Napsat recenzi

Trochu jiná realita

Recenze hotelu Hammamet Regency **** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2019
Přečteno: 70x
Recenze se líbila: 204 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkově jsme byli spokojení, ale

už bychom sem nejeli. Byli jsme v Tunisu asi 10x v ruzných hotelích, a všude velmi spokojení.

Ubytování  průměrně (4/5)

Ubytování hezké. Zejména proto, že jsme dostali nejlepší pokoj s balkonem a výhledem na moře. Uklizečka velmi pozorná- starší generace. Není co vytknout.

Strava a stravování  průměrně (1/5)

Zde je katastrofa. Ani jednu hvězdku nedávám...

Na prvním místě lidský faktor. Pokud nedáte číšníkovi spropitné, dostanete decku vody a na druhou čekáte hodinu. Pro pivo víno je lepe si zajít. Raději jsme platili číšníka, který pak ochotně došel.

Na druhém místě logistika. Na 300 hostů malý prostor pro bufet. Neustálé přebíhání, fronty horší než za socialismu. V okamžiku z pekáčů zmizelo maso, nebo olivy...

Z toho pak plynoucí nesmyslné plýtvání turistů, kteří si nandali co nejvíce. Vrchovaté talíře nosili čísníci zpět vyhodit. U snídaně pravidelně přinesli míchaná vajíčka po pulhodině. Na 300 hostů jeden toustovač s výkonem, že jeden toust trval 5!! minut.

Na třetím místě vlastní kuchyně- den co den to samé.Ani jedna změna. Kuřecí a skopový guláš, špagety s kečupem, nemastná neslaná pica. Občas rizoto s hlavami z krevet.Z ovoce jen meloun, zelenina zelí. I místní olivy tak jednou za 3 dny.

A co je nejhorší? Pro lidi co si v hotelu či na pláži jídlo objednali a platili- tak luxus. Kvalitní picy, masa, ovoce zeleniny. Pro ostatní pocit, že zbytky od těchto lidí se mrsknou do směsky pro all inclusiv.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

No, celkově byl hotel asi kdysi velmi pěkný. Hezká zelen. Nicméně část zahrady po požáru, na věcech je znát neudržování.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Lokalita pěkná, ale zase lidský faktor. Po vlnách je u okolních hotelů uklizeno, chaluhy shrabány, u tohoto hotelu chaluhy bez uklidu.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

OK, dobrá poloha

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Jak píšu, nejlepší se ubytovat beze stravy a chodit se najíst jinam

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání