Napsat recenzi

Prima dovolená, škoda, že už skončila

Recenze hotelu Golden Tulip President Hotel Hammamet (ex President COOEE) **** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 692x
Recenze se líbila: 525 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • místní aquapark místní aquapark
  • hotelové výtahy hotelové výtahy
  • tuniské koktejly tuniské koktejly
  • pohled na hotel od jednoho z bazénů pohled na hotel od jednoho z bazénů
  • pohled do lobby pohled do lobby
  • pohled z balkónu pohled z balkónu

Krásný hotel, skvělé jídlo, teplé moře, příjemní lidé, prostě paráda!!

Nedejte na kritické recenze, stojí za to se do Le President vypravit...

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Pokoj na hotelu s výhledem na moře a balkónem, klimatizací, denně úklid, čisto. Snad jen hlučící večerní hosté na chodbách mohli pokazit příjemný pobyt, ale my jsme si ho zkazit nenechali (špunty do uší to jistily) :-).

V prvním týdnu převládali hosté z Francie, Itálie a místní Tunisani, ke konci pobytu vzrostl počet Rusů a Čechů. Na chování či preference ze strany personálu si nemůžeme stěžovat.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Jídlo vynikající, pestré, snad jen snídaně by se někomu mohly zdát hodně stejné, ale kdo z nás doma má k snídani na výběr vejce na 3 způsoby, salám ,sýr, zeleninu, 4 druhy marmelád, cereálie s mlékem či jogurtem... Občas se muselo (cca 2-3 min.) čekat na talíře ši hrnky na kávu, ale nebyl to problém, aspoň si člověk očima vybral a pak šel "najisto". Časem člověk vypozoroval, kdy na jídlo chodí nejvíc lidí a tak se těmto "rush hours" dalo vyhnout. Číšníci byli milí, usměvaví, okamžitě uklízeli nádobí, prostě nemělo to chybu.

No a tuniský koktejl byl prostě super! :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Úklid dokonalý, stále jste někde potkávali uklízečky, které vytírali chodby a společné prostory. Na recepci milí recepční, kteří vyšli vstříc našim přáním (např. přidat na balkón židli, přidat ručník...). Wifi připojení v lobby, i na pokoji (bydleli jsme ve 2. patře nad recepcí), animace bez chyby - ranní jóga, aquagymnastika, šipky, polo, výuka tanců, večerní představení, diskotéka.... Kdo chtěl, zábavu si našel, ale nikoho násilně k účasti nenutí. Lehátka kolem bazénů (čistých!) i na pláži bez problémů.

Bakšiš jsme nechávali pokojským, na baru a u moře proto, že jsme byli spokojeni, nikoliv, že by se od nás přímo očekával...

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Moře teplé, čisté, jen 2 dny přivál vítr (krásné vlny!) chaluhy, které se vyskytovaly na mělčině cca každé 2-3 metry, ale daly se obejít. Na pláži lehátka (místní "hlídač" vám vždy nějaké volné našel), bar, kousek od hotelové pláže možnost motorových sportů za poplatek (cca 20 dinárů za osobu), po pláži chodí místní s velbloudy nebo jezdí na koních. Z hotelu k moři je to kousíček přes ulici, kde přes den moc aut nejezdí a stejně vás přes ni převádí vrátný z hotelu se stopkou v ruce...

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

V okolí hotelu jsou kavárničky a obchůdky, kde seženete vše od věcí denní potřeby (opalovací krém, toaletní potřeby) po místní suvenýry (šíši, keramiku, vykládané a tepané talíře, kůži i oblečení). Hned přes ulici je aquapark (20 dinárů na den za osobu) se spoustou atrakcí. Vyplatí se tam jít hned dopoledne, odpoledne od cca 15 hodin je pak plný místních a stojí se fronty na jednotlivé tobogány (je problém sehnat i volná lehátka, za které chtějí 2,5 dináru na den).

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Trochu jsme se po přečtení některých recenzí báli, ale byli jsme mile překvapeni. Opravdu to byla dovolená bez chyby. Samozřejmě škarohlíd by určitě nějaké chyby našel a stěžoval si, ale nečekali jsme od tříhvězdičkového hotelu žádný luxus a byli jsme velmi mile překvapeni celkovou úrovní ubytování i služeb.

Mimochodem naše delegátka Martina (Best choice) se za námi vypravila vždy, jak jsme se domluvili, přestože jsme tam byli sami od této CK (dva dospělí a dítě 13 let), byla milá, vstřícná, poradila, doporučila, kam zajet...skvělý servis!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hammamet - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání