarou... cesta k pláži trvá cca 10min normální chůzí.... hotelová pláž je společná ještě s jedním hotelem.. tj kapacita neodpovídá.... když jsou hotely plně obsazeny....avšak.. pokud budete slušní k personálu..... lehátko dostanete vždy :-) ... v okolí je půjčovna skůtrů, šlapadel...a ostatních vodních sportů... pláž je čistá se světlým pískem a s pozvolným přístupem..... my zažili... na střídačku... menší vlny a klidné moře. Moře je průzračné..... celkově.... super. Lehátka a slunečníky jsou samozřejmě zdarma. u baru je wi-fi ..... co mi tam chybělo..byly sprchy a WC ...... mimo soukromou pláže se dá jít dále i na veřejné...... samozřejmě čím dražší hotely.... tím i okolí pláží a pláž samotná vypadá jinak :-))) .. jsou zde i místa ... kde byli "zaparkovaní" velbloudi..... kteří se tam i venčili :-)) ... a další nepořádek... ale celkově... pláže super.

Okolí hotelu  průměrně (2/5)

všude strašná špína, naděláno od velbloudů, psů.... a kdoví čeho ještě :-) .... turisté tomu taky moc nepřidají..... všude se válí láhve od vody..... všude rozbité sklo.... přeplněné popelnice.... atd...... okolí radši nezmiňovat. v okolí hotelu .. pár kroků obchůdky... kde se dá pořídit vše co je potřeba.... hned vedle hotelu se nachází skvělá restaurace...

Celkový dojem  průměrně (3/5)

celková dovolená..díky člověku se kterým byla..... byla suprová. bohužel... ale sem už asi nepojedeme..... trochu nás zklamala informovanost z cestovky (vyplňování kartiček na letišti, vzdálenost hotelu od pláže, fungování hotelu, ramadán.....) mentalita tunisanů.. na to je potřeba si zvyknout..... atd.... :-)) ... ..ale na druhou stranu.. za tu cenu ... moře luxus... jen asi příště trochu jiná lokalita....

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 2 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání